Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 22 hodinami, petr_cha napsal:

Pardon, uz jsem ticho.. nemyslel jsem to nijak zle, naopak, snaha pochopit to v sirsich souvislostech s ohledem na aktualni udalosti.. ps.vynechal jsem jeste madary, neuveritelny kousek historie jednoho mista...

Toz zpet do nasi male zumpy...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Chce se mi blít. Do Žumpy můžu. Jinak ta fotka, to je jak ten mejdan matfyzáků. Škoda, že z toho není emetický videozáznam. 

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 21,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Před hodinou, organic napsal:

Chce se mi blít. Do Žumpy můžu. Jinak ta fotka, to je jak ten mejdan matfyzáků. Škoda, že z toho není emetický videozáznam. 

... a Turek si zas nehlídá mobil 

• Haha 1
Odesláno
před 10 hodinami, African napsal:

Ono stejně z toho asi nic nebude, těžko říct, sám má pocit že oproti tomu našemu molochu je moc malý pán....On totiž ten náš ouředník když se mu zachce, tak ti život dokáže kvalitně zprotivit, takže to nechá asi plavat a bude rád za to co má. Ale bordel neuvěřitelný 😖

V době, kdy jsem měl ještě IČO, jsem reálně plánoval 10-15% ročního obratu na pokuty. SUKL, hygiena, zdravotní pojišťovny... když jsem se jedné kontrolorky, která přišla jako pacientka, zeptal, proč pořád chodí za mnou, tak se mi pod vlivem premedikace dostalo pravdivé odpovědi. "Podívejte, my jsme hodnocení za počet kontrol, pozitivních kontrol a pokuty. Když půjdeme k malým poskytovatelům, tak vždycky něco najdeme. To prostě nedokážete uhlídat, pokud na to nemáte člověka. A protože chcete mít pokoj, pokuta je snesitelná, tak to zaplatíte. Když půjdu do velké nemocnice, tak tam proti mě bude sedět několik lidí a rozporovat každý bod"

Takže si nedělám iluze, jak to ve státním molochu vypadá. Od té doby děláme za hotové, nechávám se najímat na dohody, vydělám si o trochu míň a čistá hlava, starosti někomu jinému.

Odesláno

Pamatuji si jednu velkou firmu v Chebu, kde museli jednu jednačku vyhradit na kontroly FÚ, CSSZ a VZP. Střídali se tam, každý měsíc jeden úřad a byli tam jeden celý týden. Ta firma měla tisíce dokladů měsíčně, tak aby jim něco neuteklo. 🙈 No a tak se po dvou letech firma nasrala, a nechala si zapsat sídlo v Praze a byl klid. Pak přišli z FÚ a brečeli, že tím přišli o velké peníze a ti úředníci vůbec nepochopili proč se firma přestěhovalai - oni prostě žijí v úplně jiném vesmíru.

Odesláno

Nám hygiena nechala přeměřit několik rizikových faktorů, které jsme měli změřené před pár lety a všechny vždy vyšly dobře, kategorie práce 2. Tahle sranda navíc nás stála 80-90 tisíc, abychom si potvrdili, co jsme věděli.

A když to bylo změřené, tak nám začali rozporovat postupy státní laboratoře, která to měřila a chtěli to změřit znovu, takže se teď už druhý rok dohadujeme.

Odesláno

Nepochopíte byrokracii, dokud nepochopíte, že pro byrokrata je proces vším a výsledek ničím.

- Thomas Sowell

• Dát hlas 8
Odesláno

Co k tomu napsat? Amerika je na tom hur, eu uz pracuje na Lisabonske stragii 2, ktera do 5 let udela z eu nejdynamictejsi ekonomiku sveta a jakmile prijmeme euro, vsechno se vyresi, protoze budeme u stolu a ne vedle. A samozrejme cely svet v udivu ustrnul nad uspechy zeleninismu. A v 2040 uz mozna bude v spojenych evropskych emiratech platit pravo Saria…

Odesláno

Zatímco Ali Babiš a 40 loupežníků připravuje odstranění svého střetu zájmů ze zákona pro snadnější čerpání dotací i když to EU neproplatí , vč. nemožnosti zpětného vymáhání...

Tento plánovaný průlom do stání kasy, to je už na mne, kuva, fakt moc

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-vondracek-s-turkem-chteji-uvolnit-zakon-o-stretu-zajmu-pomuze-to-babisovi-308148#dop_ab_variant=1712201&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varAA

Odesláno

jooo 🙂

motoristi a po nich další a další rychlokvašky, které přijdou s novými lidmi a programy pro zklamané nerozhodnuté voliče ...

Odesláno (upraveno)

Presne, súhlasím s Frantikom. Motoristi predsa jasne hlásili, že "Pohlídáme Babiše". A tento návrh pán Turek určite podrobil dôkladnej kontrole. Takže všetko cajk

Upraveno uživatelem koveras
  • Dát hlas 2
Odesláno

...kolik toho tady ti ko*oti do příštích voleb ještě rozm*dají(?)...no, vlastně taky ty volby zase mohou vyhrát 🤨.

• Like 2
Odesláno (upraveno)

...jasně, však jejich NAŠELIDI mají levnější hypotéky, vyšší důchody a platy, s GRÝNDÝLEM jejich vlády zatočila, po FYJALOVY všechno napravují...prostě po všech stránkách JELÝP😉.

.

Upraveno uživatelem Kamil.K
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...