martar Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 V 2. 2. 2018 v 17:29, vaba napsal: A když mám psanou terasu , jako společný prostor, s výhradním užíváním, tak je to stejná situace při prodeji?Řekl bych, že ano. Cokoliv, co je podílem na společných prostorách s výhradním užíváním, pod novou úpravu spadá. Na rozdíl od příslušenství bytu, jakým je zpravidla třeba komora nebo sklípek... (i když i v jejich případě záleží na tom, jak jsou vedeny, zda jako příslušenství nebo jako podíl na spol.prostorách).
kuncák7 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Dnes neter "oskrabavala" auto tak, ze pustila sterace. Gumicky mam prilepene na celem okne, nastesti motorek steracu neshorel.Na muj dotaz proc, jsem dostal odpoved typu- odzbrojujici usmev a "ja jsem myslela".Nekdy premyslim, co delala v autoskole.
Frostie Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Přesně podle hesla Myslet znamená how.no vědět... :-(
Mareka01 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 V 4. 2. 2018 v 10:17, kuncák7 napsal: Dnes neter "oskrabavala" auto tak, ze pustila sterace. Gumicky mam prilepene na celem okne, nastesti motorek steracu neshorel.Na muj dotaz proc, jsem dostal odpoved typu- odzbrojujici usmev a "ja jsem myslela".Nekdy premyslim, co delala v autoskole.Autoškola učí řídit. Někdy se to povede, někdy ne. Ale zkuste někdy úspěšného absolventa autoškoly poslat natankovat ...
colommbo Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Blbý je, že když je to neteř, nemůžeš ji ani zabít... Jedinou útěchou (vlastně dvěma útěchami) je, že to neodskákal motorek a že si to snad bude pamatovat...
PepaSFI Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 za dávných časů, kdy bylo všeho dost, jen to bylo asi někde jinde, byly gumičky do stěračů nedostatkovým materiálem, podobně jako ten papírový výrobek na stírání odvrácené tváře těla. A proto se chránily. Někdy před krádeží, stěrače se sundávaly. A někdy jen před únavou materiálu, to se stěrače podpíraly buď krabičkama od sirek nebo kolíkama na prádlo. Dej si tam dva růžový kolíky na prádlo coby jízlivou připomínku. Někdy je pro zapamatování nejlepší trošku rejpat než moudře radit.
cali Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Motorcek je v poho a uspokojivu zasobu stieracov maju na kazdej pumpe.... takze tymto prosim admina aby to presunul do vlakna Co ma dnes potesilo.... kam to spravne patri
zhrado Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Už Maveric v Top Gun hovoril: Na hore není čas myslet, kto myslí, ten končí! Kua, ja ten film stále poznám naspamäť
Radek124 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 (upraveno) @Kuncák7: Jestli se ty gumičky při první ranní námraze dezintegrovaly, beztak už byly zralé na vyhození. Stávají se v rodinách i horší věci - třeba ti to auto mohla nabořit při vyparkovávání... Upraveno 4. února 2018 uživatelem Radek124
kuncák7 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Jo, to uz me napadlo taky, dam tam tu sirku.Ale ma to pokracovani, auto nasich jsem objednal na vymenu filtru a oleje ( ted si to nemuzu delat sam, indispozice ). Opravar je 2 stanice tram, neter ma zkouskove ( uz ma vsechny zkousky uspesne za sebou ), takze ma volno a druhej ridic, muj tata je stale doma. Ale je problem, nikdo tam s autem nedojede ( neter nezna presnou adresu- je to tam trochu neprehledne, Bronx no ) a tata tam sam jet nechce a neter zase s nim nepojede ( furt ji radi s rizenim, ja uz si za 27 let rizeni zvykl na jeho rady, ale ona ne ).Takze asi zitra vyrazim 40 km tam, odvezu to a pak 40 km zpet ( opravar auto pak odveze nasim az pred dum, to uz je domluveny ).Zacinam videt rude a nebyt toho, ze mam strach z Berta a bananu :-)), tak bych si rad zanadaval a ulevil si.
bohus76 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 V 4. 2. 2018 v 13:53, Radek124 napsal: Stávají se v rodinách i horší věci - třeba ti to auto mohla nabořit při vyparkovávání... To jsem dnes neodhadl délku vozu a při sjetí (teda spíš seskočení )z pangejtu jsem klepl do auta nevlastního bráchy.Naštěsti do rohu nárazníku,takže on nic a já jen promáčkl vlastní značku. Takže vlastně do vlákna co mě potěšilo.
kuncák7 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 V 4. 2. 2018 v 14:44, Bert napsal: Můžeš ........ :-)Nene, dobry. Radsi rychle vychladnu, coz se uz stalo.
Honza.manta Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 V 4. 2. 2018 v 13:56, kuncák7 napsal: Jo, to uz me napadlo taky, dam tam tu sirku.Ale ma to pokracovani, auto nasich jsem objednal na vymenu filtru a oleje ( ted si to nemuzu delat sam, indispozice ). Opravar je 2 stanice tram, neter ma zkouskove ( uz ma vsechny zkousky uspesne za sebou ), takze ma volno a druhej ridic, muj tata je stale doma. Ale je problem, nikdo tam s autem nedojede ( neter nezna presnou adresu- je to tam trochu neprehledne, Bronx no ) a tata tam sam jet nechce a neter zase s nim nepojede ( furt ji radi s rizenim, ja uz si za 27 let rizeni zvykl na jeho rady, ale ona ne ).Takze asi zitra vyrazim 40 km tam, odvezu to a pak 40 km zpet ( opravar auto pak odveze nasim az pred dum, to uz je domluveny ).Zacinam videt rude a nebyt toho, ze mam strach z Berta a bananu :-)), tak bych si rad zanadaval a ulevil si. V 4. 2. 2018 v 14:44, Bert napsal: Můžeš ........ :-) Bert nekouše
Bob Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Kuncak: tak zavolej opravari at si auto i vyzvedne ne?
kuncák7 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 V 4. 2. 2018 v 18:52, Bob napsal: Kuncak: tak zavolej opravari at si auto i vyzvedne ne?Jo udelal jsem to tak, uz ho ma v dilne ( me je to blby, otravovat nekoho kvuli servisu za par kacek, myslel jsem si, ze to zvladnou ).
Wanderer Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Zejtra nastupuju na první jízdy v autoškole, tak jsem zvědavej, jestli začneme stěračema. Když tak mu to připomenu, že jsou stížnosti, že se to nevyučuje. :-)
DaveG17 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 No ono mě to naštvalo už včera... natržený lýtkový sval. Ani by mě to tak netočilo, kdybych před týdnem nekoupil zájezd na lyže a nezapomněl ho pojistit na storno.
Honza.manta Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 S natrženým stehnem jsem jezdil, chce to jen bandáž.
Doporučené příspěvky