shewcza Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 No tak musím podpořit Luba a jeho Lorusky. Velmi se mi zalíbili, když je tu ukázal a pořídil jsem si je. Cena hodinek asi 1.200,- poštu nepočítám. A jdou zatím úplně přesně. Kdežte Ceriny DS Caimano C017.410.16.057.00 s původní cenovkou 7.590,- (já je teda měl v akci za asi 5.000,- ale to není důležité) dělají cca 15+ s za měsíc. Samozřejmě těžko porovnávat zase zbytek parametrů, ale rozhodně bych levné bqteriáky nikdy nezatracoval. A vnitřně mě celkově ty Lorusky asi těší víc jak ty Certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 (upraveno) Ronda 713SM...za ty prachy dobrý. +1.2s za měsíc. Upraveno 30. července 2020 uživatelem Milan59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Zdravím,také pro přesnost jsem hledal Béčka s Cal.78 a ne 68,nakonec se zadařilo,málokdo ví co ma vB1 za Cal:-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tak opat po pol roku kontrola, a ETA E20.373 za ten cas 24 sekund do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Casio GA-2100 za 102 dní +3 vteřiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 to je hodne slusny. tady uplne postrada smysl mit RC. co mam zkusenost s radiovkama, tak jsou bez synchronizace schopny tuhle odchylku udelat za tri dny.. neni nad presny obyc kvarc, kdyz se zadari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 @lub Jako úplně hledím a to jsou hodinky které nejsou hýčkány v hodinkovnici při stálé teplotě. Pro srandu Bulovy s garantovanou přesností do 10 vteřin za rok mi za stejný časový úsek dělají + 17 vteřin Těm to ale odpustím kvůli magicky plující vteřinovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Proto jsem taky hledal B 1 Chronometer a né B1,ono totiž bohžel málokdo ví co má v B 1 za Cal!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Zas take zlozite to nieje http://www.donindiano.net/watches/breitling/b-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 No bez demontáže řeminku u B1 nemožné!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Kontrola přesnosti před změnou času na letní: Odchylka je od předešlé zmeny času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Před hodinou, orol napsal: Kontrola přesnosti před změnou času na letní: Odchylka je od předešlé zmeny času 9 sec za půl roku cca, to je gut! inak u mých quartzek doma se to pohybovalo od 10 sec mezi změnami času u F91W až po 25 sec veteráni AMW 704 Upraveno 28. března 2021 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Léto asi bylo teplejší, za 7 měsíců +15 sec: opět seřizuji až při změně času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Manželčiny Luminoxy udělaly za půl roku +0,1 s / den. Lum-tecy B45 za stejné období +0,3s / den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Kdo máte rádiovky a blbý až žádný signál a nechce se vám seřizovat růčo, používám aplikačku dfc77 emulátor. Jednoduše zapnu, přiložím repráčkem telefonu k hodinkám, zapnu synchro a za minutu hotové. Síla "signálu" vždy 3 čárky. Používám s úspěchem na dvoje géčka, protože v té naší jámě nejede pořádně ani normální rádio (kromě radiožurnálu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 GSa od koupě (104 dní) v podstatě za 0. Naměřená odchylka odpovídá přesnosti měření. Jako nikdy sem u mechanik přesnost neřešil, ale tohle mě překvapilo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Pán je klikař! Já mám tragických 2,3sec za 187 dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 To je nepříjemné jak vám to jde do mínusu, to bych nebyl rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Ale nic… V nasich pomerech je smer odchylky nepodstatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se