Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No my slova, ja bych je klidne bral i k formalnejsimu a tmavsimu obleku, nez ma knizepan...akorat bych misto NATO kozenaku dal normalni kozenak a byl bych velkej elegan az primo lev salonu :-)

Knizepan je ale v tehle vecech tak trosku punker a navic to ma vseko na haku, takze si dovoli NATO kozenak :-)

Upraveno uživatelem Bohdan Kocharowski
Odesláno (upraveno)

Vzhledem k tom, že tohle vlákno absolutně postrádá štábní kulturu, tu tahle fotka možná už někde je; vyhledávání mi ale na jméno Philippe Noiret nic nevyhodilo....

post-30813-0-74341000-1511767706.jpg

post-30813-0-19830700-1511768929.jpg

Noireta mám spojeného s modely malých hranatých oblekovek, nosil je v oceli i ve zlatě. Tyhle mě překvapily, přijdou mi dost mimo jeho styl. A hlavně netuším, co by to mohlo být... mám pocit že vidím sunburst nebo bílé subcifry 6,9,12, bílou datumka, velké pouzdro bez lunety, rovné nožky ala Carrera, ale mate mne cosi (logo? nápis?) protínající vodorovně horní subcifr. Nevíte co má na ruce?

Edit: je to trochu Breitling style, ta věc přes horní subcifr taky může být jen odlesk na skle...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Nemuzu si pomoct, ale neprijde mi, ze by na sobe mel knizepan oblek.

Má na sobě komplet oblek kromě saka. Kalhoty, vesta, košile, motýlek. Předpokládám, že sako bude mít někde odložený a že v něm do té místnosti přišel. 

Odesláno

Vzhledem k tom, že tohle vlákno absolutně postrádá štábní kulturu, tu tahle fotka možná už někde je; vyhledávání mi ale na jméno Philippe Noiret nic nevyhodilo....

attachicon.gif64cbe0e932e754c2883fd18f67d685bf.jpg

attachicon.gifScreenshot_2017-11-27-08-45-37a.jpg

Noireta mám spojeného s modely malých hranatých oblekovek, nosil je v oceli i ve zlatě. Tyhle mě překvapily, přijdou mi dost mimo jeho styl. A hlavně netuším, co by to mohlo být... mám pocit že vidím sunburst nebo bílé subcifry 6,9,12, bílou datumka, velké pouzdro bez lunety, rovné nožky ala Carrera, ale mate mne cosi (logo? nápis?) protínající vodorovně horní subcifr. Nevíte co má na ruce?

Edit: je to trochu Breitling style, ta věc přes horní subcifr taky může být jen odlesk na skle...

Philippa Noireta bys našel v jiném vlákně.

Odesláno

Má na sobě komplet oblek kromě saka. Kalhoty, vesta, košile, motýlek. Předpokládám, že sako bude mít někde odložený a že v něm do té místnosti přišel. 

Presne tak, knizepan ma klasickej tridilnej oblek, sako bude nekde na vesaku nebo na zidli...jeho outfity jsou skutecna parada a esence klasiky. Je videt, ze sije u kvalitniho krejciho. Ma cit pro barvy, umi kombinovat, sem tam to ozivi necim "punkerskym" (jako treba kozenej NATO strap k pilotkam) a nezustava u klasickeho tuzemskeho nesvaru hodobozovych, nepadnoucich cernych obleku z nekvalitnich materialu ani nesklouzava do kolotocarske mody ve stylu Michala Davida.

A to jeste nejsou videt jeho boty, ktere miva taky paradni, zadne lepene krapy od Bati z umele kuze stylu ptakopysk.

O jeho politickych nazorech si myslim svoje, ale co se reprezentativnosti vzezreni tyka, tak to nema chybu a v CR porad bohuzel pusobi jako zjeveni.

Odesláno (upraveno)

Australská kočanda Margot Robbie a hodinky jsou celkem jasné :)

post-25778-0-83980800-1511785642_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno

Komplet oblek bez saka je totez co komplet cuba libre bez rumu. Prijit v saku mohl i nemusel, kazdopadne na te fotce na sobe proste oblek nema.

Odesláno

Big Pilot skvele, ze zbytku je mi nevolno.

Souhlasim

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...