Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

To není jenom tak střílet na premiéra, to se musí človek pěkně obléct a být v cylindru, jinak vás policajt chytne dřív, než se k němu přiblížite. ( tak nějak to psal Hašek).. Jak taky psal drive někde nějaký americký klasik: člověk si zapamatoval kde byl, když mu oznamili, že zabili Kenedyho. Tady v případě postřeleni Fica asi nee.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 54 minutami, Bert napsal:

Jak by sis to v praxi představoval?

To si nejsem úplně jistej. Minimálně zavést odvolatelnost v případě porušení předvolebního programu. Tedy pokud stavím kampaň na slibu "rozhodně nebudeme zvyšovat daně" a následně rozjedu pravý opak, pak nemám žádný mandát. A ne postoj "zvolili jste si mě, teď si budu dělat co chci po zbytek období"... Je to jen idealismus, ale dostali jsme do bodu devalvace demokracie ve svém principu. Příklad Greendeal ekoteror. Kolik procent českého elektorátu by reálně hlasovalo pro? A přesto ho máme v plné likvidační kráse. Politik dále tvrdí, že vykonává vůli většinového elektorátu. Opravdu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se že "aby politici nesli přímou odpovědnost za své konání" je podobně užitečná floskule jako „Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno“. 

Je fakt že spousta politiků, jejich pasáků a "velkých zvířat s ještě delšími prsty" hřeší na to že boží mlejny melou tak pomalu, že dřív stihnou uvěřit ve svou "nadřazenost, vyvolenost a beztrestnost". Jenže i oni svou "přímou zodpovědnost" svým způsobem stále  nesou, jak se zrovna dnes nepříjemně přesvědčil onen pán ze Slovenska - a prd mu bylo platné že měl "svými kádry" ošéfovanou policii, prokuraturu, soudy a za pár dní bude i ten hrad. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak naším vzorem demokracie je teď prej Amerika a podle jejich vzoru je to způsob jak demokraticky vyjádřit svůj názor má politika. Stačí se podívat, kolik Americkejch prezidentů to koupilo. Když politik koná proti vůli svých voličů, tak si o to vyloženě koleduje. 

Ono by nebylo od věci zavést trest smrti za vlastizradu, velezradu apod. Takovej Milda by se do toho vešel několikrát. Pak ale musí být taky vůle toho člověka odsoudit. Trest smrti netrest smrti. Zeman už měl v tuhle chvíli sedět na doživotí. A nejen on.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Bohužel Fico bude nyní v knihách, bude veleben a stane se z něj národní hrdina:-(

Bacha, aby nedošlo k mýlce, sice se mu vrací jeho jednání, ale to co se mu stalo neschvaluji

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fico mi je ukradenej jako všechny jemu podobní a jestli přežije, nepřežije vnímám stejně jako jestli bude pršet nebo nebude. Mám ale velký strach o naše bratry, že toho politici sakra zneužijí jak už naznačili a novinářům zavřou papulu úplně, tím pádem i lidem 🤐

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to dopadá, když chceš být mafián, gangster nebo diktátor.

Je to nepoučení se z historie. Všichni jmenovaní byli vystaveni nemalému, většinou brutálnímu násilí, mnohdy s následkem smrti .

To si musíš rozmyslet dopředu, ne pak po atentátu plakat, že jsi demokratický politik a těm se to nedělá. 

Nejsi, jsi mafián/gangster s diktátorskými sklony, jehož pole působnosti je politika. Tudíž musíš počítat s násilím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...