Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 20,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 12 hodinami, Conrad napsal:

Jako Afri raději nikdo k té Nerudové tohle z ní vypadlo na CNN

jsem žena, navíc mladá, k tomu i pohledná. To je největší handicap, který mám,“ řekla Nerudová.

to jako fakt řekla? .. to je strašný, co tady máme za výkvět  národa, kandidující na prezidenta. opravdu není volitelnej nikdo z nich. 

Odesláno

Nerudová se minulý týden v rozhovoru pro Radiožurnál dopustila menšího faux pas, když odpovídala na dotaz, jak se vyrovnává se srovnáváním se slovenskou prezidentkou. „Já jsem ekonomka, řídila jsem univerzitu s rozpočtem dvě miliardy a 1500 zaměstnanci. Ona je právnička, která zabránila skládce.“

Odesláno

Z těch tří kandidátů mě zatím vadil nejvíc Bureš, ale Nerudová mě začíná čím dál víc iritovat. Než tyhle dva, tak to asi raději generála :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)
před 9 minutami, obrbobr napsal:

Z těch tří kandidátů mě zatím vadil nejvíc Bureš, ale Nerudová mě začíná čím dál víc iritovat. Než tyhle dva, tak to asi raději generála :crying_anim02:

No ale od generála nemůžeš mít fusekle

Pokud darujete 799 korun, Nerudové tým vám pošle „ponožky Danušky”.

A je to šikulka Informoval nás  její manžel Robert, že Danuše není úplná nešika –  fanouškům aspirantky na první ženskou hlavu státu se svěřil, že „Danuše umí zašroubovat žárovku“

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Pokud budu v ČR tak jí to hodím a rád, Bureš je piča², generál mi začíná vadit víc a víc, takže jiná rozumná možnost není.

Odesláno
před 8 minutami, Conrad napsal:

No ale od generála nemůžeš mít fusekle

Pokud darujete 799 korun, Nerudové tým vám pošle „ponožky Danušky”.

A je to šikulka Informoval nás  její manžel Robert, že Danuše není úplná nešika –  fanouškům aspirantky na první ženskou hlavu státu se svěřil, že „Danuše umí zašroubovat žárovku“

Mě spíš vyděsila ta nabídka "Danuše pod stromečkem" za 799 Kč :eek:, ale naštěstí je to jen vykrajovátko na cukroví a čaj :lol2:

Odesláno
před 20 minutami, obrbobr napsal:

Mě spíš vyděsila ta nabídka "Danuše pod stromečkem" za 799 Kč :eek:, ale naštěstí je to jen vykrajovátko na cukroví a čaj :lol2:

Další její zdařilý výrok

Nepochybovala jsem o sobě ani na minutu, ani na sekundu, ani na milisekundu, ani na pikosekundu."

Odesláno
před 58 minutami, guzmic napsal:

Pokud budu v ČR tak jí to hodím a rád, Bureš je piča², generál mi začíná vadit víc a víc, takže jiná rozumná možnost není.

Ja pockam do druhyho kola a pak taky zajedu. Porusim tim sice svy zasady (neplest se do veci co se me netykaj), ale radsi na Hradu opici nez tu estebackou svini

Odesláno

Kdyby nebyl Fišer ekofašoun, tak bych mu to hodil. Z těch ostatních nemám alternativu, takže na to dlabu. Už jsem si nějak zvykl, že v mý zemi to nikdy nejde podle mýho gusta.

Odesláno

Já to vidim tak, že to neni o tom koho, ale koho ne. Že jsou v týhle zemi už jakýkoliv volby vopruz (možná s výjimkou komunálek v malý vesnici), protože už nějakou dobu neni z čeho, je bohužel smutnej fakt a mam obavu, že to se jen tak nezmění, je to dlouhodobější stav.

Odesláno

Ono je to dost těžký, když polovina voličů nechodí k volbám. Přístup mně je to jedno, mě se to netýká, všichni jsou stejný, nikoho tam nevidím... Lidi jsou líní zvednout prdel a dojít volit, kandidáti nejsou schopní pořádně vyplnit ani vlastní údaje do přihlášky, ale všichni budou pičovat. Holt se máme tak, jak si zasloužíme. 

Odesláno
Právě teď, nickolas napsal:

Ono je to dost těžký, když polovina voličů nechodí k volbám. Přístup mně je to jedno, mě se to netýká, všichni jsou stejný, nikoho tam nevidím... Lidi jsou líní zvednout prdel a dojít volit, kandidáti nejsou schopní pořádně vyplnit ani vlastní údaje do přihlášky, ale všichni budou pičovat. Holt se máme tak, jak si zasloužíme. 

a pak všichni pičujou u piva jak to dopadlo a kdo mohl toho Babiše vůbec volit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...