Bobisek Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 To je jedna z nejlepších slovních hříček, kterou jsem kdy četl, gratulace a do pamětihodností s tím :-)
lucid Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Je pravda, že pokud jsem v takové situaci, můžu zadržet dlužníkovi zboží v přiměřené výši? Zavolám benga, udělám zápis, zboží prodám a fertyk.Jaký je důvod s tím otravovat policii? Ta řeší veřejný pořádek a ne soukromoprávní spory. Vše záleží jak máš postavenou nájemní smlouvu. Osobně bych se ale na "zadržení zboží v přiměřené výši" vykašlal, protože se to lehce může obrátit proti Tobě. Pokud si tak neudělal, pošli mu doporučený dopis, v něm mu dej nějaký termín pro sjednání nápravy s tím, že pokud k nápravě nedojde, podáš na něj žalobu. Pokud dopis nepřevezme nebo nebude v termínu reagovat, podej žalobu na vyklizení, ve které pak specifikuj i ušlý nájem a další náklady.
ivan.b Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 2Berbatow: Benga Tě maximálně odpálkujou že nejsou zbožíznalci, se zbožím v zamčeném skladu Ti nepomůžou a ani ho líp neochrání. Na zadržení a zpeněžení majetku dlužníka máš podle NOZ právo pokud dotyčný není v insolvenci, viz třeba zde. Měl by ses mu akorát pokusit (telefonicky, vývěskou na vrata skladu s vyměněným zámkem...) sdělit kdy, proč a v jakém rozsahu k zadržení došlo, aby tě pak nemohl prudit za ušlý zisk. Následuj tuto radu, nebo budeš naštvanej ještě víc.
SCIFI Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Následuj tuto radu, nebo budeš naštvanej ještě víc.ta ráda je úplně nahovno. Vy jste posrani i dopředu z toho na co máte nárok. Zboží ať zabavi, vyzve dlužníka k zaplacení a pak prodá. Byl jsem v životě na obou stranách a nevím čeho se bojíte.Když to zboží nezabavi neuvidí ani korunu. Čest výjimkam. Upraveno 9. února 2017 uživatelem SCIFI
PepaSFI Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Volal jsem i do servisu a ti to v podstate potvrdili. Pry jim mohla zkondenzovat voda, nebo i mne v nadrzi. Nez jsem natankoval tak jsem ujel asi 50 km v pohode a pak to tak po 10 km zacalo delat. Divny. Auto jakz-takz jede. Uvidim pri pristim tankovani. Mozna naleju do nadrze i nejakej cistic.pokud tam je voda tak zkus koupit přípravek do paliva co ji vychytá. Kdysi se to jmenovalo Velfobin a zdá se že to pořád existuje. Z pumpy to asi nebude, oni ty nádrže pravidelně odkalujou a prý tam snad mají nějaké odlučovače, to bys musel trefit na nějakou kde se na to hodně kašle. Prý se to teď občas stává, v benzinu je biosložka, ethanol a ten táhne vodu. A když jí natahá moc, pak se to při změnách teploty neudrží a voda se vyloučí.
Radek124 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 2SCIFI: Nevím čí radu hodnotils, ale výše radím přesně totéž co ty - vyměnit zámek, zboží zabavit a dle potřeby zpěněžit, fízlům je po něm prd.Jediný případ kde může nastat problém je vyhlášená insolvence, protože v tom okamžiku už to zboží může patřit někomu jinému a na vypořádání dluhů můžou běžet nové lhůty.
Berbatow Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Zkusím mu navrhnout, že to vyřešíme prodejem jeho zboží. V insolvenci není, takže to by neměl být problém. Je to nějaké elektro . Bezpečnostní kamery, LED trubice.
roura74 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 pokud tam je voda tak zkus koupit přípravek do paliva co ji vychytá. Kdysi se to jmenovalo Velfobin a zdá se že to pořád existuje. Z pumpy to asi nebude, oni ty nádrže pravidelně odkalujou a prý tam snad mají nějaké odlučovače, to bys musel trefit na nějakou kde se na to hodně kašle. Prý se to teď občas stává, v benzinu je biosložka, ethanol a ten táhne vodu. A když jí natahá moc, pak se to při změnách teploty neudrží a voda se vyloučí.Nalil jsem půl nádrže Verva 100 a asi se to naředilo. Auto zase jede v pohodě. Těžko říct co to bylo.
cali Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Mna prave nastvali flaky na cepeli nozika. D2 je super ocel ale musi sa umyvat dosledne a co najskor po pouziti. Staci trocha hermelinu a je to druhy den flakate.
Gustaf Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Sejmul mě nejakej zaludecno-strevni moribundus. Hnus velebnosti...lezim a prezivam...
African Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 (upraveno) Sejmul mě nejakej zaludecno-strevni moribundus. Hnus velebnosti...lezim a prezivam...Tak přeji rychlé uzdravení..já dnes také zážitky, propichovali mě v zápěstí šlachy v kterých jsem měl už od Dachsteinu zánět. Při prvním vpichu jsem si cvrknul do trenek, z očí mě vytriskli slzy a zapištěl jsem jak myš, strašný. Při druhém vpichu jsem už věděl o co go, udržel jsem pinďoura na uzdě, ale stejně jsem nekontrolovatelně zapištěl jak myš. Masakr, no ale rukám se sakra ulevilo, takže jsem nakonec rád. No a na podzim operace karpálů, paráda... Upraveno 10. února 2017 uživatelem African
Tittus Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Já si dneska užil čtyři hodiny v křesle u zubaře. Zánět pod dvacet let starým můstkem. Čištění kanálků. Anestezie chvílemi moc nefungovala, paráda.Teď se doma léčím bourbonem.
Berbatow Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Titte, v pondělí mi tahali osmičku, taky paráda. Do středy držku jak meloun.
sery.vlk Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Afri, moje fyzioterapeutka tvrdí, že spoustu problémů s karpály lze účinně řešit cvičením a fyzioterapií, že spousta operací není nutná. To případně zvaž.
little_w Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Hele, Afri, ty tvoje prihody... proste jak to napises, vzdycky se u toho tlemim. A nejni to tim, ze bych byl skodolibej. Proste me vzdycky rozsekas tim, jak to podas. Dik.
Gustaf Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Tak koukam,ze nás trpí vic...tyve, konečně ráno. Noc stala za to....
radek123 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Já si dneska užil čtyři hodiny v křesle u zubaře. Zánět pod dvacet let starým můstkem. Čištění kanálků. Anestezie chvílemi moc nefungovala, paráda.Teď se doma léčím bourbonem.hmmm me se nejak zacina ozejvat jeden mrtvej zub tak me kanalky budou cekat asi taky + korunka atd ... nejhorsi je ze zubar odesel do duchodu a neni sance tu nejakeho sehnat, nikdo nove pacose nebere (mimo tech soukr. klinik co se vse plati v plne palbe s patricne nabouchanym cenikem)
Liqid Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 blbne mi telefon, nechytá GSM a zrovna když ho budu celej víkend potřebovat, dpc
African Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Afri, moje fyzioterapeutka tvrdí, že spoustu problémů s karpály lze účinně řešit cvičením a fyzioterapií, že spousta operací není nutná. To případně zvaž.Děkuji moc za rady. Měl jsem jít teď, ale právě zkusíme ještě nějaké možnosti nejdříve, tak snad a třeba se operaci i vyhnu :-)
Qvido Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Tak koukam,ze nás trpí vic...tyve, konečně ráno. Noc stala za to....Hele todlencto jsem měl minulý týden a už jsem počítal s tím že zdechnu
Doporučené příspěvky