Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 1. 2018 v 18:56, Tom4 napsal:

Každoroční objednávka na doplnění inventáře do hotelu na horách:

200× ručník

100x osuška

180x lžička čajová

120x vidlička

120x nůž

60x lžíce

20x menážky

12x vázička na stůl

seznam dám takhle zpaměti i ve tři ráno, ono každoroční opakování

udělá svoje :D

To je taky slušný. To snad není pravda

Odesláno

V byvale praci se z vanocniho stromecku v kuchynce, behem jednoho dne ztratily vsechny vanocni ozdoby vcetne cokoladove kolekce...o tekutem mydle ze zachodu ktere se odstrikovalo z davkovace do bandasek ani nemluvim. Je to hnus

Odesláno

Lžíce lidi kradou míň, znáš Tommasi důvod? Nebo je to kompenzovaný těma malejma lžičkama, který maj stejnou funkci?

Odesláno
  V 23. 1. 2018 v 19:13, martar napsal:

Lžíce lidi kradou míň, znáš Tommasi důvod? Nebo je to kompenzovaný těma malejma lžičkama, který maj stejnou funkci?

Mám na to teorii :)

Malé lžičky jdou snadno do kapsy apod., navíc jich část používá personál a hosté u snídaní hodně, takže jsou více v oběhu a z toho vyplývá větší ztrátovost.

Velké lžíce - hotel na horách = letní turisté mají většinou "bagr", tedy lžíci v báglu už svou, takže jich mizí méně :)

Odesláno
  V 23. 1. 2018 v 19:31, Tom4 napsal:

No, někdy jsem měl tendenci shánět ty hliníkový :)

Vyšlo by to nastejno.... :( Co je doma to se počítá....

Odesláno

Stve me celkovej upadek kultury nasi spolecnosti, kdyz tady na misto vecneho dialogu vyhrava volba emoci, pokriku a sympatii neboli obal vyhrava nad obsahem....:-(

A nejedna se o politicke tema, ale celkove jakakoliv diskuze mam ten pocit.

Odesláno
  V 23. 1. 2018 v 20:55, papen napsal:

Stve me celkovej upadek kultury nasi spolecnosti, kdyz tady na misto vecneho dialogu vyhrava volba emoci, pokriku a sympatii neboli obal vyhrava nad obsahem....:-(

A nejedna se o politicke tema, ale celkove jakakoliv diskuze mam ten pocit.

To není jen v naší společnosti, ale je to syndrom dneška. Obsah někoho nezajímá, lidi chtějí všechno hned a nejlevněji. Jestli to má nějakou trvalou hodnotu, na to se nehraje.
Odesláno (upraveno)
  V 23. 1. 2018 v 18:56, Tom4 napsal:

Každoroční objednávka na doplnění inventáře do hotelu na horách:

V tom hoteli som nikdy nebol, ale mám videnie, že sú tam škaredé vázičky na stoloch... :)

edit: a izby nie sú vybavené obuvákom

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno
  V 23. 1. 2018 v 19:19, Tom4 napsal:

Mám na to teorii :)

Malé lžičky jdou snadno do kapsy apod., navíc jich část používá personál a hosté u snídaní hodně, takže jsou více v oběhu a z toho vyplývá větší ztrátovost.

Velké lžíce - hotel na horách = letní turisté mají většinou "bagr", tedy lžíci v báglu už svou, takže jich mizí méně :)

V tom Ti dám asi zapravdu. U nás se malé lžičky ze sady, vytratily asi tak.

1) dcera sní jogurt nebo pudink, lžičku tam nechá -manželka odnese a rovnou to hodí do koše.

2) dcera sní jogurt nebo pudink, lžičku tam nechá -někdy zvedne prdel a rovnou to hodí do koše.

Já jsem nasr. a chráním si poslední dvě.

Odesláno

Nikdy a nidká jsem v hotelech, co jsem býval domů nic nepřivezl.  Až na jednu lžičku, co jsem omylem přibalil.

Tak nebudu takovej vůl,  abych to posílal zpátky?

To dá rozum.

Kdybys to nepsal bych si ani nevzpoměl

Odesláno (upraveno)

Ta lžičková story od revue gt mi připomněla, že před pár lety totéž "mizení lžiček" probíhalo u nás: dceruška fasovala do školy zdravé jogurtíčky, drahá polovička jí k tomu vždycky přibalila lžičku - no a za pár týdnů měsíců byl vyprázdněný příborník, protože skoro všecky malé lžičky z několika příborových sad pipina mrňavá povyhazovala i s kelímkama... Tak jsem k vánocům koupil domů pakl nových lžiček, zlatíčko dostalo 500ks pytel plastových lžiček - a drahá polovička zákaz přibalovat jí cokoliv jiného  :furious:

A vzhledem k tomu kolik rodin s děckama se u Toma pohybovalo si nedělám iluze že u jiných to bylo lepší... mimochodem, co ty nicky Tom4 a Tommas4 - ztráta počítače s heslem, nebo následek Lednové těžební paranoie?  :blink:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
  V 23. 1. 2018 v 23:36, Marhi napsal:

Až na jednu lžičku, co jsem omylem přibalil.

:) mizení věcí z hotelů je jinde než krádež, část věcí jde na odpis (ručníky a osušky tak 50% odpis - opotřebení),

něco ztopí zaměstnanci, a něco jde právě na vrub roztržitosti při balení.

Mizející závěsné vůně do wc, ty mizí jak někdo psal výše nejen v hotelech.

V profi úklidovém světě se nepoužívají, toaleta a koupelna se kontroluje v den příjezdu hosta

a uklízí denně při pobytu, používají se jiné prostředky, i mě postihla iniciativa provozní, která

uznala že by tam ty závěsné být měly.

Prakticky ihned po instalaci přiletěla údržba naší čističky vod - ano, lidi tohle nekradou, ale splachují. :blink: 

Jo ad příbory - část jde taky na vrub tomu, že je vyhodí obsluha :)  přinese na myčku talíře z placu,

při třídění jsou schopni s ubrousky nebo zbytky jídla vyházet i příbory. 

Pokud jsou magnetické tak existuje víko nádoby s magnetem, ale ani to není blbuvzdorné,

stačí na začátku směny někdo, kdo usoudí že je tam vlastně zbytečné a víko sundá :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...