Liqid Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 V tom je výhoda plastu, buď to rozleštíš, nebo za pár kaček koupíš novej.
Maxel Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Sám sem se nasral. Moudrost stářím (v mém případě) nepřichází. Včera super akce s ex-kolegy ve Vimperku. Jenže sem (resp. sme) neukočírovali závěr, šli spát někdy kolem 4 v dosti podroušeném stavu. V 9 budíček, check-out a vyrazit za našima do Písku se dospat (do Práglu unreal) - nejhorší cesta co sem za dlouhý léta zažil, kdyby mně hamstli chlupatý, necham tam i papíry na hlavu. Prostě debil. A klidně do mě, si to zasloužim. Upraveno 15. září 2018 uživatelem Maxel
Frantik Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Tak taky sem jel nedávno ze Zalesan do Prahy na jednu chlopeň a se zařazenou trojkou, ale musel jsem domu, no :-)
skalis Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Ja jsem zas dneska zjistil, ze mam pul roku proslou technickou. Rekl mi to prislusnik po tom, co si me odstavil na vedlejsi... zas ale lespi nez se pri pripadny nehode dohadovat s pojistovnou na plneni. Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin JJJ Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Ranní organizace dopravy na dny Nato! Tak to byla pochoutka.... nasraní policajti, trapní organizátoři. Nevím, ale jestli na akci má dojet 50tis lidí během dopoledne, tak se na to musí nachystat.... aspoň ty ukázky stály za ty nervy....
bandicoot Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 4 měsíce jsem kvůli kolenu ani nepopoběhl. Tak se nejde divit, že jsem v půlce dnešní tenisový hry fyzicky odešel. A po klidným prvním setu 6:3 jsem projel ten druhej 2:6. Ale že se tohle stane profíkům dvakrát na DC s Maďarama, to je hustý...
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Ten chlapskej Davis Cup je hodně smutnej. Zase baráž, Maďaři a kdoví jak to dneska dopadne. Nemáme chlapy na tenis poslední dobou.
Tom4 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Ranní organizace dopravy na dny Nato! Tak to byla pochoutka.... nasraní policajti, trapní organizátoři. Nevím, ale jestli na akci má dojet 50tis lidí během dopoledne, tak se na to musí nachystat.... aspoň ty ukázky stály za ty nervy....Musíš brzo. 7.:40 jsem dojel do kolony u civilního terminálu letiště, 7:54 už jsem parkoval, vyšlo na mě místo kousek od vjezdu, pak jen obejít dráhu, kontrola a než jsme s mladým snědli trdelník a vypili kafe při sledování jak se v autech předvádí policejní složky tak byl akorát čas na první stíhačku ve vzduchu. Pravda, třeba kolem 10 a později bych přijíždět nechtěl.
Martin JJJ Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Musíš brzo. 7.:40 jsem dojel do kolony u civilního terminálu letiště, 7:54 už jsem parkoval, vyšlo na mě místo kousek od vjezdu, pak jen obejít dráhu, kontrola a než jsme s mladým snědli trdelník a vypili kafe při sledování jak se v autech předvádí policejní složky tak byl akorát čas na první stíhačku ve vzduchu. Pravda, třeba kolem 10 a později bych přijíždět nechtěl.Já jsem tam dojel z děckama kolem 10h, a naštestí jsem zabral rozumu a vzali jsme koloběžky a objeli ty davy aspoň polojízdou - poloklusem... Za mě ale masakr, a ten vstup do areálu co vymysleli jak poušteli minutu pěší a minutu auta, tak na to musel přijít nějaký myslitel ani nechci říct odkud....
Martin JJJ Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Jo a dneska se dívám na tu Ostravu na idnesu.... a toho kameramana asi vybrali někde na nádraží z cestujících.... natačí co ho napadne, ale jestli ho nekočíruje žádný spílbérg, tak je to těžký.....
