Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Dnes posledne servisne prace na LTcku . Filter uz potreboval urgentne vymenit a to znamena obrovsku rozborku. Ked uz je tak odstrojene, tak urobim aj preventivne protipoziarne opatrenie. Majitelia Bavorakov vedia. No a ten moj “zadeklovany” plastami je duplom tazko uhasitelny.  Trocha som frlal, ze za par prkotin dam skoro 60€, ale stoji to za to.

IMG_2456.jpeg

IMG_2457.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem zpátky doma v slzavým oudolí. 4500 km v sedle, ještě mě bolí prdel a kotníky, ale už se mi stejská. Přeju příjemnej pobyt dalším dvěma členům Chmagu, kteří si to tam právě užívají 🙂

DSC01147.JPG.bac11b9876afc4e64ac023ae81b9054d.JPG

DSC01146.JPG.c9c706fc14ac03011fdf1467a34bcb6b.JPG

Krunýř dobře přes půlmetru, fakt macek.

DSC01155.thumb.JPG.e5e566f26a7221c5fe0c3e80c233dd6e.JPG

Odkaz ke komentáři

Je to teda skor do co ma prave nastvalo,... strhnuty zavit na ciapke drzaku vacky co drzi kryt ventilov. Dotahuje sa to podla navodu na nejakych 15Nm a vsetky boli dotiahnute samozrejme,... no nemeral som to, ale proste "nakrev". Ventily robili pred dvoma rokmi v servise a nez by tam dali nove tesniace podlozky, tak to proste radsej trochu dorvu. A potom si daj nieco do servisu.

Odkaz ke komentáři

Jo, to je smutný. Kdysi mi dom.dali závit na přední vidli, Car Servis u Želivárny. Ten blbec mne nechal odjet na dovolenou s volnou osou předního kola. Opravoval jsem nouzově po cestě... Od tý doby jsem se zařekl, že na mejch motorkách už nikdo cizí nic šroubovat nebude... Ono je to asi všude stejný, sebelepší servis průběhem času přijme nějakýho patlala.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...