Přejít na obsah

Každý tam asi jednou musíme

Doporučené příspěvky

Musím říct, že mě Tvůj příběh zvednul náladu, pěkný počteníčko. OP jsou téměř dokonalý hodinky pro každého z menším obvodem zápěstí. Měl jsem na ně taky políčíno, jenže jsem si myslel, že se bez datumovky neobejdu. Ale je to blbost, stejně na tu datumovku už nevidím. Takže si myslím, že OP stojí i na mé chrono cestě. Gratuluji k parádním hodinkám! Udělal jsi dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky moc za tu spoustu gratulací a pozitivních komentářů.

A všem co píší, že se jim AT líbily více budiž útěchou, že mi po nich bude hodně smutno, ale co s hodinkami, které jsou nádherné, technicky nášlapné, ale prostě nesedí na ruce tak, jak by člověk chtěl:-(

Pro dokončení dnešní story ještě finální wristshot z Bruntál hlavná stanica a už mažu domů na sprchu a kus žvance:-)

9c5a9ed43b90df049a89c2fec6b981b2.jpg

Odkaz ke komentáři

Pribeh s happyendem, to se mi libi, tve nadseni je sem citit az z Bratislavy . Na ruce ti sedi perfektne, jsou to spickove hodinky pro vsechny prilezitosti, inhouse, krasne, takze az po case zacnes mit roupy (a nebudeme si nic nalhavat, ono to drive ci pozdeji prijde) tak si klikni na tonhle vlakno, procti si ho a snad te to prejde.

Odkaz ke komentáři

Pěkné čtení, celou dobu jsem se těšil za tebe :). Jsou moc pěkné. Když člověk dlouho vybírá (a že blíženci to nemají jednoduché :)), tak je ten pocit z nových hodinek vždycky k nezaplacení...bez ohledu na cenu :). Já jsem měl stejnou radost jak z JLC tak z pěkných primek. Ať vydrží co nejdéle.

Odkaz ke komentáři

Je super, jak z toho příběhu úplně sálá ta radost a spokojenost, že mám normálně radost i za tebe. Obrovská gratulace a ne jen za tuhle kapitolu, ale za celou tu cestu. Je to jiný, když jdeš kousek po kousku nahoru a pomalu šetříš, až nastane den jako tento, než když nevíš, co s penězma a trochu se nudíš a tak jdeš a koupíš si rolády. Ještě jednou gratulace.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...