Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 20,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 11 hodinami, vojta1 napsal:

Parlamentní nedá, protože se mu rozpadá marketingový tým. Ten jeho projev jde strmě dolů a začíná se mu bortit i to ANO. Ten věk už je taky dost na překážku. Ale můžu se plést, proto ta sázka. Do 20 lahví to klidně uzavřu. Mám tyhle sázky rád.

Tady mi třeba analytik tipsport když zachránil 40k, když mi dovolil vsadit jen za 10 😀

420811635_Screenshot_20230124_223130_TipsportCZ.thumb.jpg.0ff22a5f75052e85425c9810a87ff713.jpg

Není marketingový tým jen otázka peněz a kil koksu?

Odesláno
před 22 minutami, Remio napsal:

ad Novinky: Laťka je proklatě nízko. Stačí, když kandidát nebude bláboliš, chaotiš a prudiš.

To se ale hrubé mýlíš. To není laťka proklatě nízko Novinek, to je laťka proklatě nízko tohoto národa.

Odesláno
před 45 minutami, xbraj19 napsal:

stranický tisk úřaduje.....recyklace článku z listopadu 2022....hlavně je třeba dobře zvolit titulek, jenom podotknu, že článek je primárně o něčem jiném...

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/armada-nato-valka-s-ruskem-profesionalni-vojaci-mobilizace-vyberove-rizeni.A230125_082705_domaci_vank

image.png.05480c9277f72c0e5655d019f0714365.png

Také jsem si to myslel, že jako "stranický tisk" apod. Jenže tenhle článek je i na ČTK. Moc mi tedy není jasné, proč zrovna v téhle době, když Řehka o tom hovořil již v tom listopadu 2022.

Odesláno (upraveno)

tak se dnes těším na debatu. tuším něco velkýho

edt.: ne ve smyslu nějakýho novýho ‘odhalení’, spíš že někomu z nich ‘prasknou’ nervy

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno
před 2 hodinami, montemar napsal:

tak se dnes těším na debatu. tuším něco velkýho

edt.: ne ve smyslu nějakýho novýho ‘odhalení’, spíš že někomu z nich ‘prasknou’ nervy

A kde bude dneska debata? Sorry za blbý dotaz.

Odesláno

Jedna dneska už byla, koukal jsem ze záznamu. 

Dva poznatky - první, ať už se nikdy novinky nesnažej, způsob nevedení debaty byl zoufalej. A druhá, Bába naprosto blábolí cokoliv, skáče všem do řeči, aby hned v zápětí brečel, že skáčou do řeči jemu. 

A jako zlatej hřeb všude tvdí, že je nezávislej kandidát, aby pak v tomhle rozhovoru řekl, že je kandidát ANO a popřeje všem zaměstnancům jeho Agrofertu vše nejlepší ke 30 letům firmy.

Jako fakt.

Odesláno
před 11 minutami, John_Lenon napsal:

Jedna dneska už byla, koukal jsem ze záznamu. 

Dva poznatky - první, ať už se nikdy novinky nesnažej, způsob nevedení debaty byl zoufalej. A druhá, Bába naprosto blábolí cokoliv, skáče všem do řeči, aby hned v zápětí brečel, že skáčou do řeči jemu. 

A jako zlatej hřeb všude tvdí, že je nezávislej kandidát, aby pak v tomhle rozhovoru řekl, že je kandidát ANO a popřeje všem zaměstnancům jeho Agrofertu vše nejlepší ke 30 letům firmy.

Jako fakt.

Mi se libilo jak od minula zabil deset tisic rodin pracujicich v agrofertu 😀

Odesláno
před 2 minutami, vojta1 napsal:

Nevim, sice kolik holdingových rodin zabil, ale počet mých mozkových buněk, které zemřely po shlédnutí téhle tragédie bych koštoval nějak podobně...

Odesláno
před 22 minutami, vojta1 napsal:

Možná dostali jako vánoční odměny velké balení Agrofert párků.. a zjistili, že jsou smrtelně alergičtí na sóju a jiné náhražky masa...

Odesláno (upraveno)

Měl jsem při přenosu ze Staromáku husinu... ✌️

Drobný poznatek, nachlazený PP si po prvních slovech stoupl k teplometu a hned tam pustil manželku 👍

Uloveno vzápětí na Twitteru 😁

Upraveno uživatelem Lynx12
Odesláno

Strašně mi vadí to oslovení “Aby bylo jasno…..” z volebního sporu Petr Pavla. Vždycky si vzpomenu na vojenskou základní službu a kolikrát jsem tohle slovní spojení tehdy slyšel….

Odesláno

Možná je to vlastně takové podprahové. Ono spousta lidí vnitřně hledá vůdce, prostě to potřebují, i když si to přímo ani neuvědomují. Neokážu posoudit jestli by byl Fišer, Nerudová nebo Hilšer lepší než Pavel. Kdyby někdo z nich teď byl ve finále proti Pavlovi, tak už máme vlastně vyhráno, protože by to vždycky dopadlo v podstatě normálně, kdežto s Andrejem, ktereý je mega debuil to bude horší, ale já tak nějak pevně něřím, že to dobře dopadne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...