Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toho bych se nebál, vždyť jej a celou tu televizi nikdo nebere vážně.

Promiň, ale teď jsi hodně naivní ( u jednoho pána jsem si to myslel taky a je tam 2x )- je to už politika.

Sázíš na zdravej rozum a to děláš nedobře ( snaha o familiárnost mi nejde, kdyžtak promiň ). :cheers:

Odesláno

No nevím, kousek pořadu jsem nedávno viděl, podle mě to musí všichni sledovat jako takovou "zábavnou" blbost a vážně to neberou. Ale moc to nesleduji, mám TV v tabletu a stejně se občas dívám jen na události v kultuře, nebo stavění baráků na spektrum.

Odesláno

No nevím, kousek pořadu jsem nedávno viděl, podle mě to musí všichni sledovat jako takovou "zábavnou" blbost a vážně to neberou. Ale moc to nesleduji, mám TV v tabletu a stejně se občas dívám jen na události v kultuře, nebo stavění baráků na spektrum.

Já to nesledoval ani chvilku ( jednou nebo dvakrát jsem to při přepínání TV zahlédl a ihned přepnul ), ale vím, že se o těch jeho "debatách" a glosech, baví zcela vážně na chatě starousedlíci. Už to je prostě nebezpečný.

Přál bych si, abys měl pravdu, ale ta první věta v mém minulém příspěvku a její myšlenka začínala stejně ( musí vyhrát zdravej rozum ) a ono ne. Tak jsem prostě už opatrnější. 

Návštěvník tolja
Odesláno

Toho bych se nebál, vždyť jej a celou tu televizi nikdo nebere vážně.

to je snad poprvé, co bez výhrad souhlasím s dé

je mezi námi hodně lidí, kteří to co vidí v televizi, automaticky považují za pravdu

proč? já nevím, někdo z pohodlnosti, někdo protože mu to nemyslí

když dokážou sledovat "diskuzní" pořady Michaely Jilkové, tak asi vydrží koukat i na tu soukupovu trapnou exhibici

Odesláno

A hlavne vzdyt o nic nejde :-) Tak se bude snazit a par lidi mu hodi hlas a kolik jako dostane - 1, 3, 5%? A kdyz se dostane do Europarlamentu tak co tam jako sám bude delat? Nebo v nasem parlamentu? Bude akorát tlachat. Podobne exoty jsme tedy meli vzdycky, Sladkem pocinaje a Okamurou konče. Jsou v podstate neskodni, holt to k nasi kulture patri.

Odesláno

A hlavne vzdyt o nic nejde :-) Tak se bude snazit a par lidi mu hodi hlas a kolik jako dostane - 1, 3, 5%? A kdyz se dostane do Europarlamentu tak co tam jako sám bude delat? Nebo v nasem parlamentu? Bude akorát tlachat. Podobne exoty jsme tedy meli vzdycky, Sladkem pocinaje a Okamurou konče. Jsou v podstate neskodni, holt to k nasi kulture patri.

Jojo, rád se spletu. Moc si to beru a zbytečně nad tím dumám.

Ono obojího moc škodí- hodně přemýšlet a vůbec nepřemýšlet :-). Nějak mi to furt nejde, najít ten kompromis mezi.

Odesláno

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Dobrý den, milí diváci. Jmenuji se Jaromír Soukup a do dnešní Arény Jaromíra Soukupa jsem si pozval předsedu hnutí LIST Jaromíra Soukupa pana Jaromíra Soukupa. Dovolte mi, abych se přivítal a položil si první otázku.

Odesláno

Zase dementní závada na SRC systému v mazdě. Ujedu třebas 200 km, zhasne. 500 km dá pokoj, pak se opět rozsvítí. A takhle dokolečka už 3 měsíce. Kurnik, podělaná elektronika, fakt.

Odesláno

My máme nějakou inteligenci a žijeme v nějaké, nám odpovídající, sociální bublině. A předpokládáme, že jiní lidé taky používají mozek, něco jim musí být jasné, apod.... Ne, většina lidí jsou ve skutečnosti ještě blbější a ještě větší svině, než naše nejhorší představy. A podle toho se pak chovají, nekritickou podporu nějakého politika (ať už List, ty-kteří-se-bojí-diktátu-z-češtiny nebo "nemocné děti") a oblíbenou TV stanici nevyjímaje. Lepší to nebude...

