Přejít na obsah

Lékařský koutek

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Teď mi někdo říkal, že v Číně mají podezření na případy opakované nákazy u již uzdravených. Zatím jsem to nedohledával, ale jestli jo... :(

https://www.novinky.cz/mobileNoredir/zahranicni/svet/531381-vylecena-zena-se-koronavirem-znovu-nakazila.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inak som prave rozbalil zasielku ffp3 zazrakov a myslim ze su to vyhodene prachy... moze to mat filter aj pozlateny ked to okolo huby vobec netesni. Robotnicky respirator z obi to musi v ucinnosti porazit aj keby si tam clovek dal miesto filtra papierovu vreckovku.

Odkaz ke komentáři

Hm, to mi pripomina to o secim stroji...

Inak som prave rozbalil zasielku ffp3 zazrakov a myslim ze su to vyhodene prachy... moze to mat filter aj pozlateny ked to okolo huby vobec netesni. Robotnicky respirator z obi to musi v ucinnosti porazit aj keby si tam clovek dal miesto filtra papierovu vreckovku.

Odkaz ke komentáři

Nemají po obvodu vyztužení, který by šlo přizpůsobit tvaru obličeje?

Odkaz ke komentáři

Nema tam filter .... a to je prave kamen urazu. Vacsina podobnych zariadeni su vyradene vojenske alebo CO kusy a je k nim max obecny filter s aktivnym uhlim pokial vobec nejaky. Takze nie, armyshopy nema zmysel brat utokom.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...