Edifice562 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Motorky mám rád už dlouho. Moje dvě současné krásky. Honda s kamarádovým dvojčetem v pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Triple black je proste nejhezci GSA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Je to tak,teraz tie kombinacie ako,,kalamata,,atd no neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 kalamata je uzasna farba, oproti tym tohtorocnym retro cmeliakom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 23 hodinami, ewolucionar napsal: Zmrzlina super, ale co je to za moto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Takovej veterán, co se ho HD pokouší obšlehnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Nevzpomene si někdo na video z RedBull (asi Romaniacs), jak tam jeden borec předjížděl úplně všechny ty padající a bezradné "zoufalce"? Udělal x okruhů s prstem v nose, zatímco všichni ostatní se neuměli prokousat prvními pasážemi. Už je to pár let zpět a neumím to dohledat, ale byla super podívaná. Zoufalci jsou schválně v uvozovkách, páč já bych spadl ještě před startem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Dnes sa da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Tak co, kolik nas je dneska na PHD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 před 2 hodinami, Crusty napsal: Tak co, kolik nas je dneska na PHD? My z Liberce jsme byli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Jo, dneska to šlo. Malá nádrž, ale jinak fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Pár foto z Mýta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Bylo pekne. Buh vi, kolik takovych vikendu nas jeste ceka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Zdá se že pár posledních hezkejch dnů a já musím dát moto do servisu. Ach jo. A čekat až Ital pošle díly, to bude ještě dobrodrůžo. Guzzi V7, mizí mi olej z kardanu. Nechápu, že autorizák nemá díly skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 před 20 minutami, Crusty napsal: Zdá se že pár posledních hezkejch dnů a já musím dát moto do servisu. Ach jo. A čekat až Ital pošle díly, to bude ještě dobrodrůžo. Guzzi V7, mizí mi olej z kardanu. Nechápu, že autorizák nemá díly skladem. To je pech. a to není vidět kudy to uniká? A je to fakt tak výrazný úbytek, abys to jen nedolil a dojezdil sezónu? Jinak jak se o Guzzinách říká, že se počurávaj, tak já tuhle zkušenost neměl, tedy z těch dvou kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 před 16 minutami, klobadysek napsal: To je pech. a to není vidět kudy to uniká? A je to fakt tak výrazný úbytek, abys to jen nedolil a dojezdil sezónu? Jinak jak se o Guzzinách říká, že se počurávaj, tak já tuhle zkušenost neměl, tedy z těch dvou kusů. Únik právě vidět není, moc to nemizí. Spíš se bojím toho, že to začne téct víc a někde zůstanu viset. Nesnáším, když moto není ve 100% stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Celý září a většina října bude krásný. Dolej, odjezdi a řeš to až poté. Takhle si dobrovolně zkracovat sezónu je holej nerozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Pre klud duse, pokusil by som sa odhadnut kolko ho zmizlo za zhruba kolko km a porovnal s tym kolko toho mas sancu este do zimy najazdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se