nickolas Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Ona celá ta kauza je taková podivná, ale pročetl jsem si ten dopis mladého AB a on teda taky nepůsobí vyloženě hodnověrně a zcela zdravě. Nemyslím, že se to kdy úplně vyjasní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Mno, fakt je ten, že Babiš se ke svým dětem zachoval tak, jak by se asi žádný morální člověk nezachoval k nikomu. A to, jak tenkrát za synem do Švajcu okamžitě letěl, bylo dost výmluvný samo o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Tvl, ja byt buresuv syn, taxe necham prejmenovat a chodim kanalama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Proc... kamose si vybiras, za rodinu nemuzes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 (upraveno) Viděl jsem před časem dokumenty, kde mluvily děti Alberta Speera (syn Albert byl úspěšný německý architekt, tuším urbanista, a to nejen doma v Německu), Hermanna Goringa, Martina Boormanna (syn Martin měl druhé jméno Adolf). Nějak jsem z toho neměl pocit, že by měly chodit kanálama. Za rodiče fakt nemužeš. Upraveno 17. května 2021 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Snad to tu ještě není V roce 1895 šéfredaktor Chicago Tribune řekl Pravda nesmí stát v cestě dobrému příběhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Nikdy jsem tam nebyl, ale už teď se těším jak o tom krásně napíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Tvl co ten Feri? Prej "jen malinko, jen na chvilku" Jen doufám, že to není nějaká mítů kampáň a nějak seriozně se to vyšetří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 No každopádně uz položil mandat a do voleb nepůjde, takže papa Feri. Hlavně rychle a potichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 MeeToo vs. BLM 1:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Do hokeje to dávat nebudu, je to politika: https://www.hokej.cz/obrazem-z-rigy-mizi-vlajky-iihf-nahradi-je-prapory-mesta/5057387 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 (upraveno) Před hodinou, geometr napsal: Do hokeje to dávat nebudu, je to politika: https://www.hokej.cz/obrazem-z-rigy-mizi-vlajky-iihf-nahradi-je-prapory-mesta/5057387 Je to prasárna. Byť s tím můžu v podstatě souhlasit, ti kluci na ledě podle mě neví o čem je řeč a proč se to děje. Proto je mi i líto Rusáků. Ti na tom ledě o tom ví úplné prd a nemoci si po zápase poslechnout hymnu, musí být demotivující. Státní doping, nestátní doping, tohle se mi nelíbí. To je měli radši vykopnout ze soutěží úplně. Upraveno 26. května 2021 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 No, ten ruskej doping je prasára obecně. Já nějak asi nemam názor, jestli bez vlajky nebo vůbec. Každopádně po výhře Čajkovskij to je divný, to je mi těch kluků taky líto (jestli jsou teda čistý). Tohle je takový řešení ala princezna koloběžka. René Fasel... Ať se na mě nikdo nezlobí, ale ten snad dostal od Bělorusů zaplaceno nebo... Kdyby to nezaťápla Škodovka, tak by to mistrovství v tom Bělorusku bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Presne tak, kolobezka, neco se udelalo a jede se dal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovni-napadeni-rasismus-sexualita-zakon-brusel.A210526_205727_zahranicni_lisv?zdroj=top V Bruselu jsou přesvědčení, že když ucpou pokličku u hrnce, aby se z něj nekouřilo, všechno bude cajk. Tak snad to nedopadne, jako když jsem poprvé a naposledy vařil v papiňáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @martarJsem si hned vzpomněl na tenhle článek (ale to jsi jistě četl): https://kechlibar.net/2021/05/24/o-nenavisti-a-o-budovani-vzdusnych-zamku-ve-kterych-nelze-zit/ a mj. tuhle pasáž: "Víceméně všechny západoevropské státy se snaží potlačovat hate speech zákonem, ale k žádnému rozkvětu lásky a porozumění mezi jednotlivými skupinami obyvatelstva to nevedlo. Paralelní společnosti jsou vidět na každém rohu. Samozřejmě, reakce zastánců je nadále posilovat příslušné zákony; znáte to s tou definicí šílenství, která mluví o dělání těch samých věcí a očekávání jiných výsledků?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Vidím že Mariana poctivě čteš Musim říct, že se na každý jeho článek těším. Ještě se mi nestalo, abych cítil byť jen náznak disharmonie s jeho názory. Jako bych to psal sám - až na to, že píše líp než já, myslí mu to líp než mně, má větší přehled a docela hodně mi rozšiřuje obzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Před hodinou, martar napsal: Vidím že Mariana poctivě čteš Musim říct, že se na každý jeho článek těším. Ještě se mi nestalo, abych cítil byť jen náznak disharmonie s jeho názory. Jako bych to psal sám - až na to, že píše líp než já, myslí mu to líp než mně, má větší přehled a docela hodně mi rozšiřuje obzory. Mám to úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Před hodinou, martar napsal: Vidím že Mariana poctivě čteš Musim říct, že se na každý jeho článek těším. Ještě se mi nestalo, abych cítil byť jen náznak disharmonie s jeho názory. Jako bych to psal sám - až na to, že píše líp než já, myslí mu to líp než mně, má větší přehled a docela hodně mi rozšiřuje obzory. Přesně, až mě to občas štve. Sakra, taky bych chtěl mít takovej přehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se