M10 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 To je zas ráno.Sorry, asi ti není nejlíp, ale já když si přečetl : To je zas ráno (a ono se to dá vyslovit jako i dohromady ), a uviděl tu fotku, tak jsem se smíchy málem svalil ze židle... Pecka (možná kouzlo nechtěného), ale přeřadil bych ten příspěvek do sekce HUMOR. PS: S úsměvem jde všechno líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Dyť on to vlastně tak myslel, ale asi zasáhla autocenzura :-) Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Myslel jsem to slušně. Taky mi to došlo, ale už bylo pozdě:-) Včera jsem dojel na veterinu, nechal tam litr za pár tabletek, naložil psa, máti a nenastartoval... Nejspíš umřel alternátor. Jinak se moje octávka asi slušně styděla, když ji jako koncernovou pýchu spolehlivosti táhl francouz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Právě mi přišel e-mail že místo "organizační složka podniku" budu mít nově na vizitce "odštěpný závod". Kdo mohl takovouhle právní úpravu vymyslet? Ani ne že by mě to naštvalo, ale kroutím tu nad tím hlavou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Právě mi přišel e-mail že místo "organizační složka podniku" budu mít nově na vizitce "odštěpný závod". Kdo mohl takovouhle právní úpravu vymyslet? Ani ne že by mě to naštvalo, ale kroutím tu nad tím hlavou :-D ...a já myslel, že odštěpné závody už zrušili Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Nic si z toho neděl, generálnímu přišlo, že tam bude mít národní podnik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Dneska Raab Karcher Zlín, štěrk na stavbu RD přivezli tímhle a místo řešení mi neberou telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Taky jsem si na stavbě všimnul, že už ti kluci nevozej lopaty a mnohdy jezděj v pantoflíčkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Řidič byl v pohodě, podelal to dispečer ve sterkovne. Věděli kam jedou a přesto poslali návěs. Už ty draty byly sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Ještě k tomu Hapkovi mě dodatečně naštval Jan Rejžek, který o něm hned den nato prohlásil, že byl přeceňovaný kýčař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Rejžek je u mě šašek. Nemůžu si pomoct, když ho slyším nebo něco od něj čtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Sakra, nechal jsem měnit zadní silenty u auta a postěžoval jsem si na jakoby "uhýbající" přední kolo. Tak to mechanik zkouknul a prý je v háji čep, který jsme měnili loni. A to jsem si tehdy připlatil za "lepší kvalitu" - kupoval se nějaký kvalitnější, tvrzený, který měl mít o 50% delší životnost. Tak jestli je je toto o 50% prodloužená životnost, tak to pak ten obyčejný vydrží kolik??? Shit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Ještě k tomu Hapkovi mě dodatečně naštval Jan Rejžek, který o něm hned den nato prohlásil, že byl přeceňovaný kýčař. To jsou takové názory pseudoodborníků. Kýč nekýč, je to hezký a šmitec. To je jako s Landou - podle hudebně vzdělaných jsou ty jeho songy prý skladatelsky děsivě jednoduché, ála mc-tata um-tata, srovnatelný s konzumní dechovkou 80. let. Podle mě je teda Landa...hm..řekněme psychicky ne zcela standardní , ale většina jeho písniček se mi líbí. Tak co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Rejžek je u mě šašek. Nemůžu si pomoct, když ho slyším nebo něco od něj čtu.Jednoduché pravidlo:Kolik lidí zná (lo) Hapku?A kolik lidí zná Rejžka? tak ať drží ... ústa Vocas jeden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 To je divný pravidlo, čoveče:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Neznám pravidlo ani Rejzka. Hutky je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Co se teď učím na kytaru tak jsem hodně opatrný co se týče soudění nějaké jednoduchosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Neznám pravidlo ani Rejzka. Hutky je škoda. Tak Hutka taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Hutky je škoda.nějaká interní informace? Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 nějaká interní informace?Je po něm, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky