shewcza Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna V 16. 8. 2024 v 16:45, Kupa54 napsal: Kluci, je to paráda, dneska 7. den v sedle 1230km po Rakousku, Slovinsku, Itálii a Chorvatsku a zatím, mimo nějaké drobnosti všechno naprosto super. Jsem tedy utahaný jak šňůrka od záchodu, ale zvládám. Super trip, ale který magor bydlel v tomhle hradu pod tím převisem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Bouzov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna před 42 minutami, Kotlick napsal: Super trip, ale který magor bydlel v tomhle hradu pod tím převisem.... Tenhle hrad má víc jak polovinu vevnitř, ve skále. Žil tam rod loupeživých rytířů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Člověk se pořád učí. Dneska jsem si chtěl zopakovat otočku s nohama na stupačkách na úzkým místě (cca 5 metrů). Že to nevyjde, bylo víceméně jasný. Ale nedošlo mi, že když zastavim v náklonu, abych si couvnul, tak tu mašinu už nepochytám . No, aspoň je "pokřtěná" a nikomu se nic nestalo. Příště stroj před zastavením musím narovnat .Nie si sám . Tiež po 2500km triumph vykoteny . Už som stál, malý kopec na krátku nohu a rýchla predná brzda. Nejdem to tu celé popisovať. Moto nič vážne nie je. Asi 3 škrabance. Výfuk, ktorý časom upgradujem. Bumper vidly, a bumper rúčky - vymeniteľné. A konečne šuchnuty slider na kombinéze . Časom toho bude asi viac. Že, vraj sa to stáva a je to normálne. Myslel som, že vydržím dlhšie . Žijeme, ideme ďalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna A ešte páru fotiek z víkendové motozrazu u nás na Zemplínskej šírave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Dneska zakladni kurz u Moto Lisy. Byl skvelej! Hlavne ten moment, kdyz clovek zjisti, ze motorka vydrzi ve skutecnosti mnohem vic, kdyz se veci delaji aspon trochu tak, jak se ma. Kdyz jsem jednu vracecku jezdil ze zacatku krokem a po pul hodine najednou dvojnasobnou rychlosti a v naprostym klidu a s “duverou”, normalne me to rozesmalo.Cesta domu pres Prahu v prutrzi jak krava prijemne zakoncila fakt skvelej den. Hlavne diky ohavnymu, lec plne funkcnimu nepromoku. Bavi me to! Pristi tejden dvoudenni motokamp v Pisku a zatacky… tesim se . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna @KFL blíží se hnusný počasí. Jakej nepromok to byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 11 minutes ago, Bert said: @KFL blíží se hnusný počasí. Jakej nepromok to byl? Sice vizuálně děsivý, ale funguje 100%. Kupoval jsem ho v rychlosti v Jihlavě, časem možná upgradnu na něco "hezčího" . Pláštěnka XRC Rainsta black/yellow fluo 2pc | Bikers Crown Návleky na boty XRC Anama black | Bikers Crown Návleky na rukavice XRC Mirici black | Bikers Crown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Díky. Můj igelit už má deset let a nějaký ten šrám, takže možná dojde k upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Bych chtěl někdy vychytat tu správnou chvíli, kdy si mám oblíct nepromok, zatím to bylo většinou tak, že " furt je čas, nebudu se pařit v nepromoku, to je malá přeháňka" a najednou je z toho "to už nemá cenu oblíkat, stejně jsem prochcanej jaxvině 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna @Kairos Jsem na tom podobně Nepromok mám v kufru, ale tak dlouho je na něj čas, až ho nemá cenu oblékat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Přesně až před pár lety mi došlo, že ho mám přestat vozit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna no já teď o víkendu využil a super .. můžu doporučit toto : https://www.motozem.cz/moto-bunda-do-deste-revit-nitric-4-h2o-cerna/?aVariantValueId[]=14870&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2ou2BhCCARIsANAwM2HnMOqVOlnEsN5SXZ8CyO6M9LhTUC6nsOHQsr0ZRr1K9et_2D5yg_YaAnhVEALw_wcB https://www.motozem.cz/moto-kalhoty-do-deste-revit-nitric-3-h2o-cerne/?_gl=1%2A1yd2ndk%2A_up%2AMQ..&gclid=Cj0KCQjw2ou2BhCCARIsANAwM2HnMOqVOlnEsN5SXZ8CyO6M9LhTUC6nsOHQsr0ZRr1K9et_2D5yg_YaAnhVEALw_wcB a hlavne kalhoty jsou mega skvělé mají zips komplet od spoda až k pásu takže i já 130 kilová modelka do toho zapluji bez větších obtíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Jak se říká, muž činu Glajda je doma a má černý vysoký řídidla 1 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Dve lasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna He? R9T plnotučný, dokonce 719 option a nesedí na drátech? Jak k tomu došlo? Ale gratuluju k mars red kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna ..dnesnej dobe,voziť igelity,nepremoky? prezliekať,sušiť,trhajú sa,človek sa pod tým spotí,že je mokrý ako myš...Keď su technologie ako trojvrstvý laminovany Gore-tex,nepremokavy,vzdušný,s vtkanými keramickými guličkami proti oderu,chráničmi a ešte neviem čím možným...Mám Klim a spokojnosť..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Zase kdyz koupis sprcku za par stovek,tak usetreny love za Klim jak pises,muzes dve sezony projizdet v Evrope 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna (upraveno) Asi kazdemu vyhovuje neco jineho... Ja sem za 460k km a vice nez 30-ti lety za riditkama prosel ruznyma obdobima obleceni (typy, materialy, atd...). Dneska mi nejvic do deste vyhovuje klasicky venkovni jednodilny nepromok za par korun. Vnitrni nepromoky co mam do RST a Acerbis hader (dve soupravy leto/zima) pouzivam spise jen pri chladnejsim sychravejsim pocasi. Klim je fajn, ale u nas stoji nesmysl a zase takovy kvalitativni skok to neni. Treba u helmy za 18k necekas, ze si ju musis doopracovat doma, o stale praskajicim plexi v miste otviraci "patky" ani nemluvim. ;-). Edit: doplneni. Upraveno 20. srpna uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se