Andrew Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 ... Na každých se dají najít nějaké mouchy, ale oni taky tak detailní fotky ukáží mnohem víc, než člověk vidí, takže se to musí brát s určitým nadhledem a naopak u některých částí člověk až žasne, jak je něco takového možné...Tady si dovolím zcela souhlasit, protože žádná z těch zde upozorňovaných "vad" není běžným okem jakkoli zjistitelná, IMHO opravdu žádná U AP jich většinu připisuji manufakturnímu způsobu výroby, který v příslušném vlákně krásně popisoval JamesLurk, u ostatních hodinek to může být obdobné... to zvětšení je tak šílené, že na obrazovce se celé hodinky chvěly pohybem setrvačky (celé, jakoby dýchaly). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 . to zvětšení je tak šílené, že na obrazovce se celé hodinky chvěly pohybem setrvačky (celé, jakoby dýchaly).paráda, tá predstava....to musí byť fakt šialené, viem si to úplne živo predstaviť akoby v nich snáď aj naozaj bol život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Tak a po mensi pauze mi dovolte dokoncit tu mou fotoreportaz...Poslednim kouskem kteremu jsme meli cas se venovat byly Panerai radiomir PAM380. Na to jak fotogenicke hodinky to jsou a jak jsme si rikali, jak jim to zlizka slusi, jsem zjistil, ze to jsou hodinky, kterych mam asi nejmin fotek. Tak dovolte mi se podelit i o to malo.. Opet tedy celkovy pohled: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokus o peknou fotku ciselniku a neviditelnych rucek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ulozeni rucek a rucky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A vterinovka - zaostreno na ulozeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zaostreno na rucku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. detail Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jeste vetsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neco malo ke kvalite textu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. logo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a z druheho mikroskopu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A prestoze maji plne dynko, Spajdy je mel otevrene a tudiz jsme mohli blysknout i neco zespodu. Jinak vevnitr by mel byt Unitas:Zdobeni: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sroubky - tri ruzna ostreni - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Setrvacka (safra ta se mi libila zatim vzdycky u vsech hodinek...) Opet tri ruzna ostreni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. detail: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vlasek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A cele bych to opet zakoncil ruznyma fotkama ruznych kolecek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. detail: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zase jine: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A na zaver dve kolecka zapadajici do sebe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vic zblizka ostreni 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ostreni na to druhe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak a to je z me strany vse, pratele. Vic uz toho opravdu nemam. Diky vsem kteri to tu ctou, diky klukum za hodinky jeste jednou. Doufam ze se libi co vidite a mozna zase nekdy priste se domluvim s nejakym clenem na necem zajimavem a neco spachame...Ale slibuju, ze to nebude driv jak v rijnu Fakt to vsechno nejak trva... Upraveno 20. června 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Paráda pokračování. Ještě jednou velké díky všem zúčastněným.Je to fakt bomba. Moc zajímavý a jedinečný. Takových srovnávaček moc nebude ani na tech globálních internetech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Díky za tohle velice poučné vlákno. Měl jsem díky němu poprvé možnost vidět povrch kovových součástek takhle zblízka. A je to teda nářez To, co se na pohled i omak jeví jako naprosto hladký povrch, je ve skutečnosti hotová měsíční krahina. Aspoň je vidět, jak nedokonalé naše smysly jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Maro, diky za pokracovani, opet dechberouci. Panerai cifrem prijemne prekvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Maro super, nejen fotky, ale i ty komentare. Hodne veci jsem si nedovedl ani predstavit, diky fotkam je to jak prozreni. Diky za tu praci, co si s tim mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Maro parada ze jsi se k tomu dostal, za me tobe, kolegovi kvalitarovi i Ondrovi patri dik za skvele stravenou pulku soboty To co ty mikroskopy odhali je neskutecny a samotneho by me hrozne zajimaly ty pribehy jak k nekterym ryham, teckam, otlakum v tom mikroskopickem svete dochazi - nakolik je to dano uz z vyroby a nakolik pripadne servisnimi zasahy nebo pusobenim casu. Doufam, ze bude jeste nejake pokracovani v budoucnu, protoze mi prijde ze podobne fotky, detaily a popis jsou unikatni i ve svetovem meritku. Takze jeste jednou diky za pozvani i za zpracovani techto skvelych prispevku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Díky kluci za slova chvály... Mám radost, že se snaha vyplatila a že tato moje aktivita je přijímána kladně... A už se rýsuje druhé kolo RxGS... Ale kvůli časové náročnosti až někdy na podzim. Zatím jme ve fázi příprav a domlouvani. Ale vypadá to na souboj dajvru... Uvidíme jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Chlapi, je to teda sakra zajimavy, hltam kazdou fotku. Sem vubec nevedel, jak to v takovejch hodinkach vlastne vypada a co tam fsechno je :-) Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Už jsem tu reagoval, ale zapomněl jsem napsat jednu věc, která mi při psaní prvního příspěvku vypadla: pro nás je to fantastický zážitek, vidět takhle makra hodinek; nehrozí ale, že by tyhle detailní fotky mohl zneužít "mezinárodní fejkařský průmysl"? Jako referenční fotky postupů a kvality? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Už jsem tu reagoval, ale zapomněl jsem napsat jednu věc, která mi při psaní prvního příspěvku vypadla: pro nás je to fantastický zážitek, vidět takhle makra hodinek; nehrozí ale, že by tyhle detailní fotky mohl zneužít "mezinárodní fejkařský průmysl"? Jako referenční fotky postupů a kvality?Jako vážně si myslíš, že by fejk průmysl se zlepšil na základě mých fotek??? Kdyz tu rikam co má R zlepšit, kde je u AP nedostatek, a co by GS mohli vychytat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 tak byla to jen úvaha, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Fejk prumysl asi nestoji na fotkach na hodinkovych serverech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Neskutečný žrádlo! Děkuju za kopec skvělý práce ; všem zainteresovaným. Kdybys chtěl do některého z dalších kol SBGX103, napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Díky moc za tenhle makro počin. Otevírá mi to oči doposud slepé. Nechci si ani představovat časovou a HW náročnost při tvorbě těch fotek. Tím víc si jich vážím, je to supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 To je pecka! Z fotek by byl nádherný samostatný kalendář, nejen pro chronomagory, vždyť některé snímky jsou umělecká díla, která by se neztratila ani v muzeu moderního umění!Fakticky dokonalé. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 No to snad ani není možný, co je možný vyfotit.Bože to je věta.Čtu a jen čučím.Fantastická práce.Neuvěřitelná piplačka to musela být.Je to obrovská machrovina.Máš můj veliký obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Přidávám se s poděkováním za takové péčko (i když u něj bych radši takové detaily nechtěl asi vidět ).Jasný že jde hlavně o "lepší" modely hodinek, ale jak by asi dopadly třeba nějaké "slušnější" 5ky a třeba versus nějaký vintage model Seika. Jako že stará dobrá kvalita proti moderně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Nevím, jestli se mi to jen zdá nebo ne, ale zatím tady ta GS dala na prdel úplně všem značkám, co se týče zpracování. Souhlas, nebo se to zdá jen mi? Úžasné vlákno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se