mato57 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Vtipálci, to by se jim nehodilo do krámu.Představte si, jak by zaměstnanec měl na pásce částku Xa pak dlouhý seznam danía pak co mu jde na účet.To by se i běžný lid vzbouřil, když by jim došlo koliknás vlastně stát stojí peněz . . . ... tak tohle říkám taky.
azeppelin Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Pristi tyden zase pro davky, a se posrali snad, pry už v devět hodin, copak nemůžo na úřadě dělat jak normální lidi aspoň od dvanácti! Jsem fakt nasranej!
Kristian.nov Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Zeppeline to bylo hodně slabí...
Ondrej71 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Že už jsem přes 100 kg ... Psychologická hranice překonána. Asi ta naše váha doma fakt vážila blbe Upraveno 22. února 2017 uživatelem Ondrej71
Kristian.nov Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Že už jsem přes 100 kg ... Psychologická hranice překonána. Asi ta naše váha doma fakt vážila blbeTo máš z toho tvýho suchýho Února! Nepiješ, nemáš kocoviny, neni ti zle a můžeš normálně jíst... :-)
Ondrej71 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 To máš z toho tvýho suchýho Února! Nepiješ, nemáš kocoviny, neni ti zle a můžeš normálně jíst... :-) Suchej únor zvlhnul mel jsem audienci u nejmenovanyho populárního lékaře a říkal mi at se na to vyseru, ze kdyz me to děla dobre, tak se nemam omezovat
Kristian.nov Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Suchej únor zvlhnul mel jsem audienci u nejmenovanyho populárního lékaře a říkal mi at se na to vyseru, ze kdyz me to děla dobre, tak se nemam omezovatTak to byl moudrej pán
Ondrej71 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 To jo, moc me to potěšilo . Mimochodem , udělej si cas 15.3.
Kristian.nov Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 To jo, moc me to potěšilo . Mimochodem , udělej si cas 15.3. Dobrá:-)
VS Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Že už jsem přes 100 kg ... Psychologická hranice překonána. Asi ta naše váha doma fakt vážila blbeKup novou váhu a zase budeš docent.
straspol Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 (upraveno) Kup novou váhu a zase budeš docent.Funguje to i při sto třiceti..? Doporučil bys nějakou konkrétní značku, nebo prostě mám jen koupit novou váhu ? Upraveno 23. února 2017 uživatelem straspol
Radimk Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Funguje to i při sto třiceti..? Doporučil bys nějakou konkrétní značku, nebo prostě mám jen koupit novou váhu ?Proč? To je váha normálního chlapa! Na váhy se vyprdni. Jen by jsi z toho byl nervózní.
Xenomorfus Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Funguje to i při sto třiceti..? Doporučil bys nějakou konkrétní značku, nebo prostě mám jen koupit novou váhu ?Co se vah tyce, Lesák a Zeman delaji slusné váhy. Doporucoval bych nejakou mustkovou vahu, CAS zobrazovac, váživost 300kg, presnost 100g, neco jako https://www.vahy-pokladny-systemy.cz/316-vaha-mustkova-1t-460x600-mm-300kg-lak-nerez-cas-dh (vtipkuju)
sery.vlk Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Znáte ty módní chronografy, které mají kašírované subciferníčky s nepohyblivýma ručkama nasazenýma napevno (nebo namalovanýma)? Něco podobného by šlo udělat i na váze, jak by se vám líbila váha "festka"? Při objednávce byste si určili, jakou váhu má ukazovat, každé vážení by vás uklidnilo. A až by se vám ta stabilní hmotnost přestala líbit, objednali byste si přestavení váhy na jiné číslo (pro výrobce zajištění trvalého příjmu ze servisní činnosti).
Rudykopalsson Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Já sem prostě jenom přelepil displej a napsal na něj požadovanou váhu. Já jsem spokojenej, ale žena od tý doby furt blbne s dietama.
Kapo Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 A když si koupíš ručičkovou váhu, tak můžeš zažít pocit obrovského zrychlení z nuly na stovku a dál.
cali Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Znáte ty módní chronografy, které mají kašírované subciferníčky s nepohyblivýma ručkama nasazenýma napevno (nebo namalovanýma)? Něco podobného by šlo udělat i na váze, jak by se vám líbila váha "festka"? Při objednávce byste si určili, jakou váhu má ukazovat, každé vážení by vás uklidnilo. A až by se vám ta stabilní hmotnost přestala líbit, objednali byste si přestavení váhy na jiné číslo (pro výrobce zajištění trvalého příjmu ze servisní činnosti).Market potential tam urcite je, ale chce to ist s dobou a urobit to interaktivne,.. pozadovanu vahu by slo navolit cez apku v mobile, ta by sa modrym zubom nahrala do vahy a vaha by ukazovala aj s nejakym rozptylom okolo aby to bolo vierohodne. A clovek by mohol napriklad takto dopredu ofejkovat vahu manzelke, aby jej napriklad zlepsil naladu a navodil vecer tu spravnu atmosku,... alebo ju pripadne nasral, proste podla potreby.
kuncák7 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Měštáci- to je fakt alespoň u nás banda nemyslících jelit.
mondeo2 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Měštáci- to je fakt alespoň u nás banda nemyslících jelit.myslíš jako u nás v týhle republice že jo..
Doporučené příspěvky