M.K. Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 @ferrycz @Kairos Amen, bratři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Parada, jsem netusil, kolik tu je BMW a uz vubec ne, kolik s Ceckama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Masina pripravena zajtra rano sa vyraza nakoniec smer Sardinia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 V 22. 4. 2023 v 18:27, Horhe napsal: Zkus napsat Honzovi, je přímo ve Strakonicích https://forum.chronomag.cz/profile/2650-tc95/ Honza umí, Honza pomohl, 200km po Šumavě. Díky za tip!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 12 minutami, Crusty napsal: Honza umí, Honza pomohl, 200km po Šumavě. Díky za tip!! No vidíš, tak to dobře dopadlo, to jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Dnes parádní svezení okolo komína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Ještě dva dny ježdění a domů. Neznám moc míst na světě, kde sjetý gumy přezouváte kvůli ohoblovanejm bokům a se slušným masem na prostředku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 dnes som prevetral tlustu bertu. je na nu skutocne mrzky pohlad, ale hybat sa vie dievca, ne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Tak manželku se mi podařilo ukecat, aby si splnila celoživotní sen a konečně se po čtyřicítce přihlásila do autoškoly. A už má i vybranou celoživotní lásku. Naštěstí to není ta ostrá verze, ale ta “hodná” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Dnes posledne servisne prace na LTcku . Filter uz potreboval urgentne vymenit a to znamena obrovsku rozborku. Ked uz je tak odstrojene, tak urobim aj preventivne protipoziarne opatrenie. Majitelia Bavorakov vedia. No a ten moj “zadeklovany” plastami je duplom tazko uhasitelny. Trocha som frlal, ze za par prkotin dam skoro 60€, ale stoji to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Par desitek km v desti, ja tak nerad meju masiny, alespon jsem vyzkousel nove nepromoky, fungujou dobre narozdil od zadniho karbonoveho blatniku, ktery je tam uplne na nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Už jsem zpátky doma v slzavým oudolí. 4500 km v sedle, ještě mě bolí prdel a kotníky, ale už se mi stejská. Přeju příjemnej pobyt dalším dvěma členům Chmagu, kteří si to tam právě užívají Krunýř dobře přes půlmetru, fakt macek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Na nahace dobry vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 (upraveno) Díky, ještě jsem ani nevysypal tašku do pračky a už mi vlítnul kámoš do vrat, že musíme urgentně najntýčkařit... Upraveno 9. května 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Je to teda skor do co ma prave nastvalo,... strhnuty zavit na ciapke drzaku vacky co drzi kryt ventilov. Dotahuje sa to podla navodu na nejakych 15Nm a vsetky boli dotiahnute samozrejme,... no nemeral som to, ale proste "nakrev". Ventily robili pred dvoma rokmi v servise a nez by tam dali nove tesniace podlozky, tak to proste radsej trochu dorvu. A potom si daj nieco do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Jo, to je smutný. Kdysi mi dom.dali závit na přední vidli, Car Servis u Želivárny. Ten blbec mne nechal odjet na dovolenou s volnou osou předního kola. Opravoval jsem nouzově po cestě... Od tý doby jsem se zařekl, že na mejch motorkách už nikdo cizí nic šroubovat nebude... Ono je to asi všude stejný, sebelepší servis průběhem času přijme nějakýho patlala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Dneska jsem už to taky vytáhl z garáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Taky, taky... Byla docela zima, ale šlo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se