TLD Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 1090 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Jawička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Potřebuju manometr na Forzu, kde je docela blbej přístup k ventilku, Až budu přezouvat, dám tam zahnutej, ale zatím je tam rovnej. Takže potřebuju buď manometr se vstupem z boku nebo s hadičkou, jako je třeba klasika od Kovo Brno https://www.alza.cz/auto/p-450-s-hadickou-d3955133.htm. Díky za tip či radu.Před pár měsíci jsem pořídil tento a zatím spokojenost. Je to celý z plastu a neváží to skoro nic (první dojmy) ale na rovnej ventilek super.https://maloobchod.ddpneu.cz/digitalni-moto-pneumeric-schrader-0-35-7bar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 dnes prvych jarnych 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Včera se mi konečně ohřály gumy a s harykem jsme si dali první ostřejší jízdu.Budu to muset nějak vymyslet, buď zvednout, jiný stupačky, nebo jiná motorka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Nebo prikoupit jeste jednu masinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Třetí verze Jawy 350 ohc, mě se celkem líbí. Jen škoda, že to nestojí trochou míň peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 LT mě baví. Jezdím teď docela často a při střídání s H-D to má něco do sebe. Řešil jsem pár nových věcí, tak zde zkusím nabídnout jeden můj neuvážený nákup.Kdyby někdo z místních eLTéčkářů chtěl, mám na prodej nové velké plexi V-technik V Stream v 58x š 70cm (za 4500,-).Na mě je moc vysoké, takže jsem nakonec pořídil originál nízké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Moc vysoké plexi, to bych chtěl zažít. :-D Pamatuji jak jsem si na svoji Kawasaki vyráběl na polokapotáž zvýšené plexi, aby mě to aspoň trochu přefouklo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Tak já letos zatím 500, ale jen na V Stromu, Harýci ještě spinkají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Ja letos nejak nestiham, takze zatim slabe 2 tis. km. Ale je fakt, ze kdyz sem jel koncem unora z Jizerek pres Orlicke hory a Jeseniky, bezkari na mne cumeli divne... Upraveno 28. března 2019 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ja letos nejak nestiham, takze zatim slabe 2 tis. km. Ale je fakt, ze kdyz sem jel koncem unora z Jizerek pres Orlicke hory a Jeseniky, bezkari na mne cumeli divne...Musíš řvát "Stopa!" a né "Sežeru Tě!". Jsou jinak nastavený, to je celý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ja na bezkach v zivote nestal, neznam tyhle veci. Obecne se lyzi a vubec takovych adrenalinovych sportu bojim... .A tedy jejich stopu bych nedal . Ale obcas jsme se křížili nebo jeli kousek soubezne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Můžu mezi Vás tady stím? :-)Letos poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Můžu mezi Vás tady stím? :-)Letos poprvé.Forza...to už je ten současnej model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ne ne, to je 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Jj, já mám tuhle 300, taky 2016. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Dneska jsem nejspíš prodal Zuzanu. Měli jsme ji 14 let a pořád je to nádherná motorka. Škoda, že ji nemám kam dát. Asi by zůstala doma že sentimentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 A na co ti ted budou 2 motorkly, kdyz nemas zenskou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 No vidis a já si zas pro zmenu guzinku poridil :-) uz se tesim na sobotu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se