Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 22 hodinami, obrbobr napsal:

Tak to dej vědět Brzobohatýmu, určitě bude mít zájem 😘

Už vím, kdo je to ten Brzobohatý, původně jsem si myslel, že  je to někoho nelichotivá přezdívka tady na Chronomagu..

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 hodinami, Hudson10 napsal:

Už vím, kdo je to ten Brzobohatý, původně jsem si myslel, že  je to někoho nelichotivá přezdívka tady na Chronomagu..

🫶

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Když vidím ty jejich nebo spíš jeho kreace, tak si říkám, jestli je ona ráda nebo jde o týrání

JInak je to Káňe West a jeho Bianca

image.png.5ffabe083459b8d17ed5b194fc24a2e9.pngimage.png.0c430f49c74897aebe8001423c24947e.png

Odesláno
před 2 hodinami, Moty napsal:

Když vidím ty jejich nebo spíš jeho kreace, tak si říkám, jestli je ona ráda nebo jde o týrání

JInak je to Káňe West a jeho Bianca

image.png.5ffabe083459b8d17ed5b194fc24a2e9.pngimage.png.0c430f49c74897aebe8001423c24947e.png

Na toto vlakno vzdycky zapomenu, ale je moc fajn. Mimochodem tito dva by mohli mit vlakno ve vlakne 😆

Odesláno

Já jsem nepochopil celou dobu proč to dělají. Tvl. proč? Podle mě jim to nic nepřináší. Buď jim definitivně hráblo, nebo berou nějaký super matroš.

Odesláno

Pozornost, media, clickbaity.....proč český hvězdičky posílají vlastní nahý fotky do bulváru a dělají záměrný excesy? Protože jim to vynáší...

Tohle už ale bude trochu patologie....

Odesláno

Už sem na to reagoval jinde, ale proč se nemůžou ty modelové usmívat a proč tam kurva máme černocha, to by tam měl spíš co dělat cikán nebo vietnamec a to nejsem xenofob

• Dát hlas 1
Odesláno

Toto je nástupová uniforma. Inšpirovať sa vzormi Rorschachového testu na túto kolekciu je teda dosť zvláštne, že čo tým chcel autor povedať... To už mohol využiť otisky tela Antropometrie od Yvesa Kleina a u francúzov by ste si šplhli😃 

Kolekcia pre bežnú prevádzku na olympiáde už bude iná, vytvára ju AlpinePro (ak teda nedošlo k zmene) a tam už do popredia ide funkčnosť nad výstrelkami.

Odesláno
před 20 hodinami, Moty napsal:

Už sem na to reagoval jinde, ale proč se nemůžou ty modelové usmívat a proč tam kurva máme černocha, to by tam měl spíš co dělat cikán nebo vietnamec a to nejsem xenofob

Jo, vypadá to jak upoutávka na nový film na Netflixu 🙂

Odesláno

Mě k tomu přišel dobrej tento článek, kde jsou vysvětlení jak od autora tak českého olympijského výboru a vlastně mi to přijde ok. Je tam jasně řečeno, že součást zadání bylo zaujmout během pár vteřin kdy má země prostor na ceremoniálu a že sportovci jsou s tím OK...

https://www.sport.cz/clanek/olympiada-brutalne-specialni-autor-kolekce-nelhal-cesi-v-parizi-vzbudi-rozruch-nevidanym-oblecenim-5031286

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...