Odesláno

My máme nějakou inteligenci a žijeme v nějaké, nám odpovídající, sociální bublině. A předpokládáme, že jiní lidé taky používají mozek, něco jim musí být jasné, apod.... Ne, většina lidí jsou ve skutečnosti ještě blbější a ještě větší svině, než naše nejhorší představy. A podle toho se pak chovají, nekritickou podporu nějakého politika (ať už List, ty-kteří-se-bojí-diktátu-z-češtiny nebo "nemocné děti") a oblíbenou TV stanici nevyjímaje. Lepší to nebude...

A každá jiná sociální bublina je ta hloupější než ta vlastní

Odesláno

Konferencni finale NFL mezi Saints a Rams. Zapas rozhodli rozhodci svou neschopnosti, kdy nezahlasili jasny faul (resp. 2 fauly v jednom: pass interference a helmet to helmet) pred koncem zapasu na hrace Saints. Tim Saints sebrali zapas a nezahraji si Superbowl.

A Chiefs se skvelym QB Mahomesem taky nezvladli porazit Pats. To byl vcera blby vecer...

Odesláno

Od počátku prosince vybírám novou sedačku. Chci kvalitní, celokůži, nerozkládací, určitej dyzajn (+/-), určitej rozměr (+/-), no hotovej porod. Po šíleným prolejzání všech těch internetů mi nakonec vyjde jediná s minimem kompromisů. Barevná nabídka kůží je sice omezená, ale s lehčím skřípěním zubů vybírám něco nejbližšího mý vizi. Šťastnej jí vobjednávám a házím se do klidu s pocitem, že další vnitřní boj je za mnou, prostě cílová páska. Ty vole za 15 minut odpověď, že výrobce ukončuje tuhle modelovou řadu a prodejce jí stahuje z nabídky. Stránka na jeho webu už neexistuje. Mi jebne!

Odesláno

Jasně, šest neděl řeším sedačku a nevšiml jsem si tu sedačkovýho vlákna, co už pár dní je na první stránce. Ještě čekám, že si za to můžu sám, protože jsem línej vzít sekeru, jít do lesa a z pařezů si udělat vlastní. Nic ve zlým, já chtěl jen ulevit si a politovat, né řešit.

Odesláno

Z tohohle mam trauma pokaždý, když chcem koupit nějakej nábytek nebo jinej bytovej doplněk (naposledy teď před vánocema se rozbila lampa, ještě jsem nikde nebyl ani na netu, páč už teď se toho bojim). Možná už jsem to tu psal, ale kdysi mi někdo řekl, nevím už kdo, kuchyňáři? nevim, že jsem si měl nejdřív koupit nábytek, co se mi líbí a pak ho obestavět bytem nebo barákem a ne naopak.

Odesláno

Sedacku musim koupit taky... Uz asi rok a pul o tom doma mluvime. Pak se jdeme nekam podivat, zjistime, ze maj hovno a zas o tom dalsi 2 mesice jenom mluvime, pak se zas nekam podivame.... Jsem zvedav jak dlouho nam ta nase poblita a vosmudlana jeste vydrzi. Kazdopadne to zoufalstvi dost chapu ;)

Odesláno

Máme sedačku tak jetou, že se před návštěvami stydím, ale kvůli psovi, kterej po ní furt poskakuje a chce si vyhrabávat hnízdo, to taky furt odkládám... :)

Odesláno

Z tohohle mam trauma pokaždý, když chcem koupit nějakej nábytek nebo jinej bytovej doplněk (naposledy teď před vánocema se rozbila lampa, ještě jsem nikde nebyl ani na netu, páč už teď se toho bojim). Možná už jsem to tu psal, ale kdysi mi někdo řekl, nevím už kdo, kuchyňáři? nevim, že jsem si měl nejdřív koupit nábytek, co se mi líbí a pak ho obestavět bytem nebo barákem a ne naopak.

To ti řekl zajímavou věc, jaký to má důvod a logiku? Čistě zvědavost:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...