Návštěvník Zmizík Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Kuncáku klobouček :-) ale v tomhle pravdu nemáš... Toho, jak se svět v .........obrací, si všímám dnes a denně posledních pár let, a je to ve všem, na co se podívám, úplně ve všem, od pletence s pekanovýma ořechama přes televizní programy a k..vítka v autech a ve všem co mi přijde pod ruku až po jednání s berňákem a stavebním úřadem. Svět se v prdel obrací jen pro lidi, který čuměj na nesmyslnou televizi, cpou se přitom vořechama, stresujou se neexistujícíma kurvítkama a choděj po tom na jednání. Jako fakt někoho, komu je padesát, může stresovat televizní program?
prischera Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Terry Pratchet: Úžasná Zeměplocha - Sekáč (překlad J. Kantůrek) Slunce se blížilo k obzoru. Nejkratší život na Zeměploše žily jepice, stvoření, kterým se to zřídkakdy podařilo natáhnout přes dvacet čtyři hodiny. Dvě z nejstarších poletovaly bezcílně sem a tam nad vodou pstruhového potoka a probíraly s několika mladšími členy večerního líhnutí historii. ?Jepice teď už zdaleka neuvidí slunce, na jaké byly zvyklé,? řekla jedna z nich. ?To máte pravdu. Jo, za starejch dobrejch hodin, to bejvalo slunce! Bylo překrásně zlatožlutý. Ne jako tohle laciný červený zboží.? ?Taky bývalo výš.? ?To teda bejvalo. To máte pravdu.? ?A nymfy a larvy měly k jepici alespoň trochu úcty.? ?Jo, jo,? přikyvovala druhá jepice horlivě. ?Já si myslím, že kdyby se mladé jepice v současných minutách chovaly jenom trošku líp, měly bychom slunce jako za starých hodin.? Mladší jepice jim vychovaně naslouchaly. ?Pamatuju si hodiny,? začala jedna ze starých jepic, ?kdy tady všude, kam jepice dohlédla, byla pole.? Mladší jepice se rozhlédly kolem. ?Ale ona jsou to pořád pole,? nadhodila jedna z nich po chvíli opatrně. ?Jenže já pamatuju, že to byla lepší pole,? prohlásila ostře stará jepice. ?Jo, jo,? přikyvovala její družka. ?A pásla se na nich kráva!? ?Bodejť! To je ono! Na tu krávu si dobře vzpomínám! Stála zrovínka támhle. Nějakých - no - čtyřicet padesát minut. Byla hnědá, to vím přesně!? ?V těchhle hodinách už takovou krávu neuvidíte.? ?V těchhle hodinách už neuvidíte žádnou krávu.? ?Co je to kráva?? zeptala se jedna z nově vylíhnutých jepic. ?Vidíte?? ušklíbla se starší triumfálně. ?To jsou celá ta moderní efemeroptera.?
straspol Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Straspol: Jenže tohle říkali už naši prarodiče, jejich rodiče, naši rodiče, teď my a budou to říkat i naše děti. Ne, dnes se - alespoň v našich zeměpisných šířkách - svět opravdu v prdel neobrací. Říká se tomu generační problém.Jojo, takhle se to vždycky okecává
decebal Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Svět se v prdel obrací jen pro lidi, který čuměj na nesmyslnou televizi, cpou se přitom vořechama, stresujou se neexistujícíma kurvítkama a choděj po tom na jednání. Jako fakt někoho, komu je padesát, může stresovat televizní program?No, já asi před týdnem zahlídl kousek zpráv Jaromíra Soukupa a klepu se ještě teď.
villain83 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Asi nemas tak dobrej matros, jako Jaromir.Ja na ty jeho porady koukal asi dvakrat po navratu z restaurace, v tu chvili mi to prislo docela zabavny, pak jsem na to mrknul s cistsi hlavou a musim konstatovat, ze ten pan je ucebnicovej priklad narcistniho cloveka, jehoz projevy mi nekoho kapanek pripominaj...
siwi Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Já ještě žádný jeho pořad neviděl a myslím, že to ani nebudu napravovat
villain83 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 No, aby te to nakonec nemrzelo. Clovek se nekdy i zasmeje, coz je taky potreba, nota bene pri tvoji profesi:-)
Pavelpu27 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 A už jste viděli ty pořady s Honzou Musilem? Moje tchýně na to kouká furt a oba tomu normálně věří! Tvl to mi hlava vůbec nebere.
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Třeba moji rodiče jsou velice konzervativní, můj otec je muž a moje matka je žena.Ty sem moc casto nepises, ale kdyz ano, tak je to perla :-). Diky.
