odjinud Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Asi obor gender studies... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 (upraveno) No jasně... proto je tolik gender studijních oborů... prostě máme více mladých, kteří neví čím čurají a kam chodit... Moje děti to vědí tak od 2-3 let, ale holt někteří na to potřebují 5 let vysokoškolského studia... Hlavně ať nikdo z nich nechodí do IT.... Upraveno 7. listopadu 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 z tohodle jde hrůza. Dezinformace mezi seniory. Já jsem vůbec netušil, že je to taková jízda. https://www.mujrozhlas.cz/dokuserial/je-pravda-napsala-existuje-jedina-pravda-nebo-ma-kazdy-tu-svou-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 8 hodinami, Roman I. napsal: z tohodle jde hrůza. Dezinformace mezi seniory. Já jsem vůbec netušil, že je to taková jízda. https://www.mujrozhlas.cz/dokuserial/je-pravda-napsala-existuje-jedina-pravda-nebo-ma-kazdy-tu-svou-0 Svého času mi máti posílala taky dost zajímavé věci. A kdyby jenom seniorská máti... Postupem času zapůsobilo moje vysvětlování a sama taky trochu prozřela. Ale je to strašně citlivá skupina, lehce ovlivnitelná. A je jich hodně a každý hlas se počítá. Třeba u tchýně mám větší problém, ta sice nemá internet, ale zase poslouchá kde koho, u popelnic, v trolejbusu, v obchodě... Jí to vymluvit dá mnohem víc práce. Říkal to takový slušný pán, proč by mi jako lhal. Ale nezbývá nám, než vytrvat a vymlouvat, vysvětlovat, dokazovat. Je to naše povinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 (upraveno) To mi připomělo vítězný film Young Academy 22 Je smutný, že se dnešní člověk nechá tak snadno oblbnout a chybí taková ta zdravá skepse vůči tomu, co se na internetu člověk dočte.... Upraveno 8. listopadu 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Tvl, no to je kašpar: https://www.idnes.cz/volby/prezidentske/2023/volba-prezidenta-josef-stredula-odevzdani-podpisu-zadna-komunisticka-minulost.A221108_132653_prezidentske-volby-2023_kop#anketa-progress-A20221107_remy_677 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 12 minutami, geometr napsal: Tvl, no to je kašpar: https://www.idnes.cz/volby/prezidentske/2023/volba-prezidenta-josef-stredula-odevzdani-podpisu-zadna-komunisticka-minulost.A221108_132653_prezidentske-volby-2023_kop#anketa-progress-A20221107_remy_677 To je tak, když z té rady moudrých senátorů může každý z nich dát svůj podpis několika kandidátům a ne jen jednomu. Pak už i tahle volba začíná být spíš saradou než vážnou věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Vysvětlete mi jedno o prezidentské volbě je řada kandidátů,dejme tomu favorité, potom peleton a zbytek jasní ousajdři. Přesto i to looseři mají kampaň a sponzory, proč? Vsadili by jste si na dostizích na herku ,která má 3 nohy a slepého žokeje, nebo by jste ho přímo sponzorovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Stredula není schopnej nasbírat 50k podpisů, tak žebrá v senátu. Jak chce potom nasbírat prezidentske hlasy, to nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Pavel Zítko nasbíral 50000 podpisů za 8 dní, co ten Středula dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 (upraveno) Není to tím, že ho "národ" prostě nechce jako prezidenta? Upraveno 8. listopadu 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 28 minutami, safi napsal: Není to tím, že ho "národ" prostě nechce jako prezidenta? Jenže ten blb to nedokáže pochopit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 1 hodinou, Kapo napsal: ... co ten Středula dělal? Správná otázka. Co ten Středula vlastně pořád dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Škoda, ze to nedal LuMír Láska... https://www.forum24.cz/kandidaturu-na-hrad-chysta-i-zivouci-buddha-vzneseny-lumir-laska-to-je-povznasejici/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Piráti konečně našli cestu jak z ekonomických obtíží Piráti cílí i na nevěstince „Vláda zatím daně poměrně výrazně snižovala, takže i v souladu s programovým prohlášením je možné některé jiné daně naopak zvýšit. Vyšší daně by měly dále platit sektory, které jsou zdaněné málo nebo vůbec, také dnes neregulované veřejné domy,“ vyjmenoval Michálek. Holt tak i tam budeme čekat na slevové akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Proč chodit do nevěstinců za k...ma. Vždyť je lepší si zaplatit slušnou děvuchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 @Kapo Myslíš coby "sugar daddy" sponzorovat "sugar baby" za příslušné měsíční předplatné, nebo risknout úplně oldschool "lásku" (...což už zde mnohé vyšlo teprve draho)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 (upraveno) Není levnější manželka? Uvaří, uklidí, vyluxuje a navíc vám vysvětlí, jaký borec vlastně jsi... Teda nesmíš to dělat jako @kuncák7 a hned kupovat diamanty... Upraveno 9. listopadu 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Myslím, že v konečném důsledku je to jedno. Protože (bohužel) platí, že jakmile to má kola nebo kozy, vždycky s tím bude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se