TLD Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Proto rikam jen na plasty Je jasny, ze kdyz to peres na simerink, tak tam tu vodu dostanes, ale to snad nikdo nedela doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Proto rikam jen na plasty Je jasny, ze kdyz to peres na simerink, tak tam tu vodu dostanes, ale to snad nikdo nedela doufam Ked to takto namydli na automyvarke tak si myslim ze dela.. resp ze sa tomu tazko vyhnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Ale dá, zas tlakový mytí nedémonizuj. Pokud máš trochu technický představivosti, tak víš kam to prát, kam ne a pod jakým úhlem a tlakem. A jsou místa, který bez WAPky nedáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Ono to zas nieje klasicka wapka,takze to tak netlakuje a motorku a dokonca aj hybridny skuter takto umyvam roky a este som im neublizil.Ked dodrzujes primerany odstup a nestriekas to do lozisk cez simeringy tak,ze mas hlavicu skoro opretu o ten simering,tak sa nemoze nic stat.A konkretne na tomto BMW volne viditelny simering ani nenajdes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 kluci mate tip na fajny moto eshop ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Co MotoZem , Faro ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 https://www.bonmoto.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 V jednoduchosti je síla.... (Shovel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Hezký, Cyrile, to je Wintergreena, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) Hezký, Cyrile, to je Wintergreena, ne No, já teda nevím, co je to Wintergreena. Tohle je FLH Policejní Shovelhead. Edit...jestli teda nemyslíš toho herce/policajta v tý kokotině...Modrá elektraglide. To byl ještě trochu jinej model. Tohle je novější. Upraveno 15. května 2019 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Jen pokus o vtip... https://www.csfd.cz/film/10862-modra-electra-glide/galerie/?type=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) Toto je dosť nepríjemné. https://www.facebook.com/155927831742/posts/10156476481441743/?sfnsn=mo Upraveno 15. května 2019 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 co je na tom neprijemne? v NY je lane splitting prekrocenie zakona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Dobře mu sebral ty klíče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 To by me zrovna nasralo. Byl bych ochotny nest odpovednost za to, co jsem udelal, ale kua kdo mu dal pravo mi sahat na veci a brat klice od motorky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) By si sa divil, ake tam platia zakony.. edit: skor som zvedavy, keby mal borec keyless motorku, co by robil ten policajt Upraveno 15. května 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Mě by to taky naštvalo, ale vzpomínám na mého fichtla, ze kterého kličky nesly vyndat, to by mě asi na místě střelil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Hlavně dostrkej se na kraj bez motoru, to by mě sralo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Dnes kolega 3flek na mokru v Brně v 600ccm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Dneska jsem se hezky projel trojzemím. Jsem ani netušil, co mám kousek za barákem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se