Wanderer Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Nemůžu napsat naštvalo, ale spíš zamrzelo. Moc pěkná místa v lese a kůrovec řádí. Obávám se, že tak hezké to tam už nebude, protože se to bude muset zásadně prořezat. A když už je tam klid a ticho, tak se najdou dva kreténi, kteří tam musí jezdit na kroskách. Jako, že to někdo vezme po cestě přes les na motorce chápu, ale jezdit uprostřed lesa mezi stromy do svahu v chráněné krajinné oblasti,a mít prču, že to hrabe, to je na přesdržku.
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Nemůžu napsat naštvalo, ale spíš zamrzelo. Moc pěkná místa v lese a kůrovec řádí. Obávám se, že tak hezké to tam už nebude, protože se to bude muset zásadně prořezat. A když už je tam klid a ticho, tak se najdou dva kreténi, kteří tam musí jezdit na kroskách. Jako, že to někdo vezme po cestě přes les na motorce chápu, ale jezdit uprostřed lesa mezi stromy do svahu v chráněné krajinné oblasti,a mít prču, že to hrabe, to je na přesdržku.kůrovec .... to je neřád, ale tudle sem čet, že se to samo ztopoří já byl tudle na pochůzce v lesním porostu a všym sem si takovýho nešvaru ..... a to PET lahví ..... takovej člověk žíznivej si dotáhne těžkou PET lahef s obsahem do lesa a tam jí vychlastá ...... noa tu prázdnou lehkou PET flašku už nevodnese, ale strčí pod pařez, do pařezu, do díry ve skále, veverce do díry ..... já bejt tou veverkou, tak bych jim posral hlavu Upraveno 16. září 2018 uživatelem Knedlík
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 PETka jeste jde (unest), ale ty bys tahal po lese 4 prazdny lahvace?
Karlos Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Kůrovec je v tom nevinně, on za to v podstatě nemůže. V přírodě je to tak, že přežijí jen ti nejsilnější, ti nejslabší a nemocní se v podstatě okamžitě stávají kořistí a potravou jiných - různých odklizečů a mrchožroutů.. Tak je to všude - v říši zvířat, i v říši rostlin.A jedním z těch odklizečů nemocných a slabých je i kůrovec.
Návštěvník Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 kůrovec .... to je neřád, ale tudle sem čet, že se to samo ztopoří já byl tudle na pochůzce v lesním porostu a všym sem si takovýho nešvaru ..... a to PET lahví ..... takovej člověk žíznivej si dotáhne těžkou PET lahef s obsahem do lesa a tam jí vychlastá ...... noa tu prázdnou lehkou PET flašku už nevodnese, ale strčí pod pařez, do pařezu, do díry ve skále, veverce do díry ..... já bejt tou veverkou, tak bych jim posral hlavuJá už roky vždycky beru na hory jednu tašku a po cestě alespoň sesbírám odpadky. Pěkně mě to štve...
alky Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 beru na hory jednu taškuMy taky.Mě štve, jak u každýho parkoviště je to sdělaný jak na nádraží. Chápu, že před dlouhým návratem si každej dojde, ale to přeci jde nějak zahrabat, nebo tak něco...Všude papírky, hnus, doma si hajzlpapír taky lidi neházej na zahradě, ale v lese to nevadí.
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Tak naštěstí 3:2 ten Davis Cup s Maďarama. Uvidíme, co ten novej formát.
nettopejr Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 PETka jeste jde (unest), ale ty bys tahal po lese 4 prazdny lahvace?To vyznívá, jako že tam necháš ty flašky ležet???Tak je tam nenos ani plný!
zceyee Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 (upraveno) Tvl, vcera jsme tu o tom ve vedlejsim vlakne diskutovali a dneska mi v praci zkolaboval kolega, jenze mel problemy se srdcem a dalsima x vecma tak nikdo nevedel co s nim. No prilit pro nej vrtulnik a furt nevime nic. edit netopejr: Nevim, ja do lesa moc nechodim, natoz s lahvacema. A v Alpach piju toceny. Upraveno 17. září 2018 uživatelem zceyee
Doporučené příspěvky