Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Taky jsem měl podobnýho krasavce....Montauka. V podstatě stejný jako Cruiser, až na jiný kola, šířku vidlí a palubku, která byla z CL. Když jsem na něm ale v posledních letech najel méně než 300 kilometrů za sezónu, prodal jsem ho a pořídil Crossbones. Ještě jsem neměl zábavnější a charismatičtější motorku. Dle mého k R1150GSA ta nejlepší alternativa.  

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno
  V 30. 7. 2017 v 21:32, vojt napsal:

Mám za sebou pár fajn dnů motání se po jižních Čechách s tímhle Géesem, který jsem koupil před sedmi lety na Chronomagu :) Zdravim Tě, Petře, a díky!

attachicon.gifP1080695.JPG

Tie Afriky su nadherne!

Odesláno
  V 13. 8. 2017 v 20:11, instant napsal:

tak hlavne by to malo docela fajn zrychlovat.. :D

Akceleruje to pěkně. 92kW. Když to trochu roztočíš. Při nižších otáčkách hodný beránek. Trochu blbě se na tom sedí a na místě hůř zatáčí, ale to k takový "zlý" mašině patří. 

Odesláno

Taky jsem měl možnost vyzkoušet a ta (ne)možnost změnit směr jízdy se mi zdála příšerná i v rámci žánru :-) Jinak osobitej stroj...

Odesláno

Dneska jsem viděl poprvé na živo projet elektromotorku. Byl to hodně divný zvuk, byť to vypadalo normálně, ale musíme si zvykat...

Odesláno (upraveno)
  V 15. 8. 2017 v 18:37, Vítek75 napsal:

Tak na tohle si asi nezvyknu. Ještě, že jsem se predzasobil normalnima strojama

A k čemu ti budou až nebude benzín? Už teď mám problém, co nalít do veteránů. Zdálo se mi to nemožný a děsně vzdálený, že ten čas někdy přijde. Ale olovnatý příměsi, nebo předělávání sedel ventilů na bezolovnatý benzíny u starejch motorů nakonec problém zcela neřeší. Oktany, trvanlivost benzínu 3 měsíce a td, je prostě voser....Mám jednoho veterána, kterej má 290 l nádrže a a když tam naleju současnej 95 benzín, (N100 má moc oktanů, motor potřebuje tak 86 oktanů) za pár měsíců ho musím vylejt, nebo v něčem vyjezdit, protože je po něm a 5,5litrovej motor V8 na něj nejede. A plný nádrže musím mít, protože jinak to okamžitě zkoroduje. Zatím si tedy užívejme toho co máme, a pokud se nestane zázrak a papaláši celýho světa nedostanou rozum, sami ještě možná zažijeme, jak budeme v garáži nostalgicky leštit auta a motorky, do kterej nebudeme mít co nalít. Kua....

Upraveno uživatelem Cyril

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...