habadej Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Musím říct, že mě Tvůj příběh zvednul náladu, pěkný počteníčko. OP jsou téměř dokonalý hodinky pro každého z menším obvodem zápěstí. Měl jsem na ně taky políčíno, jenže jsem si myslel, že se bez datumovky neobejdu. Ale je to blbost, stejně na tu datumovku už nevidím. Takže si myslím, že OP stojí i na mé chrono cestě. Gratuluji k parádním hodinkám! Udělal jsi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Díky moc za tu spoustu gratulací a pozitivních komentářů. A všem co píší, že se jim AT líbily více budiž útěchou, že mi po nich bude hodně smutno, ale co s hodinkami, které jsou nádherné, technicky nášlapné, ale prostě nesedí na ruce tak, jak by člověk chtěl:-( Pro dokončení dnešní story ještě finální wristshot z Bruntál hlavná stanica a už mažu domů na sprchu a kus žvance:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Super, mel ses ozvat mohli jsme skocit na jedno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Pribeh s happyendem, to se mi libi, tve nadseni je sem citit az z Bratislavy . Na ruce ti sedi perfektne, jsou to spickove hodinky pro vsechny prilezitosti, inhouse, krasne, takze az po case zacnes mit roupy (a nebudeme si nic nalhavat, ono to drive ci pozdeji prijde) tak si klikni na tonhle vlakno, procti si ho a snad te to prejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 zajímavý titulek, ale myslím, že RLX není konečná cílová stanice.) Ale bylo to zajímavé počtení, tak si je užívej a ať nejsou v prodejní sekci tak brzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Moc gratuluji Tome!Super story. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Přečetl celé,pěkně sesumírováno Gratulka ,jsou krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Krásný popis. Kolik tomu chronobundusu dáváš? Týden, dva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Jsem to hltal, jak nějakou detektivku. Moc hezky napsáno a gratuluju Tome. To pohodlí na ruce je bezkonkurenční, že?Příští týden mě čekej v Bruntále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 veľmi pekne si to napísal, gratulujem obeje boli a sú skvelé hodinky a čas ukáže čo bude daľej ? AT aj OP sú jedny z mojich srdcoviek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 ...no time to search the world aroundcoz you know where I'll be foundwhen I come around gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Jak jsem to zacal cist, tak jsem premyslel, proc by jako kazdy jednou musel na vylet zrovna do Bratislavy... Gratulace k zacinajici Rolex sbirce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Hezké počtení jmenovče, užívej je ve zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Pěkné čtení, celou dobu jsem se těšil za tebe . Jsou moc pěkné. Když člověk dlouho vybírá (a že blíženci to nemají jednoduché ), tak je ten pocit z nových hodinek vždycky k nezaplacení...bez ohledu na cenu . Já jsem měl stejnou radost jak z JLC tak z pěkných primek. Ať vydrží co nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Je super, jak z toho příběhu úplně sálá ta radost a spokojenost, že mám normálně radost i za tebe. Obrovská gratulace a ne jen za tuhle kapitolu, ale za celou tu cestu. Je to jiný, když jdeš kousek po kousku nahoru a pomalu šetříš, až nastane den jako tento, než když nevíš, co s penězma a trochu se nudíš a tak jdeš a koupíš si rolády. Ještě jednou gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Hezký Taky jsem se Rolexkám dlouho bránil a teď to jsou jediné, které si dlouhodobě držím. Zbytek točím jak fusekle, ale u Rolád na to ani nemyslím.Ať tě dlouho baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Bezva četba a hodinky parádní! Přesně tyhle jsem měl taky. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Ty jsou krásný.. a fakt Ti sedí! Bravoo a super příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Krásný příspěvek, díky a gratuluju. U takových příspěvků je úplně jedno o jakých konkrétních hodinkách se píše, čtou se všechny stejně parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Tome gratuluju! Paradni hodinky s jemnocitem chronomagora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se