odjinud Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Ma to dobrej nazev...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 před 4 minutami, odjinud napsal: Ma to dobrej nazev...:-) a kousek od ní je Štrpské pleso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Věcně správně bych to měl vylepit do vlákna Co mě dnes potěšilo, ale to bych si musel za politiku dát ban. Takže aspoň sem: dnes mne potěšily události v Průhonicích. Boha jeho, ať už je ten zkurvenej čobol pryč z našeho života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Rakvičku a věneček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Žádná změna, jen vzpomínkový optimismus a další předvolební šaškárna ve stylu Paroublbka a Tupolhánka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 No jo, ale to důležité je, že ani Paroubek ani Topolánek již nejsou našimi premiéry .... Andreje bych k nim moc rád přiřadil. Někdy tak po říjnu tohoto roku. Vím, bude to ještě boj, ale fakt doufám, že v tomhle státě nežije tolik koblih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Bohužel se ukazuje, že koblih je stále příliš mnoho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Taky už bych "mikromanažera" radši neviděl, ale s tím katastrofálním matrošem co by se rád viděl na jeho místě se obávám že to bude "z louže pod okap" tak jako tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 V Průhonicích nemají na náměstí dlažební kostky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Mají, mokrý, s křížkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Hale kluci, slovenskej zmetek už se odstřelil sám. Otázkou je kudy dál. Digitální komančové už se stačili trochu předvést a tímpádem odkopat v Praze. Máte někdo průchozí alternativu ke všem sráčům světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 před 16 minutami, Americkej napsal: Hale kluci, slovenskej zmetek už se odstřelil sám. Hele naivko já si myslel, že jseš jako já - starej zkušenej skeptik ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Mam stale vic a vic neprijemny pocit, abychom se na podzim nedivili.. minimálně z te vysledkove bramboracky (rozlozeni sil neni zrovna vetsinove) a v bramboracce Andrej umi chodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 před 3 hodinami, Bert napsal: Hele naivko já si myslel, že jseš jako já - starej zkušenej skeptik ... To souhlasí, jenže po třech panákách romantik a po pěti optimista! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 No, já jsem přesvědčen, že ty milionové chvilky apod. je Andrejův, resp. Márův produkt. Takovou bandu chujů, aby člověk pohledal, krásně mu to nahání voliče a ještě ušetří za koblihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Němci jsou na tom se zelenejma šílencema ještě hůř. Já vím, slabá útěcha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Nevidím žádnou alternativu. Vím jen, že nechci levičáky a více Bruselu... Celá politická scéna je jedna velká tragedie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Marně vzpomínám, jestli byl ten výběr (resp. volba nejmenšího zla) někdy po revoluci tak tristní, jako teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Před hodinou, geometr napsal: Marně vzpomínám, jestli byl ten výběr (resp. volba nejmenšího zla) někdy po revoluci tak tristní, jako teď... No a když si dáš kritéria jako já a hledáš nejmenší zlo, tak z toho lezou prapodivný výsledky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Ja si myslím, ze zase bude spousta lidi krivit huby a brecet, až to Bába vyhraje a spolu s Milošem, Tomiem, komousema, Slachtou, socanama a buhvijakoudalsi pakazi to poskládá To bude zase pláče, jak jsou lidi blbci a jak volej špatne a ze nevoli TOPku a zase budou demonstrace a lidi se budou bit v prsa “za svobodu”!!!! A vina nebude na Babovi a jeho squadre, ale jen a pouze na impotenci ostatních stran, který nemají nic. Nemají co nabídnout a volba menšího zla se uz mnohým zajida. Včetně me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se