Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Před hodinou, Hasňa napsal:
před 2 hodinami, guzmic napsal:
Tpč to je snad apríl, na každou svini, se vaří voda.

Tomu už nevěřím.

Ani já ne. Pokud sám nezapálíš pod kotlem, jsou to jen alibistický kecy.

Odesláno
V 4. 4. 2023 v 9:33, Gustaf napsal:

Nekdo z novyho tymu by si mohl dat praci a zkusit najit legalni moznost, jak tu smlouvu vypovedet. Prece nemuze podrizena schvalit smlouvu se svym nadrizenym, to popira veskery kontrolni principy.

Odesláno
před 22 minutami, skalis napsal:

Nekdo z novyho tymu by si mohl dat praci a zkusit najit legalni moznost, jak tu smlouvu vypovedet. Prece nemuze podrizena schvalit smlouvu se svym nadrizenym, to popira veskery kontrolni principy.

Já doufám, že se na to někdo podívá a tu bejvalou hradní pakaz posle do prdele....

Odesláno

A přitom by stačilo, kdyby tam dojeli, vyvedli ho ven, vyházeli mu věci přes barák, vyhodili ho z práce za simulovani a bylo by vyřešeno. A nechali ho, ať se soudí 8 let bez výsledku a nazdar :-)) Každému jeho vlastní medicínu. 

Odesláno

Tak ono to jde i legálně. Kontrola léčebného režimu od zaměstnavatele, popř. nahlásit na ZP. 

Podřízenou, která to podepsala by asi šlo vyhodit za "způsobení škody" zaměstnavateli a popř. požadovat náhradu škody.

Atd. atp.

Odesláno

Dohnat státního zaměstnance k odpovědnosti za jeho jednání? Tak určitě... Z takovýho precendensu jsou posraný strachy, takže to prostě musí projít.

Odesláno
Před hodinou, Americkej napsal:

Nic nepřijde. Ne samo od sebe. Pokud se to stane, tak jen proto, že to NĚKDO udělá.

Jo, to mas uplnou pravdu. Vlastne se mi libi i Frantuv napad vypakovat ho ven a at se chlapec klidne soudi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...