Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, kuncák7 napsal:

Už sis mohl všimnout 🤣- jsem muž středního věku, momentálně tedy myslící si o sobě, že vše zažil, vše zná, mající navíc potřebu svůj světonázor všude prezentovat- smrtelná kombinace ( manželka říká, že je rada, protože bych byl nesnesitelnej plesnivého dědek ). Prostě si nemůžu pomoct.

Takze taky tak trochu masochista 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, vojta1 napsal:

Tak vepři mě taky pobavilo :)

Jen asi dva body. 

1. Podle mě nejde brát ods a vlastně nic jako to stejné. Vždy je tam nějaký vývoj. To je jako říkat, že USA diskriminovala černochy, němci zabíjeli židi a vztahovat to na současnou situaci. Ostatně historicky čssd taky byla dost jiná než ta "Zemana". Nemám tenhle narativ moc rád.

2. S aktivisty souhlasím. Mi to vlastně příjde sympatické na nich. Ale nefunguje to u mě v exekutivních rolích. Prostě nějaká občanská společnost, vlastně i opozice. V řízení států je to nebezpečné. Ostatně xkrát jsem to tu psal i s Gretou, tam to vidím podobně. Mi ta holka příjde fakt dobrá, ale panebože nemá se podle ní nikdo řídit. Tlak, iniciativa, kontrola na to je to třeba napříč spektrem. V řízení už to chce lidi co nemají defaultně nastavené černá x bílá a nedělají věci z emocí. 

@kuncák7 prý ke všemu silný názor. Ty jsi nejslušnější a nejmíň konfliktní člověk tohoto fóra. Upřímně bych si přál mít soc.inteligenci a bezkonfliktnost jako Ty a RomanI ;) jen by jsi nemusel bít ženy, no 😀

Woe, že máš zase u psaní skleničku :cheers:. A RomanI je proti mě jiná liga - ten je slušnej ( až na názory ruský k...ty a pardubickej hokej ), s tím se rovnat nemůžu.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, African napsal:

Ať už ty debilní volby skončí, už mě z toho všeho okolo začíná být upřímně blivno...člověk už si v hospodě nedá v klidu ani škopek, aniž by nějákej dement nerozjel Babiše nebo Pavla 🤪

Zase pro media je to mana nebeská, o čem by jinak psali, třeba o Mezinárodním dni bez kalhotek?:cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...