Rodkopf Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Terry Pratchet: Úžasná Zeměplocha - Sekáč (překlad J. Kantůrek) Slunce se blížilo k obzoru. Nejkratší život na Zeměploše žily jepice, stvoření, kterým se to zřídkakdy podařilo natáhnout přes dvacet čtyři hodiny. Dvě z nejstarších poletovaly bezcílně sem a tam nad vodou pstruhového potoka a probíraly s několika mladšími členy večerního líhnutí historii. ?Jepice teď už zdaleka neuvidí slunce, na jaké byly zvyklé,? řekla jedna z nich. ?To máte pravdu. Jo, za starejch dobrejch hodin, to bejvalo slunce! Bylo překrásně zlatožlutý. Ne jako tohle laciný červený zboží.? ?Taky bývalo výš.? ?To teda bejvalo. To máte pravdu.? ?A nymfy a larvy měly k jepici alespoň trochu úcty.? ?Jo, jo,? přikyvovala druhá jepice horlivě. ?Já si myslím, že kdyby se mladé jepice v současných minutách chovaly jenom trošku líp, měly bychom slunce jako za starých hodin.? Mladší jepice jim vychovaně naslouchaly. ?Pamatuju si hodiny,? začala jedna ze starých jepic, ?kdy tady všude, kam jepice dohlédla, byla pole.? Mladší jepice se rozhlédly kolem. ?Ale ona jsou to pořád pole,? nadhodila jedna z nich po chvíli opatrně. ?Jenže já pamatuju, že to byla lepší pole,? prohlásila ostře stará jepice. ?Jo, jo,? přikyvovala její družka. ?A pásla se na nich kráva!? ?Bodejť! To je ono! Na tu krávu si dobře vzpomínám! Stála zrovínka támhle. Nějakých - no - čtyřicet padesát minut. Byla hnědá, to vím přesně!? ?V těchhle hodinách už takovou krávu neuvidíte.? ?V těchhle hodinách už neuvidíte žádnou krávu.? ?Co je to kráva?? zeptala se jedna z nově vylíhnutých jepic. ?Vidíte?? ušklíbla se starší triumfálně. ?To jsou celá ta moderní efemeroptera.? Pratcheta mam moc rad
Lamiczka Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Ty sem moc casto nepises, ale kdyz ano, tak je to perla :-). Diky. trefné.....já jsem díky tomu objevil vlákno s amfibiema, který mě míjelo, asi nejaký pořídím a zajdu s děckama pouštět draka...
long Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Je rodina. Špatná nebo dobrá. Nemyslim že je rodina tradiční a netradiční. Jen poslední poznámka a jdu pracovat! Rodina a svazek manželský chápu jako svazek muže a ženy. U nás v rodině tedy ano. To je pro mně tradiční rodina. Táta a máma. Tam kde bydlím tak také.Kdyby se brali jen hošani a měli adoptované děti, které by viděli své rodiče jako příklad, což je logické a zcela v pořádku, tak by se zase chovali tak jak to vidí doma a žádné děti by se jim nerodili, jelikož u dvou chlapů to tak úplně nejde. Byl by to u této minority začarovaný kruh. Znáte někdo dítě, které nyní vychovává homosexuální pár ? Co vidí to dítě doma a s jakými lidmi se stýká ? Co vidí to dítě jako rodinu a jak ji vnímá ? Co je u něho norma pro rodinu a normálnost ? Jinak jeden vtip k tématu. Jaký je rozdíl mezi kuchařem a homosexuálem :Kuchař míchá to, co k jídlu budeHomosexuál míchá to, co k jídlu bylo
SCIFI Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Longu homosexualita není dědičná ani nakažlivá. Homofobie ale ano.
martar Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Noo, jestli mluvíš o vzorech a výchově, tak kdoví, zda nejsou "nakažlivý" obě. Fakt bych si počkal na další generaci, až bude k dispozici nějakej statisticky významnej vzorek dospívajicích a dospělých dětí vychovaných homosexuálními páry. Sám jsem na to upřímně zvědavej. Ani nevím, zda u lidí existuje něco takovýho jako "vtištění, imprinting" jako třeba u ptáků... asi by věděl Jarett.
long Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Longu homosexualita není dědičná ani nakažlivá. Homofobie ale ano.Homofobie je tedy dědičná ? :-)Zkus mi prosím odpovědět na moji otázku o vzorech v rodině, jistě budeš vědět.
Waya03 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Už se na to vykašlete, nebo s tím jděte do žumpy.
Bobisek Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Homofobie je tedy dědičná ? :-)Zkus mi prosím odpovědět na moji otázku o vzorech v rodině, jistě budeš vědět. Longu vždyť jsi odpověď dostal. Ty se domníváš, že výchova v rodině homosexuálů udělá z člověka buzíka/lesbu, stovky výzkumů (sahajících X dekád dozadu, opravdu není nutné čekat na další "generaci") zabývajících se otázkou, zda je homosexualita vrozená či naučená, došly jednoznačně k možnosti první. Přečti si třeba tuto knihu: https://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0720612233/202-9302456-3843866 . Jak se dnes populárně říká, každý má právo na názor a ten ti logicky nikdo nesebere. Názory by se ale neměly zaměňovat se zřejmými fakty.
Bert Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Bobisku, Long se neptal na dědičnost homosexuality, ale dědičnost homofobie.
azeppelin Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Rozhodně je "nakažlivá", dokladováno místními pseudosociologickými residuálními žido-křesťanskými výroky.
African Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Mám dost skvělých kamarádů mezi buzíky, kteří spolu léta žijí a pravidelně se navštěvujeme. Nikdo z nich adopci neplánuje a shodneme se v klidu, že dítětí lesba tátu nenahradí a chlupatej velkej chlap asi maminku taky ne, že.... Kdo vyrůstal ve zdravém spokojeném dětsví v úplné rodině pochopí a také mu zůstalo zdravé uvažování, problém ale dnešní doby je, že dětí vyrůstající harmonicky v úplných spokojených rodinách je jak maku. No a pokud dítě nemá celý život po boku svého tátu anebo mu maminka zařídí každý dva roky nového, no tak jak bude takové dítě přemýšlět? Zkresleně, prostě neví co je správné a co špatné.....Jak říkám, jen člověk vyrůstající celé dětsví po boku svého táty a své mámy, které miluje a ony mu dávají veškerou svoji lásku může mít zdravé myšlení, všichni ostatní ví prd a jenom keckají.
Doporučené příspěvky