Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Aspoň už víš, že prachy nemáš strkat do kasičky/kapsy "osobám samostatně výdělečně činným" na ulici, ale posílat na příslušné konto. 

Jinak skončíš jak ten pracháč v Humoru, kterýho po návratu z dovolené "jeho" somrák seřval že se flákal na rekreaci za jeho prachy...  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale vždyť ta masirka je i tady a má jasné výsledky. Barbour, Red Wing, Loake, raw denim, Rolex, .... .

To je diskutabilne. Napr. ja ziadne redwing nemam ani neplanujem mat.

. Samozrejme, že aj reklama je súčasťou okolia, ale už asi na všetkých rovnako nepôsobí.

ja ked vidim v tv reklamu chce sa mi zrazu curat. Asi reflex z cias ked som v tv pozeral filmy.
Odkaz ke komentáři

Na tyhle věci na ulici nekompromisně nereaguju, podporuju Anežku. Ale tuhle jsem byl zahnán do KOUTA.

V Praze okolo Apolináře, němá holka. "Ty vole Zdenku, neblbni ani němý holce nedáš? Tak aspoň blbou stovku, nebuď šrob."

Tak jsem dal těch 100,- já debil. Jak jsem na holku/ ženskou nikdy nesáh, tak teď bych jí dal klidně pěstí, ne za sebe, ne za tu posranou stovku,

ale za všechny postižený. Parchant jeden, určitě jí něco potrestá, musí. icon_pray.gif Všechny tyhle hovada, kam až dokážou zajít? palm.gif

A dneska čtu tohle. Přesně tenhle papír měla.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nesl ... &source=hp

https://knizka6.webnode.cz/chranene-dilny/

V Brně zase  vybíral na ulici muž v kostýmu vodníka na loutkové divadélko. Zaměřoval se na maminky vedoucí malé dítko. Peníze končily samozřejmě v jeho kapse a ještě nevrátil do půjčovny ten kostým vodníka. Homo homini lupus... (člověk člověku vlkem...

Odkaz ke komentáři

sere mě firma Avonet, co jsem se přestěhoval, imrvére problémy s připojením internetu. Za poslední 3 týdny výpadek každý týden minimálně na hodinu, vrchol dneska, skoro 7 hodin bez připojení. Zlatý UPC, 15 let bez výpadku a tohle se sere furt.

Máte někdo zkušenost s O2 HD, nebo něco podobnýho, co drží a nepadá?

Čau! A jak jste u Vás v mé rodné vísce s pokrytím od TC Servisu? My je o dvě osady dál chytáme bez problémů. Mají produkt síť 21, nebo tak nějak. 

Odkaz ke komentáři

Cikáni, sociálové a permanentně nasraní lidé ti zatím ještě nevadí :-) :-)

Heslo týdne humanity -Ať nehumální pochcípaj

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...