Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

V 16. 8. 2024 v 16:45, Kupa54 napsal:

Kluci, je to paráda, dneska 7. den v sedle 1230km po Rakousku, Slovinsku, Itálii a Chorvatsku a zatím, mimo nějaké drobnosti všechno naprosto super. Jsem tedy utahaný jak šňůrka od záchodu, ale zvládám.

IMG_20240814_161339737.jpg

Super trip, ale který magor bydlel v tomhle hradu pod tím převisem....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Člověk se pořád učí. Dneska jsem si chtěl zopakovat otočku s nohama na stupačkách na úzkým místě (cca 5 metrů). Že to nevyjde, bylo víceméně jasný. Ale nedošlo mi, že když zastavim v náklonu, abych si couvnul, tak tu mašinu už nepochytám . No, aspoň je "pokřtěná" a nikomu se nic nestalo. Příště stroj před zastavením musím narovnat .
Nie si sám . Tiež po 2500km triumph vykoteny . Už som stál, malý kopec na krátku nohu a rýchla predná brzda. Nejdem to tu celé popisovať. Moto nič vážne nie je. Asi 3 škrabance. Výfuk, ktorý časom upgradujem. Bumper vidly, a bumper rúčky - vymeniteľné. A konečne šuchnuty slider na kombinéze . Časom toho bude asi viac. Že, vraj sa to stáva a je to normálne. Myslel som, že vydržím dlhšie . Žijeme, ideme ďalej
Odkaz ke komentáři

Dneska zakladni kurz u Moto Lisy. Byl skvelej! Hlavne ten moment, kdyz clovek zjisti, ze motorka vydrzi ve skutecnosti mnohem vic, kdyz se veci delaji aspon trochu tak, jak se ma.

Kdyz jsem jednu vracecku jezdil ze zacatku krokem a po pul hodine najednou dvojnasobnou rychlosti a v naprostym klidu a s “duverou”, normalne me to rozesmalo.

Cesta domu pres Prahu v prutrzi jak krava prijemne zakoncila fakt skvelej den. Hlavne diky ohavnymu, lec plne funkcnimu nepromoku. Bavi me to!

Pristi tejden dvoudenni motokamp v Pisku a zatacky… tesim se .

1c08163c9e7347f2c316ce4c518a9eb8.jpg

• Like 3
Odkaz ke komentáři

11 minutes ago, Bert said:

@KFL blíží se hnusný počasí. Jakej nepromok to byl?

Sice vizuálně děsivý, ale funguje 100%. Kupoval jsem ho v rychlosti v Jihlavě, časem možná upgradnu na něco "hezčího" :D.

Pláštěnka XRC Rainsta black/yellow fluo 2pc | Bikers Crown
Návleky na boty XRC Anama black | Bikers Crown
Návleky na rukavice XRC Mirici black | Bikers Crown

Odkaz ke komentáři

Bych chtěl někdy vychytat tu správnou chvíli, kdy si mám oblíct nepromok, zatím to bylo většinou tak, že " furt je čas, nebudu se pařit v nepromoku, to je malá přeháňka" a najednou je z toho "to už nemá cenu oblíkat, stejně jsem prochcanej jaxvině 🙂

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

..dnesnej dobe,voziť igelity,nepremoky? prezliekať,sušiť,trhajú sa,človek sa pod tým spotí,že je mokrý ako myš...Keď su technologie ako trojvrstvý laminovany Gore-tex,nepremokavy,vzdušný,s vtkanými keramickými guličkami proti oderu,chráničmi a ešte neviem čím možným...Mám Klim a spokojnosť.....

Odkaz ke komentáři

Asi kazdemu vyhovuje neco jineho... Ja sem za 460k km a vice nez 30-ti lety za riditkama prosel ruznyma obdobima obleceni (typy, materialy, atd...). Dneska mi nejvic do deste vyhovuje klasicky venkovni jednodilny nepromok za par korun. Vnitrni nepromoky co mam do RST a Acerbis hader (dve soupravy leto/zima) pouzivam spise jen pri chladnejsim sychravejsim pocasi. 

Klim je fajn, ale u nas stoji nesmysl a zase takovy kvalitativni skok to neni. Treba u helmy za 18k necekas, ze si ju musis doopracovat doma, o stale praskajicim plexi v miste otviraci "patky" ani nemluvim. ;-). 

Edit: doplneni.

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...