zceyee Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 V 5. 4. 2022 v 8:30, warann napsal: Byl jednou jeden pán a jemu úřad uložil svým rozhodnutím, aby mj. jiné nahradil úřadu náklady řízení v částce XY,--Kč Když rozhodnutí nabylo právní moci, přišla zástupci onoho pána výzva k platbě, včetně platebních údajů (zejm. č.ú. a var.symbol). Zástupce to přeposlal pánovi s tím, aby platbu provedl. Pán se obratem ozval s tím, že na základě takové výzvy nic platit nemůže, neb by mu to nevzala účetní, a že tedy potřebuje nějaký řádný titul. Zástupce pánovi odepsal, že oním titulem je ono, již dříve poslané, rozhodnutí. Pán po několika hodinách odespal, že rozhodnutí konečně našel, nicméně zde absentují platební údaje, zejm. č.ú. a var. symbol a jestli by mu je zástupce nezjistil. Zástupce z toho ochořel a teď se zaobírá myšlenkou, že ihned po uzdravení se nechá najmout na nějakou záoceánskou loď, která pojede třeba do Orientu pro hedvábí a vzácné koření, a bude tak eliminováno riziko, že pána ještě v dohledné době potká. Zmocněnci je sice doručováno (pokud je zmocněn v rámci celého řízení), vč. rozhodnutí. Nicméně trest jde za dotyčným (což je mj. obrovské riziko když se hraje např. o papíry a doručováno je neserióznímu zmocněnci - klasicky firmě -, který v rámci své obchodní strategie opomene dotyčného informovat, pak se dotyčný diví že je mu kladeno za vinu maření úředního rozhodnutí). Pokud jde o nějakou pokutu nebo náklady řízení (spíše tedy XYYY,-- Kč ) a dotyčný nezaplatí v daný termín, úřad to předá správci daně. V jednom mém případě přišel pak papír od celní správy coby správce daně a tam už byla částka, číslo účtu a var. symbol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Před hodinou, Frostie napsal: myslím, že za 122 nenutno se styděti Správně jste zodpověděli 30 otázek za 44 minut. Hodnota Vašeho IQ je 135. Ja sem teda nevedel ze je tam i cas, takze sem delal i jine veci, ale logiku jsem nakonec nasel ve vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 před 7 hodinami, Frostie napsal: myslím, že za 122 nenutno se styděti mně vyšlo todle, i když jsem všechny odpovědi nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 mně vyšlo todle, i když jsem všechny odpovědi nedal Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Já měl 27 otázek za 20 min., výsledek 128 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Správně jste zodpověděli 27 otázek za 10 minut. Hodnota Vašeho IQ je 145. - ještě jsem si musel odskočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Kurva u té poslední jsem špatně viděl počet obdélníků vpravo nahoře.. no a 26 jsem fakt nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 tak nevím, jestli hraje větší roli věk nebo čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Určitě věk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Bude to kombinace. A presnost mereni nevim nevim. Ten Frantikuv, co tu na zactku kovidu daval, mi prisel lepsi. Navic byl casove omezeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Při porovnání s Duke650 jsem byl rychlejší, ale na výsledku se to nijak neprojevilo ... tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 (upraveno) Tak jsem to u 29 palcem přestřelil a kliknul nad. Upraveno 17. dubna 2022 uživatelem tm80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Zkusil jsem to znovu, myslim ze jsem nebyl dobre veden, jelikoz zvlastni nemam. Správně jste zodpověděli 3 otázek za 0 minut. Hodnota Vašeho IQ je 60. IX. 50-70 debilita, slabomyslnost - je-li dobře veden, absolvuje zvláštní školu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 @zceyee jsi tady naprosto správně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 před 20 hodinami, montemar napsal: dá si někdo IQ testík ? http://iq-test.stylove.com/ Vyšlo mi úplně stejně, jako když jsem před 20 lety dělal testy do Mensy. Tak jsem asi přeci jen tím chlastaním piva jestě nezhloupnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 To je nějaká bejkovina.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 jsme tu samí autisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Správně jste zodpověděli 22 otázek za 16 minut. Hodnota Vašeho IQ je 143 stejne jako pred 40 lety…. Tak jeste neblbnu….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Správně jste zodpověděli 29 otázek za 20 minut. Hodnota Vašeho IQ je 146. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 před 1 hodinou, Waya03 napsal: Vyšlo mi úplně stejně, jako když jsem před 20 lety dělal testy do Mensy. Tak jsem asi přeci jen tím chlastaním piva jestě nezhloupnul Chlast ničí ty nejslabší/nejblběší buňky, tudíž jsi čím dál chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se