moco Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 @(Miloš) myslíš jako modelka, která je nádherná, ale nešuká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 na sukanie mozes mat ine, nie? ono na rozdiel od zien, motorek si mozes nacpat plnu garaz a stale sa na teba budu tesit. perfektne spolu vychadzaju. su ticho kym nevyslovis zelanie. nehadaju sa. jedna druhej nevypustaju pneumatiky. dokonca im nevadi ani ked su pribuzne. dokonalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Moje nové přibližovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Nádhera, vose sluší žlutá i zelená. Přeji spoustu bezpečných kilometrů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 2 hodinami, instant napsal: Ono na rozdiel od zien, motorek si mozes nacpat plnu garaz a stale sa na teba budu tesit. perfektne spolu vychadzaju. su ticho kym nevyslovis zelanie. nehadaju sa. jedna druhej nevypustaju pneumatiky. dokonca im nevadi ani ked su pribuzne. dokonalost Krásně napsáno před 26 minutami, Martin_S napsal: Moje nové přibližovalo Gratulace... kde jsi pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 7 hodinami, moco napsal: @(Miloš) myslíš jako modelka, která je nádherná, ale nešuká Přesně to jsem měl na mysli a radši jsem to přepsal Instant: o tom žádná, zrovna se peru s tím, že jinou nepotřebuju a že dělit těch mejch pár kilometrů mezi 2 je úplná blbost, ale...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 8 hodinami, Remio napsal: Nádhera, vose sluší žlutá i zelená. Přeji spoustu bezpečných kilometrů! Slusi i cervena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 16 hodinami, Roland Sands napsal: Krásně napsáno Gratulace... kde jsi pořídil? Děkuju, K2 moto Vrbovka Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 17 hodinami, Remio napsal: Nádhera, vose sluší žlutá i zelená. Přeji spoustu bezpečných kilometrů! Děkuji, souhlasím tahle barevná kombinace mě dostala a hlavně se jen tak nevidí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 8 hodinami, Kairos napsal: Slusi i cervena červená je super, pěkný dvě Italky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Dodělával jste si někdo tlumič řízení? Je to must have nebo byste se bez toho obešli ikdyz už to mate? Vim že při malých rychlostech nebo na místě ztuhne ovládání ale výhod by to snad mělo mít více než nevýhod. Začal jsem nad tím přemýšlet tak jen ať znám názor někoho kdo jezdil bez i s, nejlíp na jednom stroji a umí porovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Paule, v okamžiku, kdy začneš uvažovat o tlumiči řízení, tak jej již potřebuješ Za mne zkušenost z několika HD: pomůže, ale lepší je mít rám, kterej se nevlní jako žížala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 5 minutami, Bert napsal: Paule, v okamžiku, kdy začneš uvažovat o tlumiči řízení, tak jej již potřebuješ Za mne zkušenost z několika HD: pomůže, ale lepší je mít rám, kterej se nevlní jako žížala. Jde mi o zabránění rozkmitání riditek při vyjezdech ze zatáček pod plynem. Ne ze bych to hrotil, ale tak zajímá mne to i abych věděl aspoň co a jak edukativně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Leta jsem jezdil na 12kovým Banďáku bez. Pak jsem ho tam jednou nadělil a bylo to nebe a dudy, zpátky už to není možný. Mašina se zklidní, má pocitově jistější stopu. Hlavně když si přiostřuju řízení, je ten rozdíl znatelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Paule, zkrátka jdi do toho. Výhod spousta, nevýhody žádné, teda pokud Ti nevadí jedna tyčka kolmo na směr jízdy navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Jak pise @Bert A navic, velka pravda co pise @Americkej - ten rozdil jde skoro vzdy poznat i v situacich, kdy nemusis nutne rovnou celit rozkmitanym riditkum. Jako se vsim, je rozdil v tom co koupis. Levne, nebo dokonce nenastavitelne muzou teoreticky vadit prave v tom univerzalnim nastaveni (ale je to individualni). Zalezi taky jak a na cem jezdis. Ja si obecne myslim, ze na techto vecech je lepsi nesetrit, ale samozrejme nemusis rovnou brat top end od Ohlins Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Mám z900, nejezdim úplně rizikově nebo agresivně. Poslechnu Vás, díky @Bert @Americkej i @H-B. Určitě nemám v plánu brát nějaký shit, našel jsem Rutan přímo s montážní sadou na z900. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Tak zrovna Rutan je čistokrevná čína. Ale v byznysu je dlouho, bude to mít vcelku ověřený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 14 minutami, Americkej napsal: Tak zrovna Rutan je čistokrevná čína. Ale v byznysu je dlouho, bude to mít vcelku ověřený... Fuck tak já budu hledat dál .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 (upraveno) Hele, já neříkám, že je to špatná čína. Jen, že je dost předražená... Já bych neměl problém si to na svojí motorku posadit za dva, max tři litry i s montážkou. Každej chce vydělat, to nelze obchodní firmě vyčítat E: pokud se chceš číně vyhnout a švéda se ti nechce platit, vem nějakej střed s homologací. Wilbers, LSL, Hyperpro... Upraveno 3. srpna 2022 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se