Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 6 hodinami, Bert napsal:

Xeno, jsou dny, kdy musím chodit ze schodů pozadu. V tu chvíli zkrátka nemohu sedlat dvě kola,a už vůbec né dvě kola v enduru ... 😞

Tak si aspoň, možná,  udělám radost dospělým trikem. Navíc konečně bude klid, protože má drahá bývalá dorostenka, současná manželka, byvše odkojena Electrou, kdykoli sedá na mašinu, tak řve: a kde je držák na pitíčko???

...tady nazorne vidis, co ty zeny "dokazou"... Drzak na piticko :-D.

To mne mrzi, bavili jsme se o tom. Chapu. A radost si kazdopadne udelej, beztak si spise sama starost ;-). To je potreba to trochu vyvazit ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 12. 2024 v 21:12, mamenec napsal:

Mně by se taky libila mala motorka.. ale se 2m a 120kg na nich vypadam trochu disproporčně.. 😄

20230526_124455.jpg

Pokial by si sa na to dokazal pskladat tak, ze by si vydrzal sediet medzi prestavkami na benzinkach bez vyraznejsieho utrpenia a nedostaval rany od dorazu perovania na kazdom vymole, tak ta estetika by asi nebol az taky problem.

Odkaz ke komentáři

Kdybych měl řešit jak na tom vypadám,tak nemůžu jezdit asi na ničem,já totiž blbě vypadám pořád
Jde spíše o to jak jsem se na tom cítil a popravdě super.
Takovej rohlík jsem dlouho na hubě neměl a to ani na GS-na tom taky vypadám jak vosa na bombonu a tak to neřeším

Na takové motorce jsem jezdil jako mladej(Jawa) ,pak jsem přesedlal na cestovní endura a poslední dobou už mě to nebavilo.

Na podzim mi kámoš půjčil svou renovovanou Jawku a to svezení je prostě o něčem jiném

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Horhe napsal:

Neřeš jak na čem vypadáš, jezdi si na čem chceš, pokud to bude Harley 😂

Myslím, že po sdělení této všeobjímající pravdy přišla, v tento sváteční čas, chvíle na motlitbu: "Na začátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek"

A jak říká Bert místo amen: "Kolama dolů!"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...