Jump to content

Recommended Posts

před 21 minutami, decebal napsal:

To jsem nikde nenapsal. A nepřekvapilo by mě, kdyby na obou stranách. Ale to neodporuje tomu, co jsem napsal. 

A mimochodem, v té době bylo České knížectví součástí SŘŘ. Důvodem Jindřichova tažení byl požadavek, aby se Břetislav vzdal území, které předtím dobyl v Polsku, což se následně stalo. Prostě si dělal v říši pořádek. A Břetislava nechal dál na trůně (protože si zřejmě  uvědomoval, že se mu ještě bude hodit).

před 9 minutami, Foundryman napsal:

To ovšem neodporuje tomu, co jsem psal já - že už 1000 let válčíme s Němci.

A který ručníky teď narukují?

před 5 minutami, guzmic napsal:

A který ručníky teď narukují?

Ono to přijde, až tam vyhrají zelení volby. Ti se nezakecaj. Ale je pravda, že formulace byla zavádějící - spíš by bylo správné napsat, že během posledních 1000 let jsme téměř neustále válčili s Němci.

Edited by Foundryman

Mne snad staci jen tohle.. z lonske podzimni žádosti Zemana na tajne sluzby... co s tim chtel delat?? Zacinam snad verit, ze o tom celou dobu vedel... aneb dejte mi konkretni jmena..

Jeden z úkolů, jak vyplynulo z detailů žádosti, které zveřejnil Český rozhlas, například zněl: „Zabezpečte informace a poskytněte mi zprávu, kteří konkrétní ruští zpravodajští důstojníci působí v Česku, kteří Češi spolupracují s ruskými zpravodajci, jaké informace jim předávají a jak spolupráce vypadá.“

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vysetrovani-vrbetic-ozilo-loni-na-podzim-policie-narazila-na-rusy-152167

No vzhledem k tomu že nejsou odtajněny všechny tajné operace z II WW tak se skutečnou pravdu asi nedozvíme. 

před 15 minutami, Americkej napsal:

Bruce Willis, Armageddon: "Kdo zabil Kennedyho nám taky neřeknete?" ... "A už nikdo z nich ani z jejich dětí nechtěj platit daně. Nikdy".

👍