Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dneska motorkář, stojim na semaforu a padne zelená, začnu se rozjíždět a instinktivně jedu k pravému okraji, no samozřejmě se mi tam nacpal zprava. Jako nemam nic proti předjíždění, kdyby zaujal pole position už na červený tak o něm vim a ani jeden nic neriskujeme, ale po rozjezdu je to docela prasárna, navíc to už bylo za tmy, kdy člověk vnímá hlavně světla aut naproti v křižovatce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 3. 8. 2018 v 21:13, Pavelpu27 napsal:

Vy furt s vodou. Modlete se, abyste nenašli nějakej zajimavej historickej střep. Archeologický průzkum totiž musíš nejen umožnit, ale i platit. Třeba i několik let.

Už jste slyšeli o stavebníkovi, který začínal stavět rodinný dům, měl nasmlouvané termíny s bagristou, betonárnou, návozem materiálu a řemeslníky... a přizvaný archeolog v profilu výkopu nebo na jeho dně objevil nějaký nález? :)

Odkaz ke komentáři

V 3. 8. 2018 v 21:14, JaRooN napsal:

Kravina. Archeo výzkum platí stát. Jen u právnických osob platí, že ho platí ony...

Je-li stavebníkem právnická osoba nebo fyzická osoba, při jejímž podnikání vznikla nutnost záchranného archeologického výzkumu, hradí náklady záchranného archeologického výzkumu tento stavebník

Takže když budeš součástí developerského projektu....

Odkaz ke komentáři

V 4. 8. 2018 v 4:57, martar napsal:

Už jste slyšeli o stavebníkovi, který začínal stavět rodinný dům, měl nasmlouvané termíny s bagristou, betonárnou, návozem materiálu a řemeslníky... a přizvaný archeolog v profilu výkopu nebo na jeho dně objevil nějaký nález? :)

Jo. Já hned o 13. Celá naše lokalita je " oblast zvýšeného archeologického zájmu" takže ve stavebním povolení to bylo přímo nařízeno.

Chlap tam přijel jednou, koukl na to z dálky, dostal, podepsal, a víckrát ho nikdo neviděl

Odkaz ke komentáři

V 3. 8. 2018 v 19:16, JaRooN napsal:

Nezlobte se na mě, mám po pár týdnech zdění svého vysněného domu v žíle pár piv. Ale kurva... Koupil jsem si za své peníze pozemek, na kterém 15 let nikdo nebyl. Vyrval jsem ho z chřtánu přírody a udělal z něj hezkou zahradu. Teď na něm vlastníma rukama za své peníze stavím dům. Dám mu úplně všechno. Svou sílu, své srdce, své všechno. Pak se jednoho dne objeví nějaký ouřada, který na to bude pověřen, rozhl?dne se a zdelí mi, co z toho všeho musím obětovat pro "veřejný zájem". Vlastníma rukama ho z toho pozemku vynesu a zdelím mu, kam si své pověření může strčit...

Tak jo. Jsi hrdina. A pak přijede policie a vysvětlí ti, že neznalost zákona neomlouvá. 

Odkaz ke komentáři

V 3. 8. 2018 v 19:16, JaRooN napsal:

... Koupil jsem si za své peníze pozemek, na kterém 15 let nikdo nebyl. Vyrval jsem ho z chřtánu přírody a udělal z něj hezkou zahradu...

JaRooNe, super hláška úplně jsem si představil, jak to tam ta ku.va příroda zaneřádila a hned mi naskočil tenhle obrázek včetně tý znělky :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Sedime a cekame se psem na upravu. Pred veterinou je jedna popelnice a je sakra videt,za 10 minut do ni naboural- jeden superb a dve oktavky, vsichni s parkovaci kamerou.

Je tu sranda, autoskolu dostane fakt kazdej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 4. 8. 2018 v 4:57, martar napsal:

V 4. 8. 2018 v 6:18, Radimk napsal:

Jo. Já hned o 13. Celá naše lokalita je " oblast zvýšeného archeologického zájmu" takže ve stavebním povolení to bylo přímo nařízeno.

Chlap tam přijel jednou, koukl na to z dálky, dostal, podepsal, a víckrát ho nikdo neviděl

Ehm... to jsem měl na mysli. Takže neobjevil :)

Odkaz ke komentáři

V 4. 8. 2018 v 6:30, decebal napsal:

Tak jo. Jsi hrdina. A pak přijede policie a vysvětlí ti, že neznalost zákona neomlouvá.

To je v pořádku, s tím počítám. Pokud odmítnu výkon pro mě nesmyslného práva, stát má zákonné prostředky, jak mě k tomu donutit. Ale bude je muset v plné míře využít. Počítám s tím, že příště a přespříště se už nikomu nebude chtít se mnou dohadovat a dají mi pokoj...

Hnusné a egoistické? Ano. Stát má své práva a povinnosti a já také. Tak je vždy využiju do poslední moznosti...

Odkaz ke komentáři

V 4. 8. 2018 v 7:03, JR_2010 napsal:

JaRooNe, super hláška úplně jsem si představil, jak to tam ta ku.va příroda zaneřádila a hned mi naskočil tenhle obrázek včetně tý znělky :lol2:

hornbach-home-improvement-superstores-root-600-20887.jpg

Dík, pobavils mě :)

A zároveň jsi mi připomněl, jak jsem přijel na pozemek, byla tam bříza, která měla původně 4 kmeny a zbyl tam jenom jeden. Tak jsem vyběhl na souseda, který debil to tam kácel a nedokončil práci. Proč tam ten jeden nechával...

A soused s malou duší říká, že on. Když kácel ten třetí, tak zavadil o dráty a vyhodil elektřinu pro půl vesnice na půl dne :)

Tak jsem mu řekl, ať vezme pilu a jde si vzít i ten poslední, abych mohl vytáhnout pařez :D

Odkaz ke komentáři

V 4. 8. 2018 v 9:35, Knedlík napsal:

Jo, ja to chapu ypousi, ale musel bys u toho stat- asistent jim rval jak prokoplej ( to bylo slyset i pres turovanej motor a klimosku s radiem v aute ) a oni nerusene couvaji dal. Ja tam sedel ve stinu a kdyz to videl potreti, tak jsem vstal a sel si sednout na slunicko. Co kdyby jednoho tohodle lumena napadlo zaparkovat k tomu obrubniku co jsem tam sedel a prehlidl me? Fakt neskutecny, prehledny misto, kam bych se vesel s busem, bez prehaneni a tolik srandy okolo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...