Návštěvník Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 .... močení a zvracení na návětrném boku .... :-)No já Ti nevím, to takhle jednou známý zvracel a sdělil nám to dost jasně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Tak jsme zjistli, ze nam pres noc mysteriozne zmizel z balkonu uz naporcovany kapr :-( Bylo to v prvnim patre, tak spekulujeme jestli to byla nejaka kocka nebo co. Rano se v zahrade poflakoval i nejaky dravec (ptak). Takze ted dumame, co bude vlastne k jidlu, jestli rybi prsty nebo smazak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Před léty nám takto vytáhla kočka z vaničky na dvorku všechny pstruhy. Teď už na to dáváme fošnu a je klid. Pokud nemáte co jíst, tak ti nabízím půlku kapra:) Od ocasu jestli neva:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Takze ted dumame, co bude vlastne k jidlu, jestli rybi prsty nebo smazak... Ja bych sezral za trest tu kocku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Ad to skládání. Dá se to poskládat i do volného prostoru. Základem jsou kvalitní hraničky po stranách a pak hlídat náklon (otáčením polínek) k sobě a a od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Zjistil jsem, ze na "jemnou praci" asi nebudu. Vcera nasekane a slozene drevo, dnes vypada takhle.Kuncaku, nevzdavej to!http://vychytavkov.cz/13-kreativnich-napadu-seskladat-drevo-vasi-zahradce-poskladane-drevo-se-muze-stat-prekrasnou-jedinecnou-dekoraci/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Nic jsem nevzdal, nebojte. Uvazuju, ze koupim benzin a spalim to hned na zahrade a zahreju se u toho taky. Skladam to ted u baraku a jestli to znova spadne, tak to tam tak necham, dokud nevychladnu definitivne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Udělej nám radost a vyskládej do toho aspoň ciferník, bude to estetický a ještě můžeš dělat machra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Před léty nám takto vytáhla kočka z vaničky na dvorku všechny pstruhy. Teď už na to dáváme fošnu a je klid. Pokud nemáte co jíst, tak ti nabízím půlku kapra:) Od ocasu jestli neva:)Já si jednou nějak složitě uvařil bůček a pak ještě naložil, že se má nechat tři tejdny v alobalu nebo co. Dal sem ho na balkón a nebyl den, abych na něj nepomyslel a netěšil se. A když přišel den D, tak mně žena řekla, že už druhej den ho sežral pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Ukrajinsky kamionak v akci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Nic jsem nevzdal, nebojte. Uvazuju, ze koupim benzin a spalim to hned na zahrade a zahreju se u toho taky. Skladam to ted u baraku a jestli to znova spadne, tak to tam tak necham, dokud nevychladnu definitivne.No nevim, zaprvý asi to spadlo správně, protože jsi asi neměl stavební povolení a zadruhý to vypadá z tý fotky, že Ti to porazilo plot, tak si myslím, že jsi nedodržel vzdálenost dva metry od plotu. Buď rád, že je to dole ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Nějaký hyeny v noci vykradli sklepy u nás v baráku. Nám tedy ne, ale sousedovic vybrali a vzali dokonce dárky, co tam měli schovaný pro děcka. Další zas komplet lyžařská výbava snad za kilo. Soused naproti co to hlásil musí ještě na služebnu k výslechu, takže asi nestihne ani koupit rybu na večer ; plán b máme. Asi bych neměl bejt překvapenej, co dneska lidi ?dokážou?. Ale sem. Hnusfijalovej. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Ve městě někde jo? No my když bydleli v činžáku na Smíchově, dávali jsme pak už do sklepa věci, kterých jsme se chtěli zbavit, bez legrace. Pár let už tam teda nebydlí ani rodiče, ale nepřekvapilo by mě, kdyby to bylo pořád stejný. Dárky nebo lyže bych tam teda nikdy nedal. Je mi těch lidí od vás líto, je to fakt hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Hyeny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 @geometr: Na Praze 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Mám vyděláno. Minulý týden Samsung S3- skočil mi darebák z kapsy a rup. Dobrá, měl už svoje roky aby spáchal harakiri. Vezmu náhradníka z domácích zásob- Sony x1 a ten se rozhodl to zabalit včera večer. Krásný pavouk, nebo spíš hromada střepů.Já si nerozbil telefon snad 10 let. Spíš dýl.Teď mám teda vybráno.Budou klidné svátky... bez telefonu.. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Ve městě někde jo? No my když bydleli v činžáku na Smíchově, dávali jsme pak už do sklepa věci, kterých jsme se chtěli zbavit, bez legrace. Pár let už tam teda nebydlí ani rodiče, ale nepřekvapilo by mě, kdyby to bylo pořád stejný. Dárky nebo lyže bych tam teda nikdy nedal. Je mi těch lidí od vás líto, je to fakt hnus.U mě na Karlíně za 4 roky, co tam bydlím. Sklep vykradený 2x.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Jo, u nás to bylo několikrát do roka, pravidelně, jak kdyby dycky čekali, až se to zas nečím naplní. Jediný, co zůstalo byly kamna Musgraves, který byly to nejcennější, ale tak těžký, že to nevyvlekli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Mám vyděláno. Minulý týden Samsung S3- skočil mi darebák z kapsy a rup. Dobrá, měl už svoje roky aby spáchal harakiri.Vezmu náhradníka z domácích zásob- Sony x1 a ten se rozhodl to zabalit včera večer. Krásný pavouk, nebo spíš hromada střepů.Já si nerozbil telefon snad 10 let. Spíš dýl.Teď mám teda vybráno.Budou klidné svátky... bez telefonu.. Ta inzerce nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Nějaký hyeny v noci vykradli sklepy u nás v baráku. Nám tedy ne, ale sousedovic vybrali a vzali dokonce dárky, co tam měli schovaný pro děcka. Další zas komplet lyžařská výbava snad za kilo. Soused naproti co to hlásil musí ještě na služebnu k výslechu, takže asi nestihne ani koupit rybu na večer ; plán b máme. Asi bych neměl bejt překvapenej, co dneska lidi ?dokážou?. Ale sem. Hnusfijalovej.Čumím, nevímproč jsem si myslel, že bydlíš v baráku s recepcí. Chtěl jsem napsat, že zrovna ve vaší čtvrti bych to nečekal, ale pak jsem si vzpomněl na exotiku, která bývala k vidění u vás na koupališti, a taky na okolí ubytovny... ale fuj, už zase podléhám ošklivým stereotypům a odsuzuju celou skupinu lidí jen na základě vzhledu a projevu... jdu zpytovat svědomí. Každopádně to zamrzí. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky