KFL Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 15 minutes ago, bandicoot said: Jako kapesní hračka na občasný potáhnutí se mi to líbí. Mě zajímá, esli by to dokázalo nahradit normální IQOS - otestuj pls výdrž. IQOSu vyhulim 20-30 denne :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 @KFL Tvrdí, že jeden pod dá 400 potahů. Jeden pod vyjde na 85 kaček. Jestliže jedny Heety stojí 110 a potahů je na jednom cígu 14, tak to vychází tabulkově výrazně líp. Co se týče baterie, tak tam tvrdí, že vydrží na den hulení a u podu tvrdím, že je na dva dny. Takže baterka je na 200 potahů cca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 6 hodinami, bandicoot napsal: @KFL Tvrdí, že jeden pod dá 400 potahů. Jeden pod vyjde na 85 kaček. Jestliže jedny Heety stojí 110 a potahů je na jednom cígu 14, tak to vychází tabulkově výrazně líp. Co se týče baterie, tak tam tvrdí, že vydrží na den hulení a u podu tvrdím, že je na dva dny. Takže baterka je na 200 potahů cca... 1.5 ml 400 potahů? Nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Mně říkal prodavač kolem 300.. ale uvidim. Zatim havaruju na baterce. Měl jsem to v ruce pár minut a půlka v háji :D. Ale jinak zatím dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Vapuje tady ještě vůbec někdo? Mě to tačalo docela dost bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Ahoj Momentálně mi došel zdroj na namíchanou bázi na hulení. Není tady někdo kdo dělá? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 V 12. 9. 2022 v 22:48, siwi napsal: Vapuje tady ještě vůbec někdo? Mě to tačalo docela dost bavit. jasně, nedávno jsem si pořídil levného malého herbíka a jen jsem litoval, že jsem to nekoupil dřív. je to parádní, člověk s tím nesmrdí. před 2 hodinami, vraby napsal: Ahoj Momentálně mi došel zdroj na namíchanou bázi na hulení. Není tady někdo kdo dělá? Díky glycerin a propylenglykol kupuju na fichemě v litrovkách, míchám 50/50, to mám tak na rok, a booster 20mg holt na vapriu v malých lahvičkách v pětibalení. na lepší řešení jsem nepřišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 před 15 minutami, lub napsal: lycerin a propylenglykol kupuju na fichemě v litrovkách, míchám 50/50, to mám tak na rok, a booster 20mg holt na vapriu v malých lahvičkách v pětibalení. na lepší řešení jsem nepřišel. Matně vzpomínam,že jednou jsem už takhle také míchal. Nějaká tabulka na míchání síly nikotinu? Také hulím 50/50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 jaký tabulky..každej má svoji hladinku nikotinu já teda míchám jeden díl boosteru a 1,5dílu báze, konkrétně - 10ml boosteru (20mg) a 15ml báze, takže na nějakých 7mg nikotinu. noa tědlech 25ml mi vystačí cca na 3-4dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Od toho se nějak odpíchnu. Postupně snižuji sílu nikotinu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Vidim, ze to tu nejak ozilo - len pre inspiraciu zasielam moj novy setup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Co kouříš pro inspiraci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Vsetko od Dinner lady a z tabakoveho maceratu toto, jemna nevtierava chut na all day vaping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Tohle je moje osvědčená a oblíbená kombinace. Drag 3, Taifun GT4 v klonu, do toho full moon UMA na 2mg. K tomu jednorázovku na to šlukování na tajňáska na poradách a tak různě kde nemůžu dělat mlhu. Snad mi odpustíte ten klon, ale jelikož to furt někde ztrácím, tak by to byla ve finále dražší sranda jak hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 (upraveno) S čím začít při přechodu na tyhle cigarety chuť spolehlivost cena dostupnost use friendly vzhled Pulze IQOS lumina nebo Prima Jiný tip Díky za rady? Upraveno 26. listopadu 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 V 6. 10. 2022 v 10:16, lub napsal: jasně, nedávno jsem si pořídil levného malého herbíka a jen jsem litoval, že jsem to nekoupil dřív. je to parádní, člověk s tím nesmrdí. glycerin a propylenglykol kupuju na fichemě v litrovkách, míchám 50/50, to mám tak na rok, a booster 20mg holt na vapriu v malých lahvičkách v pětibalení. na lepší řešení jsem nepřišel. Co je to malý černý dole? Herbík? Nějaký link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 (upraveno) Ahoj Conrade, kazdy prechod z pyrocigariet na ich alternativy je super a budem ti drzat palce. Je to dost rozsiahla tema a dlha cesta. Ja som s klasikou skoncil pred cca 6 rokmi a premostil som na IQOS ktory so uzival cca 3 roky. Nevyhodou zahrievaneho tabaku je to, ze nevies regulovat obsah nikotinu a mne sa stalo po dlhsom uzivani to, ze som si na neho zvykol este viac ako pri beznej cigarete a pozastavil som sa az vtedy kedy mi nerobilo problem stiahnut celu krabicku co do vtedy nebol moj standard a samozrejme mi uz z toho zacalo byt aj zle - proste ked si ju "zapnes" musis ju dotahat do konca. Pred 3 rokmi som presiel kompletne na vaping a to hned vo velkom Highend style - kupil som si slusny setup a zacal si postupne sam robit buildy, miesat aromat (Overene)- zacal som na 12 mg nikotinu a momentalne som na 3 ke. Ked mam chut dam si potah a odlozim, nikoho tym neotravujem, nemusim ist von a pokial mas aj slusny setup tak to je aj svojim sposobom styl. Moja kondicka je v poho, nekaslem - proste som vdacny, ze aj prostrednictvom webu som sa k tomu dostal PS: samozrejme tu budu stale informacie o vacsej skodlivosti ecigariet v porovnani s konvenciou, no treba aby si na to kazdy urobil nazor sam na zaklade relevantnych dat - samozrejme nejde o zdrave "fajcenie" no o ovela, ovela menej skodlive.... dalo by sa o tom napisat velmi vela - no akbudes mat zaujem, znavigujem ta na skupiny v ktorych sa o tom hovori, pomoze a uvedie.... Upraveno 26. listopadu 2022 uživatelem palmone1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Mozno este nieco pre inspiraciu vaperskej komunity ktora je to - proste vaping moze byt stylovym pozitkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 29 minutami, Conrad napsal: S čím začít při přechodu na tyhle cigarety chuť spolehlivost cena dostupnost use friendly vzhled Pulze IQOS lumina nebo Prima Jiný tip Díky za rady? Kamaráde, už jsi dospělý , nechceš raději přejít na dýmku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 (upraveno) Víš náčelníku,že jsem mu chtěl napsat to samé!? Tyto žužlátka moc neuznávám, někdo bere ten zahřívaný tabák,ale oheň v dýmce je pochopitelně top. Upraveno 26. listopadu 2022 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se