pciza Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 18:56, Tom4 napsal: Každoroční objednávka na doplnění inventáře do hotelu na horách:200× ručník100x osuška180x lžička čajová120x vidlička120x nůž60x lžíce20x menážky12x vázička na stůl seznam dám takhle zpaměti i ve tři ráno, ono každoroční opakování udělá svoje To je taky slušný. To snad není pravda
mondeo2 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 18:59, pciza napsal: To je taky slušný. To snad není pravdaje
papen Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V byvale praci se z vanocniho stromecku v kuchynce, behem jednoho dne ztratily vsechny vanocni ozdoby vcetne cokoladove kolekce...o tekutem mydle ze zachodu ktere se odstrikovalo z davkovace do bandasek ani nemluvim. Je to hnus
martar Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Lžíce lidi kradou míň, znáš Tommasi důvod? Nebo je to kompenzovaný těma malejma lžičkama, který maj stejnou funkci?
Tom4 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 19:13, martar napsal: Lžíce lidi kradou míň, znáš Tommasi důvod? Nebo je to kompenzovaný těma malejma lžičkama, který maj stejnou funkci?Mám na to teorii Malé lžičky jdou snadno do kapsy apod., navíc jich část používá personál a hosté u snídaní hodně, takže jsou více v oběhu a z toho vyplývá větší ztrátovost.Velké lžíce - hotel na horách = letní turisté mají většinou "bagr", tedy lžíci v báglu už svou, takže jich mizí méně
Maxmillian Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Nebo jste proste kupovali nejaky fakt hnusny lzice a nikdo je nechtel :-)
Tom4 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 No, někdy jsem měl tendenci shánět ty hliníkový
DavidLC Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 19:31, Tom4 napsal: No, někdy jsem měl tendenci shánět ty hliníkový Vyšlo by to nastejno.... Co je doma to se počítá....
Maro Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 tak uprimne cokoladova kolekce chapu, ze se ztrati
papen Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Stve me celkovej upadek kultury nasi spolecnosti, kdyz tady na misto vecneho dialogu vyhrava volba emoci, pokriku a sympatii neboli obal vyhrava nad obsahem....:-( A nejedna se o politicke tema, ale celkove jakakoliv diskuze mam ten pocit.
Pavelpu27 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 20:55, papen napsal: Stve me celkovej upadek kultury nasi spolecnosti, kdyz tady na misto vecneho dialogu vyhrava volba emoci, pokriku a sympatii neboli obal vyhrava nad obsahem....:-( A nejedna se o politicke tema, ale celkove jakakoliv diskuze mam ten pocit.To není jen v naší společnosti, ale je to syndrom dneška. Obsah někoho nezajímá, lidi chtějí všechno hned a nejlevněji. Jestli to má nějakou trvalou hodnotu, na to se nehraje.
McStinger Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) V 23. 1. 2018 v 18:56, Tom4 napsal: Každoroční objednávka na doplnění inventáře do hotelu na horách: V tom hoteli som nikdy nebol, ale mám videnie, že sú tam škaredé vázičky na stoloch... edit: a izby nie sú vybavené obuvákom Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem McStinger
travex Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Říkáš to těm lidem, Karle? Říkáš jim, aby ty podšálky vraceli?
Berbatow Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Je třeba si uvědomit, že 70% populace mají IQ kolem 80. Bez urážky kohokoliv. Tak to prostě je.
Waya03 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 22:03, Berbatow napsal: Je třeba si uvědomit, že 70% populace mají IQ kolem 80. Bez urážky kohokoliv. Tak to prostě je. To trochu přeháníš :-)https://cs.wikipedia.org/wiki/Inteligenční_kvocient
revue gt Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 19:19, Tom4 napsal: Mám na to teorii Malé lžičky jdou snadno do kapsy apod., navíc jich část používá personál a hosté u snídaní hodně, takže jsou více v oběhu a z toho vyplývá větší ztrátovost.Velké lžíce - hotel na horách = letní turisté mají většinou "bagr", tedy lžíci v báglu už svou, takže jich mizí méně V tom Ti dám asi zapravdu. U nás se malé lžičky ze sady, vytratily asi tak.1) dcera sní jogurt nebo pudink, lžičku tam nechá -manželka odnese a rovnou to hodí do koše.2) dcera sní jogurt nebo pudink, lžičku tam nechá -někdy zvedne prdel a rovnou to hodí do koše.Já jsem nasr. a chráním si poslední dvě.
Marhi Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Nikdy a nidká jsem v hotelech, co jsem býval domů nic nepřivezl. Až na jednu lžičku, co jsem omylem přibalil.Tak nebudu takovej vůl, abych to posílal zpátky?To dá rozum.Kdybys to nepsal bych si ani nevzpoměl
Radek124 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Ta lžičková story od revue gt mi připomněla, že před pár lety totéž "mizení lžiček" probíhalo u nás: dceruška fasovala do školy zdravé jogurtíčky, drahá polovička jí k tomu vždycky přibalila lžičku - no a za pár týdnů měsíců byl vyprázdněný příborník, protože skoro všecky malé lžičky z několika příborových sad pipina mrňavá povyhazovala i s kelímkama... Tak jsem k vánocům koupil domů pakl nových lžiček, zlatíčko dostalo 500ks pytel plastových lžiček - a drahá polovička zákaz přibalovat jí cokoliv jiného A vzhledem k tomu kolik rodin s děckama se u Toma pohybovalo si nedělám iluze že u jiných to bylo lepší... mimochodem, co ty nicky Tom4 a Tommas4 - ztráta počítače s heslem, nebo následek Lednové těžební paranoie? Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem Radek124
Tom4 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 V 23. 1. 2018 v 23:36, Marhi napsal: Až na jednu lžičku, co jsem omylem přibalil. mizení věcí z hotelů je jinde než krádež, část věcí jde na odpis (ručníky a osušky tak 50% odpis - opotřebení),něco ztopí zaměstnanci, a něco jde právě na vrub roztržitosti při balení. Mizející závěsné vůně do wc, ty mizí jak někdo psal výše nejen v hotelech.V profi úklidovém světě se nepoužívají, toaleta a koupelna se kontroluje v den příjezdu hostaa uklízí denně při pobytu, používají se jiné prostředky, i mě postihla iniciativa provozní, kteráuznala že by tam ty závěsné být měly.Prakticky ihned po instalaci přiletěla údržba naší čističky vod - ano, lidi tohle nekradou, ale splachují. Jo ad příbory - část jde taky na vrub tomu, že je vyhodí obsluha přinese na myčku talíře z placu,při třídění jsou schopni s ubrousky nebo zbytky jídla vyházet i příbory. Pokud jsou magnetické tak existuje víko nádoby s magnetem, ale ani to není blbuvzdorné,stačí na začátku směny někdo, kdo usoudí že je tam vlastně zbytečné a víko sundá
Doporučené příspěvky