safi Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Před hodinou, vojta1 napsal: jen by jsi nemusel bít ženy, no Třeba má na to podepsanou smlouvu o intimním sblížení na méně jak 1 metr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Trefa na komoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 před 3 hodinami, JendaM napsal: Tohle je ovsem skvele! Prislo mi to docela trefny. Ted akorat koukam, ze jsou od sebe pul roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Chtěl jsem to nejdřív hodit do Humoru, nicméně se to týká politiky, tak radši sem... tvl, jestli je to real Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 před 9 hodinami, kuncák7 napsal: Už sis mohl všimnout - jsem muž středního věku, momentálně tedy myslící si o sobě, že vše zažil, vše zná, mající navíc potřebu svůj světonázor všude prezentovat- smrtelná kombinace ( manželka říká, že je rada, protože bych byl nesnesitelnej plesnivého dědek ). Prostě si nemůžu pomoct. Takze taky tak trochu masochista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 A furt zadna akce... jsem cekal, co skandalniho Bába vytahne, ze se treba porvou a ono prd. To je houby kampaň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Babiš teď: já nejsem věřící, že bych jako chodil do kostela, ale když mám prostor tak do kostela chodím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 "Pavel je Generál Zrada, KSČM vyzvalo své příznivce a členy k volbě Babiše." Tohle prohlášení komančů by mohlo pomoci lidem, kteří mají před druhým kolem problém s Pavlovou předlistopadovou epizodou u KSČ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 (upraveno) ti jsou ale mazaní, takhle se likvidují kapitalisti Upraveno 19. ledna 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 před 14 hodinami, vojta1 napsal: Tak vepři mě taky pobavilo Jen asi dva body. 1. Podle mě nejde brát ods a vlastně nic jako to stejné. Vždy je tam nějaký vývoj. To je jako říkat, že USA diskriminovala černochy, němci zabíjeli židi a vztahovat to na současnou situaci. Ostatně historicky čssd taky byla dost jiná než ta "Zemana". Nemám tenhle narativ moc rád. 2. S aktivisty souhlasím. Mi to vlastně příjde sympatické na nich. Ale nefunguje to u mě v exekutivních rolích. Prostě nějaká občanská společnost, vlastně i opozice. V řízení států je to nebezpečné. Ostatně xkrát jsem to tu psal i s Gretou, tam to vidím podobně. Mi ta holka příjde fakt dobrá, ale panebože nemá se podle ní nikdo řídit. Tlak, iniciativa, kontrola na to je to třeba napříč spektrem. V řízení už to chce lidi co nemají defaultně nastavené černá x bílá a nedělají věci z emocí. @kuncák7 prý ke všemu silný názor. Ty jsi nejslušnější a nejmíň konfliktní člověk tohoto fóra. Upřímně bych si přál mít soc.inteligenci a bezkonfliktnost jako Ty a RomanI jen by jsi nemusel bít ženy, no Woe, že máš zase u psaní skleničku . A RomanI je proti mě jiná liga - ten je slušnej ( až na názory ruský k...ty a pardubickej hokej ), s tím se rovnat nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 (upraveno) .. Upraveno 19. ledna 2023 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Ať už ty debilní volby skončí, už mě z toho všeho okolo začíná být upřímně blivno...člověk už si v hospodě nedá v klidu ani škopek, aniž by nějákej dement nerozjel Babiše nebo Pavla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 https://denikn.cz/1059665/zeman-chtel-zastavit-vysetrovani-hradnich-kauz-fiala-abolici-odmitl-podepsat/?ref=tit1 Zmrdi hradní...zasrana špína. Doufám, že po skončení mandátu jim v noci někdo zaklepe beranidlem na dveře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 @Gustaf Ber to pozitivne. Jak jsem to chtel dat do Co me potesilo v kontextu Fialovy reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 5 minutami, warann napsal: @Gustaf Ber to pozitivne. Jak jsem to chtel dat do Co me potesilo v kontextu Fialovy reakce. Jj, palec nahoru pro Fialu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 (upraveno) před 1 hodinou, African napsal: Ať už ty debilní volby skončí, už mě z toho všeho okolo začíná být upřímně blivno...člověk už si v hospodě nedá v klidu ani škopek, aniž by nějákej dement nerozjel Babiše nebo Pavla Zase pro media je to mana nebeská, o čem by jinak psali, třeba o Mezinárodním dni bez kalhotek? Upraveno 20. ledna 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Volby prezidenta skončí příští týden, potom se budou media věnovat sestavování vedení pražského magistrátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Těm bych nedal ani korunu, dokud nebude rada a primátor, dobytkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se