safi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 3 minutami, Bert napsal: Myslím, že v konečném důsledku je to jedno. Protože (bohužel) platí, že jakmile to má kola nebo kozy, vždycky s tím bude problém. Proto je ideální žít chlap s chlapem a po Praze jezdit ve vznášedle nebo tankem... tenhle závěr se mi tedy nelíbí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Safi, ještě jsi zapomněl na chůzi pěšky a zoofilii ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 45 minutami, Bert napsal: Safi, ještě jsi zapomněl na chůzi pěšky a zoofilii ..... Na to by se hodila tebou koupená hromada kamenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Musím říci, že mě hodně překvapila příčina požáru supermarketu v Chodově… mladík, co chtěl nabíjet mobilní telefon. Myslím, že by EU ve své logice měla zakázat mladíky s mobilním telefonem, nabíječkou a zapalovačem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 (upraveno) před 13 minutami, safi napsal: Musím říci, že mě hodně překvapila příčina požáru supermarketu v Chodově… mladík, co chtěl nabíjet mobilní telefon. Myslím, že by EU ve své logice měla zakázat mladíky s mobilním telefonem, nabíječkou a zapalovačem Si to podal jako by mohla být závada na nabíječce, ale když to čtu tak to ten lojza prostě z části úmyslně zapálil. „Vylezl na vozíky a do zásuvky umístěné v horní části se pokusil zapojit nabíječku s telefonem. Ten mu ovšem propadl do jednoho z vozíků. Vzhledem k tomu, že ty byly do sebe zasunuté, se mladíkovi nedařilo mobil vytáhnout. Po chvíli se pokusil vozíky rozpojit, ovšem neměl u sebe mince, a ani to se mu tedy nepovedlo. Následně plynovým zapalovačem začal vytvářet díru v boční části plastového nákupního vozíku, kterou si chtěl poté mobilní telefon vytáhnout,“ popsal krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva událost, která předcházela požáru prodejny. On ten Chodov je vcelku zvláštní město, znam pár lidí co tam chodili na ZŠ a oba potvrdili že jeden čas bylo normální zkoušet čuchat ředidlo, asi jako jinde je normální zkoušet třeba kouřit cigarety. A kdo tam někdy projížděl, nebude se divit. Upraveno 9. listopadu 2022 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Jeho myšlenkové pochody jsou jaksi nepochopitelné. Vcelku by mě zajímalo, o jakého mladíka šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 (upraveno) Identifikoval jsem příčinu své podrážděnosti posledních dní. Máte také pocit, že když stát nějak směřuje společnost a vy se na to adaptujete, tak za půl roku, za rok vám stát začne říkat - otáčíme a naopak vám začne házet klacky pod nohy? Nebo ani neřekne otáčíme kormidlo a rovnou začne házet klacky pod nohy, protože nikde není žádná koncepce a vše se řeší stylem krizového řízení, salámové metody a populismu? Nejčastěji to začíná zprávou na sociální síti: ... ozvalo se nám pár občanů, tak vše ad-hoc upravujeme. Upraveno 9. listopadu 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 36 minutami, zceyee napsal: On ten Chodov je vcelku zvláštní město, znam pár lidí co tam chodili na ZŠ a oba potvrdili že jeden čas bylo normální zkoušet čuchat ředidlo, asi jako jinde je normální zkoušet třeba kouřit cigarety. A kdo tam někdy projížděl, nebude se divit. Chodov - tam ředidlo s nikým nezamává. Jezdím se tam ubytovat, když jedu na služebku do chemičky Vřesová a zcela ve vší vážností musím konstatovat, že tam mají všichni vypálené nosy z toho smradu,..... dehtové kaly, kyselina chlorovodíková a další srance. Za posledních deset let jsem tam byl 7x na pět dní a vždy štiplavý smrad. Ale místní nic necítí. Na mě koukají jak na blázna, když si stěžuji. Domnívám se, že když dojedou z dovolené u moře, tak ten zápach cítit musí. No, těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Jsem někde četl, že čich je tzv. adaptivní smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 2 hodinami, safi napsal: Identifikoval jsem příčinu své podrážděnosti posledních dní… Každý svou krizi středního věku nazýváme jinak… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 2 hodinami, RadekB napsal: Chodov - tam ředidlo s nikým nezamává. Jezdím se tam ubytovat, když jedu na služebku do chemičky Vřesová a zcela ve vší vážností musím konstatovat, že tam mají všichni vypálené nosy z toho smradu,..... dehtové kaly, kyselina chlorovodíková a další srance. Za posledních deset let jsem tam byl 7x na pět dní a vždy štiplavý smrad. Ale místní nic necítí. Na mě koukají jak na blázna, když si stěžuji. Domnívám se, že když dojedou z dovolené u moře, tak ten zápach cítit musí. No, těžko říct. Ti, co bydlí v Chodově, na dovolenou k moři nejezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 (upraveno) před 14 minutami, redd napsal: Ti, co bydlí v Chodově, na dovolenou k moři nejezdí. To je asi taky pravda. Vždycky tam měli na vývěskách realitek ceny bytů třetinový oproti Brnu. Rok 2012 3+1 za 900 tisíc. To si pamatuji jako kdyby to bylo včera Upraveno 9. listopadu 2022 uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 35 minutami, RadekB napsal: To je asi taky pravda. Vždycky tam měli na vývěskách realitek ceny bytů třetinový oproti Brnu. Rok 2012 3+1 za 900 tisíc. To si pamatuji jako kdyby to bylo včera A to co stálo v Chodově 900k, stálo v Bukovanech (19km od Chodova) ještě tak 1/3 .. problém byl v tom že se jednalo o podílové vlastnictví a prakticky to nešlo zprivatizovat jelikož půlka baráku měla zpravidla exekuce. 2+1 za 250k ještě 2 roky zpátky. před 47 minutami, redd napsal: Ti, co bydlí v Chodově, na dovolenou k moři nejezdí. A to je právě ten problém, voni na to sice nemaj, ale stejně tam jedou .. na dluh. Dovolená musí bejt i kdyby se měli zadlužit na dalších x let navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 před 23 hodinami, wawrik napsal: Nie. já ten pocit také nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 No TVL, tady už fakt někomu slušně jebe. Zdroj. Seznam.cz. První transgender vítězkou oblastního kola Miss America se stala Brían Nguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Svět se v prdel obrací..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 (upraveno) Edit: Nepřipomíná Vám trochu @Tikal? Upraveno 11. listopadu 2022 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 pěkná prasnička. tu bych si zavřel do chlívku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Votázka spíš je, jak vypadaly/-i zbývající kandidáti v dané oblasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se