Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To nic není, v mým bytě měl předchozí majitel v jednom pokoji žlutý stěny a modrý parkety, v dalším červenou stěnu, na půlce z toho fejkový zdivo a k tomu tygrovaný lino, chodba vypadala jako interiér indický restaurace a poslední pokoj byl komplet fialovej a do toho nejvíc kýčovitej lustr o velikosti 10 instalací Lasvitu dohromady :D A to nebyl žádnej panelák, kde by se to dalo ještě tak nějak čekat... Aspoň jsou pak ale takový byty levnější, protože tam nikdo na první dobrou nechce :))

Odesláno

Porblém není ta cena. Problém je v tom, že někdo v tak nádherné budově na Lyčkově náměstí udělá toto. A zábavné je dát si vanu do improvizovaného podia do ložnice o 20 m2 s žebřem a topit karmou. Tohle je vrchol nevkusu... 

Odesláno

To je jízda. Zaměřovali jsme dříve i byty pro prohlášení vlastníka budovy. To byla taky celkem přehlídka. Dost často neskutečnej bordel a špína (jeden z důvodu, proč jsme tuhle službu přestali poskytovat; zažili jsme, jak si družstvo pozvalo do jednoho bytu nejdřív hasiče a následně deratizační jednotku, vypadalo to doslova jak v chemický válce). No a tyhle modernizace už taky bejvávaly vidět.

Odesláno

A tak ja tam popravde nevidim ziadne zasadne nedostatky, ktore by branili to do mesiaca prerobit podla vkusu noveho majitela aj cena je IMO OK. Vkus nehodnotim, sam ziadny nemam :D

Odesláno

tady jsem teda se divat nebyl, protože bych se možná rozbrečel. Jak si někdo v místě co vypadá takhle může něco takového dovolit.

Ten architekt co to před sto lety stavěl se obrací v zemi......

Jo a ty dva gauče v obyváku jsou už jen třešnička :D

se zabiju...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

A tak ja tam popravde nevidim ziadne zasadne nedostatky, ktore by branili to do mesiaca prerobit podla vkusu noveho majitela aj cena je IMO OK. Vkus nehodnotim, sam ziadny nemam :D

Jo asi by to šlo. Nicméně bude stát jen milion opravit co ti s tou rekonstrukci zničili. Dveře a původní podlahy jsou prostě pryč. Všechno co tam udělali ten byt úplně zničilo. Když opravuji byt v těchto domech, tak to má sakra dopadnout takto:

A pro Toma mimochodem cena je 8,1 (je tam anuita a je to družstvo), paradoxně kdyby na to vůbec nešahali, tak je ta cena vyšší...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jo asi by to šlo. Nicméně bude stát jen milion opravit co ti s tou rekonstrukci zničili. Dveře a původní podlahy jsou prostě pryč. Všechno co tam udělali ten byt úplně zničilo. Když opravuji byt v těchto domech, tak to má sakra dopadnout takto:

A pro Toma mimochodem cena je 8,1 (je tam anuita a je to družstvo), paradoxně kdyby na to vůbec nešahali, tak je ta cena vyšší...

attachicon.gif unnamed.jpg

Jsi desne zpovykanej, voe. Jsem te mel vzit do bytu v NYC, nebo do te jeskyne, co jsem bydlel v Praze. To bys cucel... :P
Odesláno

Foto NYC mam, ale az po tom, co jsem si to tam udelal ?hezky?. Nakonec ten byt nebyl tak spatnej. Kdyz jsem ale ze zacatku chodil na prohlidky, tak mnou jimala hruza.

Zde byt v NYC:

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200224/3548264faed7126ab83b525efa6c09c9.plist

949bc3a31d82ec2cd365e5eb4564dad9.jpg

Krome tohoto pokoje tam byla jeste predsinka, koupelna se zachodem a vestavena satna.

Prazskou jeskyni nemam, ta se nedala vyfotit :D

Nutno rict, ze nejsem nejakej vybiravej. 5 let na VUT kolejich ve trech v jednom pokoji s hajzlama na chodbe a pak pul roku bydleni v rozestavenem byte me naucilo...

Odesláno

Jsi desne zpovykanej, voe. Jsem te mel vzit do bytu v NYC, nebo do te jeskyne, co jsem bydlel v Praze. To bys cucel... :P

Tak tady nejde o zpovykanost, ale o ničení něčeho krásného hnusným kýčem.

Náhodou jak říkal Charlie v Dva a půl chlapa, dej mi pokojskou, whiskey a kabelovku a přežiju i v jeskyni  :lol2:

A v NYC bych s Tebou do bytu nešel, jsem začínal mít podezření už jak jsi mě pozval na pivo. To jsem ještě nevěděl, že jsi ten neškodnej, co kouká ale nesahá  :P

Odesláno

Cestovat Fischer, která vás nahání telefonicky i dvakrát denně aby Vám prodali zájezd a teď když chcete informace ohledně Koronaviru, tak bez šance se k nim dovolat a na emaily celý týden nikdo nereaguje...:-)

Odesláno (upraveno)

Naopak nechapu ten strach pustit do centra novou architekturu, ja bych klidne byl i pro chobortnici a z projektu od Zahy Hadid jsem naprosto nadseny. V tomhle miluji Londyn ten kontrast architektury se mi strasne libi a navic i reklama tam vypada jinak. Podle me by po kazde dobe melo neco zustat a to mesto s tim rust...

Vojto, podle mě spočívá výjimečnost Prahy v zakonzervanosti centra dané faktem, ze Praha byla po staletí provinčním městem a vsechno se dělo ve Vídni. Díky tomu zůstal v centru městský skanzen, na který se jezdí divat celý svět. Města, kde se průběžně bourá a kde se mísí různé styly a období, možná vic žijou, ale je jich všude plno a chybí jim ten genius loci, resp. přesněji: duch konkrétní historické epochy. Sam mám Kaplickýho i Zahu Hadid moc rád, ale v Praze si jejich architekturu umim představit jedině za horizontem, tj. na periferii, kde nebudou vidět z centra. I tak dostává pamatková rezervace dost na frak. Městská architektura nikdy nemá hrát sólo, vždycky je to o kontextu.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Jsem právě zrušil lyžování v Itálii, kde jsem měl domluvené i nějaké ty příjemné výstupy na kopec :-( Prasata čínský...to říkám furt že jednou bude kvůli nim mega průšvih a je to tady.

Odesláno (upraveno)

Proboha lidi... 300 nakažených 7 mrtvých v zemi, která má 60 milionu obyvatel... bych se bal víc zůstat doma a čelit riziku chřipky...

Upraveno uživatelem Maro
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...