warann Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 52 minutami, honza71 napsal: Myslim, ze i sebevetsi trhac spici v noci v baraku nebo venku na retezu je k nicemu. Ty vesnicky kocky nemas v noci cim zastrasit. A pokud si vas pejsek zjednal pres den takovej respekt, ze kocky nedosly ani v noci, tak klobouk dolu. Tos mě dostal, za noc nemůžu dát ruku do ohně, ale v jistý fázi jich zakouskla tolik, že jsem už žádnou neregistroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Taky kočky na vesnici neřešíme. Je teda fakt, že zahrada má 1200 m2, tam se nějaký to hovno ztratí. Sami máme 2 kočky, ani raději nezkoumám, kde všude se toulají. Akorát jednou mi naši kočku přinesl soused, že jim prý propadla střešním oknem do ložnice Naštěstí ve dne, takže nemáme na svědomí nějaký případný manželský trauma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Mame zahradu 1100m2 a psa, ktory je trvale vonku. Macky tam normalne chodia, pes-nepes, ked ju vidi, tak ju sice prezenie, ale ona s tym pocita, utecie a na buduce pride zas. Nejake extra problemy nam jejich cinnost na stastie neposobi. Teda jeden problem s nimi vlastne je, ze neozeme psa na hrubo nastriekat nejakym pripravkom na bazi permethrinu, to by mu udajne instantne ulavilo od sametiek, ktore ho dost trapia a bohuzial s vekom to znasa stale horsie, no ale pre macky je to silno jedovate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 K nám na zahradu cizí kočky nechodí... Buď je zažene kocour, nebo sežere pejsek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Přes zahradu 1500m2 nám chodí kvanta koček od sousedů ze všech stran, některé nám spí na terase pěkně na měkkých polstrech, ale žádný hovna po nich nevidím, to spíš ta mrcha kuna se občas připomene něčím voňavým přímo přede dveřmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Pokud je jistota, že kočky lezou většinou přes plot, zkusil bych dát na horní hranu elektrický ohradník. Dělají se proti kunám tak ho jen trochu modifikovat a roztáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 @mAra_ pejsek vypadá, že má spotřebu tak 1,5 kočičky na den parádní kousek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Před hodinou, Bert napsal: @mAra_ pejsek vypadá, že má spotřebu tak 1,5 kočičky na den parádní kousek ! Pche, minimálne 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 16 hodinami, honza71 napsal: Myslim, ze i sebevetsi trhac spici v noci v baraku nebo venku na retezu je k nicemu. Ty vesnicky kocky nemas v noci cim zastrasit. A pokud si vas pejsek zjednal pres den takovej respekt, ze kocky nedosly ani v noci, tak klobouk dolu. Já Ti nevím, táta měl KOCOURA, že se ho každej pes ve vsi bál. Když přijel veterinář očkovat, všichni vzali psy a šli na náves - štěkot neskutečnej . Najednou bylo ticho, veterinář vystrčil hlavu ze dveří a řekl : " tak pojďte s tím kocourem ". Když táta odešel, štěkot spustil nanovo. KOCOUR měl skoro 18 kilo a sjezdil i vlčáka Myslím, že je nějaká bylina, kterou kočky nesnášej a nechoděj k ní - mimo jiné třeba Levandule. S úspěchem se nechá použít i Chili nebo Kajenský pepř. Nebo taky tady : https://www.superzoo.cz/kocky/pece-o-kocku/odpuzovac-kocek/ ; https://cestakbydleni.cz/odpuzovace-kocek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 To mne bracha tak rok zpatky rika, ze na nej pres plot promluvil soused (bydli vedle sebe 40 let), ze pry ti "nasi" mravenci pres ten plot chodi k nemu do zahrady, tak at s tim neco udelame... Pry to nebyl for, pry to myslel uplne vazne a byl docela nasranej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Tohle znám, k sousedovi vlezl náš krtek a naši vrabci(co lítali k slepicím krást jídlo) mu srali na pergole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Nemám s tím osobní zkušenost, ale myslím, že byto částečně mohlo pomoct, kočky vodu moc nemusí.....https://www.lidl.cz/p/parkside-vodni-paprsek-s-pohybovym-senzorem-na-ochranu-proti-zviratum-pwt-11-a1/p100326397 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Sousedi mají dvě kočky, já mám dva psi kteří to řeší když tam jsou. Bohužel když se mnou dívají na televizi tak tam nejsou a kočky tam serou, no a ti moji psy to žerou. Pak dojdou doma začnou mě olizovat, to je pak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Zasaďte za plot a máte klid. https://cs.wikipedia.org/wiki/Šanta_kočičí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 (upraveno) To Kamil-Och ty gurmáne Upraveno 3. listopadu 2021 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 15 hodinami, mAra_ napsal: K nám na zahradu cizí kočky nechodí... Buď je zažene kocour, nebo sežere pejsek Podle fotky je žere kocour :-)))), je nějakej vypasenej. Ale jinak bych tipoval psíka, protože ten nezanechá zbytky :-)), ten je ale vdechne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Stačí houno od tygra/lev/gepard apod., a na zahradě a v okolí domu nebude ani noha :-)Mám to vyzkoušené.Odesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Dík za tip. Valím do Zoo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 43 minutami, Pelikan73 napsal: Stačí houno od tygra/lev/gepard apod., a na zahradě a v okolí domu nebude ani noha :-)Mám to vyzkoušené. Odesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk A jak často se to musí opakovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Vydrželo mi to skoro 3 měs.Jak to vyschne stačí, trochu pokropit vodou.Známý ze Zoo, mi todal do zavařovačky a ještě v sáčku.Udělal jsem do víčka dírky a strčil to do rohu zahrady......je celkem puch....co čekat odOdesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se