Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, runner200 napsal:

Myslim ze Bures vie co robi myslim ze ako byvaly prezident by mal dozivotnu imunitu

Na tohle v Českém právním řádu zatím není jasná odpověď. Zcela pragmaticky ale doufám, že v případě Bureše se  o tom nebudeme muset vůbec bavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš si šel dojednat to, aby ho veřejně podpořil. Bývá zvykem ovlivňovat smýšlení voličů třeba tak, že se ve sdělovacích prostředcích objeví zpráva o tom, koho bude volit nějaká známá osobnost.

A Zeman, ať se mi to líbí nebo ne, veřejně známý je. Když dle pokynů nějakého stratéga vyleze zpráva že podporuje Babiše, tak na to nějak bude reagovat skoro 3.000.000 lidí co mu dali hlas před 4-mi lety. To je to oč tady běží. 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Thomas napsal:

U Zemana byl asi žadonit o abolici. Dědek ho poslal do háje a tak mu zbývá už jenom kandidovat aby nešel sedět...

No já jsem někde slyšel, že amnestie (abolice) už je s dědkem domluvená od vzniku vlády. Dojednával Blažek, proto vláda prošla tak snadno.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl o víkendu pryč a sednul ke zprávám až teď.

Znáte takový ten pocit, když víte, že jste sežrali nějaký ten street food, který asi nebyl tak úplně fresh podle chutě i vůně. A furt doufáte, že se z toho neposerete. Tušíte, že asi jo, ale pořád si říkáte, že by to mohlo vyjít. A ono to nevyjde, lépe řečeno vyjde, v podobě hnědožluté Křižíkovy fontány.

S Burešem jsem taky tak skrytě doufal, že mu to něco rozmluví. Ale ono ne. A v náš slovutný národ nemám po poslední volbě jeho hlavy prdelemi osvícené většiny příliš velkou důvěru, že tuhle kreatůru dokáže nezvolit.

Zároveň mě se*e, že jsem de facto přišel o možnost volby. Zase to nebude výběr toho nejlepšího z dobrých, ale jen volba proti. Je v podstatě vážně úplně jedno, kdo bude ten protikandidát v druhém kole. Bude to jak v tom fóru. 

Urna: Takže, volíme prezidenta, máte možnost buď A) Andrejko, nebo ...

Já: Bé, Bébé, Bé, každopádně Bé.

Když se volil Zeman napodruhé, pár velmi inteligentních lidí v mém okolí mu to tam stejně hodilo s argumentem, že Drahoš pro ně byl příliš sluníčkářsky nečitelný, ve smyslu toho, že nebylo jasné, kdo za ním stojí. Byl pro ně taky příliš velký otazník v tom, jestli by neznamenal odklon (od rozumného konzervatizmu) směrem k libtardizaci.

Nakolik to nebyl podle mého příliš validní argument, a kolik popela si při vylomeninách putinovské ovarové zombie filcky nasypali kteří z nich na hlavu, tu řešit nebudeme.

V podstatě nevím, kdo by musel být kandidát B, abych mohl s čistým svědomím volit Andrejka coby menší zlo. Asi něco kalibru Putlera.

Tvl, to je zas pondělí...

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Tom4 napsal:

Spíš si šel dojednat to, aby ho veřejně podpořil. Bývá zvykem ovlivňovat smýšlení voličů třeba tak, že se ve sdělovacích prostředcích objeví zpráva o tom, koho bude volit nějaká známá osobnost.

A Zeman, ať se mi to líbí nebo ne, veřejně známý je. Když dle pokynů nějakého stratéga vyleze zpráva že podporuje Babiše, tak na to nějak bude reagovat skoro 3.000.000 lidí co mu dali hlas před 4-mi lety. To je to oč tady běží. 

Vidím to stejně. Minimálně si šel pro "pakt o neútočení".

Odkaz ke komentáři

Vona podpora od Milose je pro Bábu dost dulezita. Prece jen par stovek tisic volicu (mozna i vic) porad na Milose dá. A je rozdil, jestli je hodi Stredulovi nebo Babovi. Takze u nej urcite byl orodovat, minimalne za neutoceni.

Za me je to cele skoda, protoze ted ta volba bude degradovana na "vsichni proti Babovi". Nicmene dalo se to cekat a zas to aspon zvedne par lidi navic, kteri kdyz nebudou volit PRO, tak alepson PROTI 🙂 

Odkaz ke komentáři

Právě jsem se málem pochcal smíchy: "Andrej Babiš na tiskové konferenci slíbil urputnost, odhodlanost a schopnosti krizového manažera."

Okamžitě jsem si totiž vzpomněl na hlášku o jednom mém neoblíbeném kolegovi, řekněme "řediteli sousední fabriky". Jeho zaměstnanci o něm říkali, že je skvělý krizový manažer. Jakmile odešel, krize pominula .... 🙂

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Bert napsal:

Právě jsem se málem pochcal smíchy: "Andrej Babiš na tiskové konferenci slíbil urputnost, odhodlanost a schopnosti krizového manažera."

Okamžitě jsem si totiž vzpomněl na hlášku o jednom mém neoblíbeném kolegovi, řekněme "řediteli sousední fabriky". Jeho zaměstnanci o něm říkali, že je skvělý krizový manažer. Jakmile odešel, krize pominula .... 🙂

krizoví manžeři jsou jak racci. Přiletí s velkým křikem, všechno poserou a s velkým křikem zase odlétají.

Edit: jinak si myslím, že to budou volby o naší pohodlnosti. Estébák má svůj elektorát jasnej, doufám že nedostane nic moc od SPD, tam se bude s Baštou tlouct o protestní voliče. Snad SPD nepřijdou k 2. kolu. No a zbytek je o tom, jestli zvedneme prdele a nedovolíme do třetice za sebou posadit na Hrad sebestředný ulhaný hovado. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Vím, že jdu s kůží na trh, ale pokusím se předestřít dvě domněnky:

1. @Roman I. učí češtinu.

2. @Roman I. má v této větě: "krizoví manžeři jsou jak racci. Přiletí s velkým křikem, všechno poserou a s velkým křikem zase odlétají." gramatickou chybu 🙂

Odkaz ke komentáři

@Bert To "malé k" na začátku věty bych Romanovi nevyčítal, protože jeho poetická definice "krizového manažera" je v podstatě dokonalá :speak_cool:

No a když už jsme v žumpě, hádejte který řitní alpinista uvedenou funkci (dříve "ministr pro mimořádné události") už léta zastává v Rusku, rozesírá na co sáhne a přesto postupuje výš a výš?

PS: A nebo "jako racci"? 🤔

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Bert napsal:

Vím, že jdu s kůží na trh, ale pokusím se předestřít dvě domněnky:

1. @Roman I. učí češtinu.

2. @Roman I. má v této větě: "krizoví manžeři jsou jak racci. Přiletí s velkým křikem, všechno poserou a s velkým křikem zase odlétají." gramatickou chybu 🙂

1. neučí od roku 1999

2. Já jsem asi střevo, ale nevidím ji. 

Každopádně já tady píšu jak čuně. Vím to. Hrubek jsem už nasekal. Ale najedu jsem pyšný obzvlášť. Na univerzitě jsem napsal: balada je proložená latinskými veršy. Prostě 7. pád, rod mužský neživotný. A basta. Paní docentka si málem přepižlala žíly. V tu chvíli jsem zjistil, že bohemistiku  neobohatím. Dodnes nevím, jak se mi to v hlavě vylouplo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...