mrazik Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dneska to byla moc fajn vyjížďka napříč několik okresů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Pěkný Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Odkud je ta druha fotka? Buda vypada zvlastne, tak se o ni treba neco pise na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 (upraveno) Hezky využitej železniční mostní pilíř přes Radbuzu. Má to silnou atmosféru! Upraveno 4. dubna 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 1. fotka je autobusová zastávka Němčovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 2. fotka je z Chotěšova Srub na pilíři bývalého mostu Mantov - Jednou stopou Českem (jednoustopouceskem.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Krásný místo děkuji za pěknou inspiraci na výlet. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Srŕy za lehký OT, ale původ sdělená se týká motorek, resp. spíš šťourání se v motoru. Byl jsem teď u bráchy s klukem na koledě (je to zločín, vím) a s bráchou jsme probírali cosi ohledně motorek. U stolu byl bráchy 15letej gymnazista, kterej se probral, když slyšel slovní spojení klíč na svíčku. To začal vyzvídat, co to jako je, protože nemohl pochopit k čemu je klíč (do dveří) na svíčku (s knotem) dobrej. Holt kvalitní humanitní vzdělání se nezapře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 @warann tak ten je marnej už teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Mlada krev republiky kolikrat nema ani ve 30 letech ridicak a kdyz uz ho ma, tak ho zajima, jak se mu bude v aute parovat ajfon, nejakej vykon motoru je mu uprdele. Ale ve stredu jsem videl docela velkou partu omladiny na dvacach, tak snad se vzpamatujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Borci, do dnešní půlnoci je ještě navíc 25 procent sleva na motea.de. No, já koupil custom kola na trajka i rouďase, nějaký blatníky (plech! žádný lamino), servisní zvedáky a pár kravinek. Ty ceny jsou už fakt dobrý. Tak neváhejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Diky, rampa, stojan, vyvazovacka a plachta 9,- € postovny je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Hm, tak jsem to ještě nevydržel. Nákup doplněn o dva tlumiče řízení a moje stará Elektra dostane fishtaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Pekny, obcas se me po trumpetkach zasteskne... To je Davle ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Jo jo Davle Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Jo jo Davle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Leda, že by to byla (divoká domněnka) Davle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 jsem zadal do google maps a nezná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Tam jsem taky teď nedávno byl, zmrzlej jak drozd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se