DavidLC Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Jo. Ale nosit je nebudu, nejsou to Seika Upraveno 19. října 2017 uživatelem DavidLC
kuncák7 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 I kdyby sis je nechal :-), mas tam dalsi bod :-)).
Bells Odesláno 19. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Jsem si na sebe očividně upletl bič a chudák můj telefon mi tady neustále cinká, protože s každým odbouchnutím mi přijde aktualizace bodů doufám, že to za to bude stát a fakt je dostaneme, bylo by to super. Jelikož už tu párkrát padla slova o pořadník, tak ten pak dáme dohromady, když bude kvůli čemu a členové, kteří se přidají s podporou mají samozřejmě přednost na ponošení. Jestli je dostaneme, tak dám něco do kupy (převezmu z již proběhlých putování, nic moc navíc se vymyslet nedá), zatím je na to spoustu času Tak a samozřejmě děkuju všem, kteří již podpořili. Nacpal jsem to i mimo forum, kam to jen šlo, takže něco uhraju určitě i z dalších míst.Nyní mám nasbíráno již 63 bodů, pěkný start. 1
David Tichy Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Taky jsem ti tam "odbouchnul" jeden hlas snad se zadari Alpiny bych rad zkusil na ruce:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se