Přejít na obsah

Tudor Baselworld 2018

Liqid

Doporučené příspěvky

Tomuhle neverim. Rolex je natolik rozjetej vlak, ze na sichr maji produktovy roadmapy nalajnovany na roky (mozna vic) dopredu. Cetl jsem pred lety rozhovor s CEO Patek a ten rikal, ze maji roadmapy dopredu na 18 let. Rolex to bude mit podobne. Nedelejme si iluze, ze si neco odzkousi na Tudoru a pak to aplikuji na Rolexu. Tudor je spis takova hracka a moznost si zaexperimentovat a zaroven u toho vyuzit potencial spodniho konce trhu pod Rolexem, protoze proc si z kolace taky neukrojit...

Až bych občas řekl, že si tu Rolex zkouší v masové produkci věci, které po dokonalém odladění nasadí do rolexu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vzdyt si to s roadmapou a dlouhodobymi plany nijak neodporuje. Vyvijim novejsi stroj pro rolex, v ramci planu mam nasazeni v masove produkci tam, kde pripadny problem tolik neohrozi znacku. Tudoru se promine mnohem vic nez rolexu. Tenhle testovaci postup muze byt soucasti dlouhodobych planu. Nedelejme si iluze, ze ty strojky pro tudor vyviji jini lide nez pro rolex, to by bylo plytvani zdroji.

Odkaz ke komentáři

Já bych prosil místní odborníky o objasnění co získám navíc koupí Rolex Submariner nodate oproti Tudor BB? Keramickou lunetu vím, ale co dál? Absenci antireflexu? Absenci 20h rezervy nátahu? Machr index? 904L? Je ještě něco o čem bych měl vědět?

Edit: Ještě doplním, že nekopu ani za jeden tábor. Sice mám BB, ale pořád mám popud k tomu koupit NOdate a před časem jsem si položil tuhle otázku sám pro sebe a nakonec mi to žádný smysl nedávalo.

Ještě mi připadá, že jsou Rolexy jedny z mála s rovným safírem (což neříkám, že je špatně, ale myslel bych si, že náročnější na výrobu bude klenutý...)

Odkaz ke komentáři

Ze Tudor vykryva (cenovy) priestor pod Rolexom o tom asi niet sporu. Ten priestor vykryva zaroven mnoho dalsich firiem, ale Tudor si pri tom vykryvani silno vypomaha aurou Rolexu. Pokusili sa uhnut (Hydronaut) ale hlas ludu ich zavratil. Niekto by mohol povedat, ze su to vlastne take koser Stajny. Ono Gunter by tiez mozno v hlbke duse rad predaval svojbytne 100% originalne modely a par ich aj ma, ale svet si jednoducho ziada poor-mans-Rolex. No a Tudor je jediny, kto moze PMR dodavat bez hanby, tak preco by sa na tom pre boha nenamastili?

PS: Pokial ide o hlavu vs penazenku, tak za mna je to rozhodne o tej penazenke,...  ono nosit na ruke 100k s tym, ze s nimi mozes kedykolvek tresnut o futra nie je to iste, ako nosit tam 200k.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, mám takovou indiskrétní otázku na ty z vás, kteří jste si koupili hodinky za 100k, protože jste neměli na hodinky za 200k: Kolik vám potom po koupi hodinek zůstalo na účtu ? Deset tisíc na jídlo, deset tisíc na elektřinu a vodu a dvacet tisíc na horší časy ? A to jste se jako zbláznili ? Anebo je to spíš tak, že jste rozumní a neutratili jste většinu svých peněz za naprostý nesmysl jako hodinky a zůstalo vám třeba dalších 200k (a tudíž je ten mantinel hlavně v hlavě a ne na účtu) ?

