Skopky-Sonny Odesláno 18. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Deti 10 let pujdou zdarma, to by nemel byt problem, kdyz se na slecny na kase hezky usmejete;) Jinak Junghans prednaska byla zrusena uz pred nejakou dobou, clovek co mel mluvit to odrekl. S tim nic neudelame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 18. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Pripravy jsou v plnem proudu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Prosím o radu, jestli se dá někde poblíž rumně zaparkovat? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Ale jo, barů je kolem dost. Třeba La Bodeguita Del Medio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Já měl na mysli odstavení automobilu. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Podolí - ul. Podolské nábřeží (mezi Dvorci a Podolskou vodárnou). Pak k Žofínu dojedeš tram č.17. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Já měl na mysli odstavení automobilu. :-DJá to pochopil, ale ten překlep mi nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Ajo, toho jsem si všiml až teď :-D Díky Libore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 (upraveno) Jen informace pro kluky, co chtějí dorazit s rodinou: vedle paláce Žofín, hned za bílým stanem na opačné straně než je vchod je dětské hřiště, kde lze manželku a ratolesti na nějakou dobu úspěšně zabavit. Kolem Vltava, labuťě, centrum... Upraveno 19. října 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Ja jsem byl nadsenej. Armin Strom prekvapil, nadherna prace. Libila se mi i limitka Seamasteru s ruzovym zlatem, kombinace titan a tantal. Obecne super akce, baviko i manzelku a byli jsme tam 4 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 mise splněna .... všichni na mě byli hodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Jo, bylo to tam moc pekny, obcas jak z jine galaxie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 No, akorát to světlo... ale to je obecně bolest podobnejch výstav. Tma a bodový zdroje kráse hodinek ubližujou. Jenže vhodnejch prostor s přirozeným světlem je málo, rozumím tomu. Každopádně skvělá akce, takovej svátek pro mne. Příležitostně mi prosímvás někdo vysvětlete toho šoumena s vestou posetou hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 mise splněna .... všichni na mě byli hodní Hezzzzy! Ukaz tu seiko paradicku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 No, akorát to světlo... ale to je obecně bolest podobnejch výstav. Tma a bodový zdroje kráse hodinek ubližujou. Jenže vhodnejch prostor s přirozeným světlem je málo, rozumím tomu. Každopádně skvělá akce, takovej svátek pro mne. Příležitostně mi prosímvás někdo vysvětlete toho šoumena s vestou posetou hodinkama.To je on. Taky jsem čuměl. https://instagram.com/chronondo?igshid=1fcurr6b7ch29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 (upraveno) Sew super, diky moc. Vzal jsem s sebou i zenu a jeste pred tim brblala, ale nakonec se ji to i libilo, coz je teda vazne uspech. Hodinkove pecka, poprve jsem na ruce zkusil treba GP a maji vazne neco do sebe, uzasne pohodlne hodinky a ne tak proflakle jako AP, to me hodne bavilo. Samozrejme dekuju i Chumpusovi za ukazku Moseru, ty hodinky jsou proste sve a nektere maji vazne neco do sebe, pro lidi, ktere uz nebavi mainstream a nepotrebuji si nic dokazovat jsou skvele. No a nejvetsi pecka za me byl Karoshi, jak ja ty skeletony vetsinou nemusim (i kdyz v posledni dobe takove Zenith, nebo Oris take boduji), tak tohle byla neskutecna bomba, hodne tomu borci fandim.Jinak prostory Zofina taky super, ma to peknou atmosferu a u me tak snad jedina vec proti je to vedro uvnitr, ale s tim se nic moc delat neda...resili jsme pauzami s proseccem Upraveno 19. října 2019 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Kdyz uz Karoshi, tak tem jsem dal hlas, spolecne s C.F.Bucherer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 mne sa pacilo u BR, je to moja srdcovka, JLC, GP a Hermes super personal, hodinky paradne. Keby tam vystavoval este Glashutte Original, tak by to bol maly splneny sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Akce povedena, jen tech ale tam na me bylo nejak moc. Svetlem pocinaje, slabou skalou modelu u nekterych znacek, temer nemozne se obcerstvit ...Navsteva AD, kdyz clovek tusi, co chce, je imho daleko lepsi volba.Pokud priste, tak leda overit si, ze se tam da dobre nakoupit. Coz tentokrat bohuzel/nastesti nebyl topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Včera na Žofíně povedena akce a docela příjemné prostředí. Ale v Brně v domě umění to mělo takovou lepší atmosféru. Vrátí se to do Brna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se