eskimak Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Lubomir: Tvl. Je to nelegalne alebo by sa aspon mala davka dala poslat aj na SK? Stacil by mi aj zlomok, povedzme 1/10 z toho co si skusil ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Tvl on si těch pět dní sebezpytování ještě vylepšil studiem Nového zákona, to je harcore... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 V 18. 9. 2018 v 20:10, prischera napsal: Berte to nemůžeš znát, to tam dopsali až po tom, co ste přestali bejt kamarádi. Zjevení Janovo 9 Člověče, tak jsem si to přečetl. Teda jenom jedním okem a rychle, abych se jako nedostal moc do řečí, a musím říct jedno: ti katolíci jsou strašně drsní, kam se na to hrabe ta naše potopa .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 V 18. 9. 2018 v 20:25, Bert napsal: .... ti katolíci jsou strašně drsní, kam se na to hrabe ta naše potopa ......."oni to tak chtěj"... Když jsem jako malej chodil do náboženství, měli jsme zakázáno si to číst, že prej jen s výkladem duchovního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Martare, to ale bylo ještě za císaře pána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Ne ne, to bylo v období rané normalizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 V 18. 9. 2018 v 20:34, travex napsal: Martare, to ale bylo ještě za císaře pána.A na ostravsku se už těžilo uhlí nebo ještě vznikalo ? :-DK těm příběhům z bible je třeba znát historické souvislosti a symboliku. Můj spíše negativní postoj změnilo, když jsme se učili na odchodu židů z Egypta management změny. Ono v těch příbězích fakt něco bude a na tom procházet to s někým erudovanějším taky. Ostatně jak říká Halík : bible se dá brát buďto vážně nebo doslova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 K tym potvoram... existuje dostupny domaci pripravok BIO-kill, na bazi permethrinu, zabije uplne vsetko co lezie alebo lieta, vratane obavaneho roztocika jesenneho (trombicula autumnalis). Je to svinstvo non plus ultra, na forach je na to sama chvala, tak myslim ze aj s Vasim motylom by si mal hravo poradit... Ale ja som sa k pouzitiu napriklad este neodhodlal..... nejake dlhodobe ucinky na vodne zivocichy ktore su u podobnych pripravkov klasika by ma este tolko netrapili, tak isto ako kontaminacia zdrojov vody,... ale zabija to spolahlivo napriklad aj macky a to uz mne osobne pride teda trochu cez ciaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Moje zkušenost je, že nepomůže nic. Chemie, biopřípravky, nadávky ani laskavé slovo... Dva roky ty keře živořily, po nějaké aplikaci to vždy vypadalo, že se vztopoří, ale přitom taky vstali noví bojovníci a bylo vymalováno... Už jsem je vykopal a je pokoj... Skalníků se ale nedotkli, jen ty buxusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 R.I.P. Vláďa Šafránek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 V 19. 9. 2018 v 6:39, Artesia napsal: Moje zkušenost je, že nepomůže nic. Chemie, biopřípravky, nadávky ani laskavé slovo... Dva roky ty keře živořily, po nějaké aplikaci to vždy vypadalo, že se vztopoří, ale přitom taky vstali noví bojovníci a bylo vymalováno... Už jsem je vykopal a je pokoj... Skalníků se ale nedotkli, jen ty buxusy.Jj, on sibiř v souvislosti se sklaníky zmiňoval jiného škůdce... v podstatě každá rostlina má nějakého svého škůdce, jde jen o to, aby to nebyl nepůvodní invazivní druh, který v našich podmínkách nemá žádného přirozeného nepřítele, který by jej udržoval v rozumném počtu a zachovával tak rovnováhu... nakonec si sice příroda obvykle poradí, ale je to pomalý proces, proti kterému je délka života zahradníka bohužel jen okamžikem. Prosímtě, píšeš, že jste zkoušeli i biopřípravky: nefungovala ani jícha (třeba šalvějová nebo šalvěj-tymiánová)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Jo, tahle alchymie je na manželce, večer se zkusím zeptat. Ale něco o šalvěji jsem, myslím, zaslechl... Divný parazit, hostitele v krátkém čase úplně zničí, tím si i ničí podmínky k dalšímu přežití - ukázková r-strategie. Sice mu to nemůže dlouhodobě vycházet, ale zatím má kde brát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Tohle není parazitismus, ale normální potravní vztah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Dneska mě naštvalo, že nemám, kam jít rozumně plavat. Velký bazén v Plzni je na 14 dnů zavřený a tak se lidi rozprostřeli na ty ostatní menší. V bazénu, kam mám permici, mají různé školy a kluby miliony rezervací, takže jediný čas, kdy se dalo jít plavat, bylo v 11:30. To bylo málo lidí, dalo se parádně plavat. Dneska hlava na hlavě, 4 lidi v jedný dráze, nedalo se vůbec nabrat tempo. Po 20 minutách jsem to vzdal. Scheisse! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 V 19. 9. 2018 v 13:34, Pavelpu27 napsal: Dneska mě naštvalo, že nemám, kam jít rozumně plavat. Velký bazén v Plzni je na 14 dnů zavřený a tak se lidi rozprostřeli na ty ostatní menší. V bazénu, kam mám permici, mají různé školy a kluby miliony rezervací, takže jediný čas, kdy se dalo jít plavat, bylo v 11:30. To bylo málo lidí, dalo se parádně plavat. Dneska hlava na hlavě, 4 lidi v jedný dráze, nedalo se vůbec nabrat tempo. Po 20 minutách jsem to vzdal. Scheisse!tak do Berounky nebo do Radbuzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 V 19. 9. 2018 v 13:34, Pavelpu27 napsal: Dneska mě naštvalo, že nemám, kam jít rozumně plavat. Velký bazén v Plzni je na 14 dnů zavřený a tak se lidi rozprostřeli na ty ostatní menší. V bazénu, kam mám permici, mají různé školy a kluby miliony rezervací, takže jediný čas, kdy se dalo jít plavat, bylo v 11:30. To bylo málo lidí, dalo se parádně plavat. Dneska hlava na hlavě, 4 lidi v jedný dráze, nedalo se vůbec nabrat tempo. Po 20 minutách jsem to vzdal. Scheisse!tak do Berounky nebo do Radbuzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Radbuza není tak blbej nápad, jak myslíš :-) www.skradbuza.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 V 19. 9. 2018 v 13:34, Pavelpu27 napsal: Dneska mě naštvalo, že nemám, kam jít rozumně plavat. Velký bazén v Plzni je na 14 dnů zavřený a tak se lidi rozprostřeli na ty ostatní menší. V bazénu, kam mám permici, mají různé školy a kluby miliony rezervací, takže jediný čas, kdy se dalo jít plavat, bylo v 11:30. To bylo málo lidí, dalo se parádně plavat. Dneska hlava na hlavě, 4 lidi v jedný dráze, nedalo se vůbec nabrat tempo. Po 20 minutách jsem to vzdal. Scheisse!Pamatuju bazén v Palmě, tam byly dráhy označené tempem, jaké se v dané dráze plave, pak tam můžete plavat třeba v šesti na dráhu a nevadíte si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Karlos: Jo, to máš pravdu. Na zbytku to nic nemění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky