Radek124 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Aspoň už víš, že prachy nemáš strkat do kasičky/kapsy "osobám samostatně výdělečně činným" na ulici, ale posílat na příslušné konto. Jinak skončíš jak ten pracháč v Humoru, kterýho po návratu z dovolené "jeho" somrák seřval že se flákal na rekreaci za jeho prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 major Winchester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Charles Emerston Winchester III. Snad maji v nebi dost kaviaru... Byl vyborny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Jako kuní ksicht ? Ale hrál ho dobře,se musí uznat,čest jeho památce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Kuní ksicht byl Frank Burns. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 (upraveno) Kuni ksicht byl Frank Burns Edit: ha, rychlik prede mnou Upraveno 4. března 2018 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Bohušu, kůní ksicht byl někdo jiný...Winchester byl ten, co ho nahradil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ale vždyť ta masirka je i tady a má jasné výsledky. Barbour, Red Wing, Loake, raw denim, Rolex, .... . To je diskutabilne. Napr. ja ziadne redwing nemam ani neplanujem mat. . Samozrejme, že aj reklama je súčasťou okolia, ale už asi na všetkých rovnako nepôsobí.ja ked vidim v tv reklamu chce sa mi zrazu curat. Asi reflex z cias ked som v tv pozeral filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Bohušu, kůní ksicht byl někdo jiný...Winchester byl ten, co ho nahradil...Díky kluci,za objasnění,nějak jsem to domatlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Na tyhle věci na ulici nekompromisně nereaguju, podporuju Anežku. Ale tuhle jsem byl zahnán do KOUTA.V Praze okolo Apolináře, němá holka. "Ty vole Zdenku, neblbni ani němý holce nedáš? Tak aspoň blbou stovku, nebuď šrob."Tak jsem dal těch 100,- já debil. Jak jsem na holku/ ženskou nikdy nesáh, tak teď bych jí dal klidně pěstí, ne za sebe, ne za tu posranou stovku,ale za všechny postižený. Parchant jeden, určitě jí něco potrestá, musí. Všechny tyhle hovada, kam až dokážou zajít? A dneska čtu tohle. Přesně tenhle papír měla.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nesl ... &source=hp https://knizka6.webnode.cz/chranene-dilny/V Brně zase vybíral na ulici muž v kostýmu vodníka na loutkové divadélko. Zaměřoval se na maminky vedoucí malé dítko. Peníze končily samozřejmě v jeho kapse a ještě nevrátil do půjčovny ten kostým vodníka. Homo homini lupus... (člověk člověku vlkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Telefon od neteri, dedovi ( muj tata ) je spatne, odmita odvoz do nemocnice sanitkou i odvoz od nich, takze musim do prahy, umravnit ho, nalozit do auta a hura do nemocnice, den k posrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 sere mě firma Avonet, co jsem se přestěhoval, imrvére problémy s připojením internetu. Za poslední 3 týdny výpadek každý týden minimálně na hodinu, vrchol dneska, skoro 7 hodin bez připojení. Zlatý UPC, 15 let bez výpadku a tohle se sere furt.Máte někdo zkušenost s O2 HD, nebo něco podobnýho, co drží a nepadá?Čau! A jak jste u Vás v mé rodné vísce s pokrytím od TC Servisu? My je o dvě osady dál chytáme bez problémů. Mají produkt síť 21, nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Po pěti týdnech zpět v ČR a je to tady pěkný humus. Počasím počínaje a politikou konče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Po pěti týdnech zpět v ČR a je to tady pěkný humus. Počasím počínaje a politikou konče.Tak vitej zpet, trochu jsi mi tu chybel ( zcela vazne, bez cehokoli bokem ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Na to je jednoduchý recept - ani nevybaluj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Tak vitej zpet, trochu jsi mi tu chybel ( zcela vazne, bez cehokoli bokem ).Dík:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Na to je jednoduchý recept - ani nevybaluj Vyprat se to musí. Spíš uvažuju, kdy se zase zabalím:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Po pěti týdnech zpět v ČR a je to tady pěkný humus. Počasím počínaje a politikou konče.Cikáni, sociálové a permanentně nasraní lidé ti zatím ještě nevadí :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Cikáni, sociálové a permanentně nasraní lidé ti zatím ještě nevadí :-) :-)Heslo týdne humanity -Ať nehumální pochcípaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Vyprat se to musí. Spíš uvažuju, kdy se zase zabalím:-).5 ... 4 ... 3 ... 2 .... Promiň, nešlo odolat :-) Vítej zpátky z cest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky