VojtaB Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 To nic není, v mým bytě měl předchozí majitel v jednom pokoji žlutý stěny a modrý parkety, v dalším červenou stěnu, na půlce z toho fejkový zdivo a k tomu tygrovaný lino, chodba vypadala jako interiér indický restaurace a poslední pokoj byl komplet fialovej a do toho nejvíc kýčovitej lustr o velikosti 10 instalací Lasvitu dohromady A to nebyl žádnej panelák, kde by se to dalo ještě tak nějak čekat... Aspoň jsou pak ale takový byty levnější, protože tam nikdo na první dobrou nechce )
Liqid Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 (upraveno) Tvl...vana a žebřík v ložnici za 7 mega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2020 uživatelem Liqid
Tom4 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Ok, dám tady jen tohle. Myslím, že to hovoří za vše: https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/praha-karlin-urxova/3435507292#img=18&fullscreen=false Asi bych za stejný peníze raději hezkej byt v novostavbě v Olomouci plus Porsche do garáže a ještě by mi ubylo na plechový suby
Návštěvník Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Porblém není ta cena. Problém je v tom, že někdo v tak nádherné budově na Lyčkově náměstí udělá toto. A zábavné je dát si vanu do improvizovaného podia do ložnice o 20 m2 s žebřem a topit karmou. Tohle je vrchol nevkusu...
geometr Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 To je jízda. Zaměřovali jsme dříve i byty pro prohlášení vlastníka budovy. To byla taky celkem přehlídka. Dost často neskutečnej bordel a špína (jeden z důvodu, proč jsme tuhle službu přestali poskytovat; zažili jsme, jak si družstvo pozvalo do jednoho bytu nejdřív hasiče a následně deratizační jednotku, vypadalo to doslova jak v chemický válce). No a tyhle modernizace už taky bejvávaly vidět.
cali Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 A tak ja tam popravde nevidim ziadne zasadne nedostatky, ktore by branili to do mesiaca prerobit podla vkusu noveho majitela aj cena je IMO OK. Vkus nehodnotim, sam ziadny nemam
Bob Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 No tak asi to byl privat, takze ta vana pomahala splacet anuitu :-)
Návštěvník Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 tady jsem teda se divat nebyl, protože bych se možná rozbrečel. Jak si někdo v místě co vypadá takhle může něco takového dovolit.Ten architekt co to před sto lety stavěl se obrací v zemi......Jo a ty dva gauče v obyváku jsou už jen třešnička se zabiju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 A tak ja tam popravde nevidim ziadne zasadne nedostatky, ktore by branili to do mesiaca prerobit podla vkusu noveho majitela aj cena je IMO OK. Vkus nehodnotim, sam ziadny nemam Jo asi by to šlo. Nicméně bude stát jen milion opravit co ti s tou rekonstrukci zničili. Dveře a původní podlahy jsou prostě pryč. Všechno co tam udělali ten byt úplně zničilo. Když opravuji byt v těchto domech, tak to má sakra dopadnout takto:A pro Toma mimochodem cena je 8,1 (je tam anuita a je to družstvo), paradoxně kdyby na to vůbec nešahali, tak je ta cena vyšší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 No tak asi to byl privat, takze ta vana pomahala splacet anuitu :-) Vzal si mi to z klavesnice.
Tom4 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Vzal si mi to z klavesnice.Nejen, na jedné fotce jde vidět systém pro pozadí pro fotoateliér.
AndyAaron Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Jo asi by to šlo. Nicméně bude stát jen milion opravit co ti s tou rekonstrukci zničili. Dveře a původní podlahy jsou prostě pryč. Všechno co tam udělali ten byt úplně zničilo. Když opravuji byt v těchto domech, tak to má sakra dopadnout takto:A pro Toma mimochodem cena je 8,1 (je tam anuita a je to družstvo), paradoxně kdyby na to vůbec nešahali, tak je ta cena vyšší... unnamed.jpgJsi desne zpovykanej, voe. Jsem te mel vzit do bytu v NYC, nebo do te jeskyne, co jsem bydlel v Praze. To bys cucel...
Liqid Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Andy, nemáš foto? Odstrašujících případů není nikdy dost.
AndyAaron Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Foto NYC mam, ale az po tom, co jsem si to tam udelal ?hezky?. Nakonec ten byt nebyl tak spatnej. Kdyz jsem ale ze zacatku chodil na prohlidky, tak mnou jimala hruza. Zde byt v NYC:https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200224/3548264faed7126ab83b525efa6c09c9.plist Krome tohoto pokoje tam byla jeste predsinka, koupelna se zachodem a vestavena satna. Prazskou jeskyni nemam, ta se nedala vyfotit Nutno rict, ze nejsem nejakej vybiravej. 5 let na VUT kolejich ve trech v jednom pokoji s hajzlama na chodbe a pak pul roku bydleni v rozestavenem byte me naucilo...
Návštěvník Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Jsi desne zpovykanej, voe. Jsem te mel vzit do bytu v NYC, nebo do te jeskyne, co jsem bydlel v Praze. To bys cucel... Tak tady nejde o zpovykanost, ale o ničení něčeho krásného hnusným kýčem. Náhodou jak říkal Charlie v Dva a půl chlapa, dej mi pokojskou, whiskey a kabelovku a přežiju i v jeskyni A v NYC bych s Tebou do bytu nešel, jsem začínal mít podezření už jak jsi mě pozval na pivo. To jsem ještě nevěděl, že jsi ten neškodnej, co kouká ale nesahá
African Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Cestovat Fischer, která vás nahání telefonicky i dvakrát denně aby Vám prodali zájezd a teď když chcete informace ohledně Koronaviru, tak bez šance se k nim dovolat a na emaily celý týden nikdo nereaguje...:-)
martar Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Naopak nechapu ten strach pustit do centra novou architekturu, ja bych klidne byl i pro chobortnici a z projektu od Zahy Hadid jsem naprosto nadseny. V tomhle miluji Londyn ten kontrast architektury se mi strasne libi a navic i reklama tam vypada jinak. Podle me by po kazde dobe melo neco zustat a to mesto s tim rust...Vojto, podle mě spočívá výjimečnost Prahy v zakonzervanosti centra dané faktem, ze Praha byla po staletí provinčním městem a vsechno se dělo ve Vídni. Díky tomu zůstal v centru městský skanzen, na který se jezdí divat celý svět. Města, kde se průběžně bourá a kde se mísí různé styly a období, možná vic žijou, ale je jich všude plno a chybí jim ten genius loci, resp. přesněji: duch konkrétní historické epochy. Sam mám Kaplickýho i Zahu Hadid moc rád, ale v Praze si jejich architekturu umim představit jedině za horizontem, tj. na periferii, kde nebudou vidět z centra. I tak dostává pamatková rezervace dost na frak. Městská architektura nikdy nemá hrát sólo, vždycky je to o kontextu. Upraveno 25. února 2020 uživatelem martar
African Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Jsem právě zrušil lyžování v Itálii, kde jsem měl domluvené i nějaké ty příjemné výstupy na kopec :-( Prasata čínský...to říkám furt že jednou bude kvůli nim mega průšvih a je to tady.
geometr Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Taky jsem přemejšlel krom Rakouska o Itálii, s dětma. Takže tak maximálně dáme Rakousko.
Maro Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Proboha lidi... 300 nakažených 7 mrtvých v zemi, která má 60 milionu obyvatel... bych se bal víc zůstat doma a čelit riziku chřipky... Upraveno 25. února 2020 uživatelem Maro
Doporučené příspěvky