Odkaz ke komentáři

Chlapi, mám takovou indiskrétní otázku na ty z vás, kteří jste si koupili hodinky za 100k, protože jste neměli na hodinky za 200k: Kolik vám potom po koupi hodinek zůstalo na účtu ? Deset tisíc na jídlo, deset tisíc na elektřinu a vodu a dvacet tisíc na horší časy ? A to jste se jako zbláznili ? Anebo je to spíš tak, že jste rozumní a neutratili jste většinu svých peněz za naprostý nesmysl jako hodinky a zůstalo vám třeba dalších 200k (a tudíž je ten mantinel hlavně v hlavě a ne na účtu) ?

Tak to není v hlavě ne? Mám X peněz, z toho chci mít Y jako finanční rezervu X-Y = Z co mohu vypláznout za hodinky. 

Odkaz ke komentáři

však se tu může udělat anonymní hlasování: čistý roční příjem / hodnota vlastněných hodinek / hodnota nemovitosti / finanční rezerva  ... a budem se divit :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to není v hlavě ne? Mám X peněz, z toho chci mít Y jako finanční rezervu X-Y = Z co mohu vypláznout za hodinky.

No jo. Ale když k tomu připočteš hodnotu vlastněného majetku třeba XXXXXXX a že máš v hlavě nastavenou nějakou fakt velkou finanční rezervu YYY = mnohonásobek Z tak potom je to 2Z prkotina ;-)

Odkaz ke komentáři

Ale predsa neide len o to ake hodinky, ale na co ich pouzivam. Drahe hodinky ci iny sperk ked na to pride moze mat (a urcite ma) kde kdo, ale ide o to ako si dovoli ich pouzivat. Chronouchyl ked sa na to trochu zameria si moze rolady dopriat pomerne lahko a bezpecne aj s prekvapivo malym prijmom. Proste s vidinou toho, ze az ho omrzia, tak nie len ze na tom nebude moc tratit, ale este mozno aj nieco malo zarobi. Nesmie ich ale znicit a v tom je prave ta frajerina, vziat rolady co ja viem na plavaren, alebo na nocny tah, ked nevies v akom stave a akou cestou sa vratis domov, to si uz len tak niekto nedovoli.

Odkaz ke komentáři

Není to jen o penězích, ale i fandovství nebo koníčku jak se tomu pěkně říká. Jsou i relativně chudí lidé co mají doma známky za miliony. Jednoho znám osobně a věřte mi, že by nikdy žádnou (vzácnou) neprodal kvůli tomu, aby si nějak zlepšil životní úroveň. Stejně tak to může mít někdo s hodinkama.

Odkaz ke komentáři

Moje detsky rolady jsou za vyrazne min nez 10% love, co mi lezi na uctu. Hodinky za 100k si dovedu predstavit, ale za 200k ne. A to bez ohledu na to, ze mame pred rekonstrukci baraku, takze ani tech 100k neni na poradu dne. Zaroven je to o komfortu pri noseni. U svych hodinek se nechci bat, ze je odru, poskodim atd. Proste je nosim a hotovo. OK, je to hlavne v hlave. Ale to, ze bych pri nakupu hodinek za 200k mel porad co zrat a kde bydlet neznamena, ze se na to se svoji penezenkou citim...

Odkaz ke komentáři

To jsou plané úvahy. Pravý chronomagor si na vysněné hodinky (a je jedno, jestli se jedná o Rolády nebo Štajny) půjčí u Providentu, prodá auto, vrátí všechny flašky od piva, pošle manželku šlapat chodník, děti nechá stát s kasičkou před kostelem atd.

Odkaz ke komentáři

To jsou plané úvahy. Pravý chronomagor si na vysněné hodinky (a je jedno, jestli se jedná o Rolády nebo Štajny) půjčí u Providentu, prodá auto, vrátí všechny flašky od piva, pošle manželku šlapat chodník, děti nechá stát s kasičkou před kostelem atd.

Wizi, ani nevíš, jak jsi se svou nadsázkou blízko pravdy :-).

Odkaz ke komentáři

Lenze pravy chronomagor sa zaroven s tym vsetkym co uviedol wiz neuchyluje k nakupu novych hodiniek zas tak casto takze myslim ze pokial ide o strategie Tudoru a inych firiem ktore zivi predaj novych kuskov tak nie sme cielovka.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...