geometr Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Taktéž. Jak řízení nesnáším, tak nechápu, proč bych si ho měl komplikovat ještě nějakejma blbinama s šaltpákou. Řídit s tím umím, to jo, ale dobrovolně si vybírám to nedělat. Vyloženě vítám pomahače k parkování.Jakmile budou první automatický auta s umělou inteligencí nebo něco takovýho, budu jeden z prvních v lajně, abych si ho pořídil. Tak já bych chtěl řidiče, že jo, co se bude o to auto i starat. Mejt, do servisu... Nějak na to ale pořád nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Jsem v Praze vlezl s klukem do obchodu se sladkostmi, jak se jde z Karlova mostu na Staré město přes silnici po pravé straně, kluci pražští musí znát. Vůně tam, krása, nechali jsme se unést a oni tam mají na váhu takové želé bonbóny v sudech, tak jsem dal dva žraloky do pytlíku, dvě jahody a dvě vajíčka, dohromady šest bonbónů. U kasy holka to hodí někde pod pult, vytáhne a anglicky pětset...já jak byl zblblej, tak říkám německy wiviel a ona německy pět set :-) A já česky konečně, kolik, jako že pět set korun? A ona ano, no a u kasy sedí takový tlustý prase a zle se na vás kouká. Říkám za šest bonbónů, to je nějaká kravina ne, tak ona jakože ale to tak stojí, a pak je počkejte, to ne, musím to zvážit znovu, aha tak osmdesát, strašně se omlouvám. Říkám, i tak to je docela drahý ale lepší než pětset. A už jsem měl sto chutí říct tomu praseti, co na mě tak čumíš protože mě úplně hypnotizoval, ale byl to obrovský člověk, asi navíc ruský, takže místo těch gumových sladkých čelistí by tam mohla být ta moje...:-) Šmejdi...Tady je o tom celá reportáž od Honest Guide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Tady je o tom celá reportáž od Honest GuideÁha, takže nejsem ani první ani poslední, už takhle je to drahý a ještě zkouší okrádat. Ruce zpřelámat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Co je downgrade a co upgrade bude nejspíš individuální.To je přesné.Celý život jezdím s manuály a užívám si to. Před pár měsíci jsem musel podniknout pár dlouhých cest s automatem. Fakt dobrý, brzo jsem s tím srostl, užíval jsem si to jako hračku. Ale neměnil bych. Ujel jsem s tím pár tisíc kiláčků a už jsem se těšil, až budu zase sedět v normálním autě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Tohle je stáří ? Probudit se ve tři ráno, půl hodiny hledat jestli v televizi nedávají něco na co by šlo aspoň trochu koukat, vyřídit pár mailů, napsat něco na Chronomag a koukat jak vejr protože už prostě nemůžu spát ? Fakt ? Takhle to teď prostě bude už furt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Asi ne, jen jsme zblbý z toho že je pořád tma. Ale na Hromnice o hodinu více a bude to lepší, pak už jen vydržet únor a je to za náma. Pokud se ti to stane v létě tak stačí v první větě zaměnit slovo tma za slovo světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Stává se i mladším, měl jsem s tím taky problémy. Pomohla mi kombinace magnesium + zinek (obojí v chelatove formě) před spaním. Dá se ještě doplnit o melatonin kdyby to nefungovalo. Plus trocha mentální hygieny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Tohle je stáří ? Probudit se ve tři ráno, půl hodiny hledat jestli v televizi nedávají něco na co by šlo aspoň trochu koukat, vyřídit pár mailů, napsat něco na Chronomag a koukat jak vejr protože už prostě nemůžu spát ? Fakt ? Takhle to teď prostě bude už furt ?Jestli je to stářím, tak budu po třicítce na odpis. Tohle mám třikrát do týdne. Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 No- a teď, TEĎ, se mi začíná chtít spát, když mám do sebe hodit kafe, vyrazit do práce a celý den jít příkladem. Já se z toho picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Stáří je, když si jdeš v deset večer lehnout, usneš, ráno mezi šestou a sedmou se dojdeš vyčurat (jo, vzbudí mě to, zaplaťpánbu...) a jdeš se ještě dotáhnout tak do osmé. Pak vstaneš, uvaříš si kafe a přemýšlíš, co dneska bude. To je stáří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Mám husinu když si představím, kolik podobný pakáže tady pobíhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Mam pocit že mi auto nějak špatně svítí. Cestou z kanclu jsem zahnul do nejbližšího servisu.Dobrý den, seštelujete mi světla?Normální Škodovka?Ne, Galaxka.No, ale tam je to špatně přístupný a složitý, a navíc za půl hodiny technik končí a jde domů ... Nevim jak to maj škodovky, ale zvednu haupnu, dvouma prstama vezmu a vytáhnu deklík a čumim na dva šrouby. Prostě když se dělat nechce, tak se dělat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Dostal sem takhle na večer chuť na kafe, všechno ready, french press, hrubost, timer, dávkování. A jelikož na to pokaždý zapomenu tak sem si na 4min (doba extrakce) nastavil timer na hranatych digi. Po chvili mi dojde ze se na me digi vysrali, dalsi timer na vaze ukazuje 21 minut. Seiko 3:38:XX ... hodiny, minuty, sekundy! To mam za to že jsem je chtěl prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Stáří je, když si jdeš v deset večer lehnout, usneš, ráno mezi šestou a sedmou se dojdeš vyčurat (jo, vzbudí mě to, zaplaťpánbu...) a jdeš se ještě dotáhnout tak do osmé. Pak vstaneš, uvaříš si kafe a přemýšlíš, co dneska bude. To je stáří. A to ja znam chlapa, kteremu je 75. Trener vzperacu. Parchant zvedne i po infarktu na benc vic nez ja:) Rikal mi, ze v duchodu ma konecne cas na sve konicky a ze se mu zda, ze kolikrat ani nestihne vsecko, co by chtel. Predloni ovdovel, ale osud tomu asi chtel a ma pritelkyni, 44 let. Spodek pry opet funguje a mentalne se citi o desitky let mladsi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Že se 18 let bezchybně fungující a udržovaný plynový kotel poprvé vysere během krásné zachumelené zimní noci z Pátka na Sobotu zamrzí, ale tak nějak nepřekvapí. Ale naštvalo mě že jsem to musel být zrovna já, notorický noční tvor, kdo právě teď "v hluboké noci" vytáhnul z pelechu chudáka zdejšího servisáka, kvůli dávno zapomenuté poznámce na webu "havárie lze hlásit i o víkendu, telefonicky mezi 7 a 7:30" No nic, jdu od vchodu odházet sníh - ať se proberu a ať je kde parkovat, až se po tom budíku probere i on... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 ...Tak servis zabral rovné 3 minuty, ranní vstávání bylo štědře odměněno. Naštěstí šlo jen o banální duchařinu na kontaktech u ventilu a ne o ventil samotný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Jak tady čtu to vaše skuhrání nad řadící pákou, tak bych k tomu jen chtěl napsat, že jak to není potřeba dělat s meziplynem a s dvojím vyšlapáváním spojky, tak je to furt pro děcka. A teprve, až se to jeden naučí tak, že mu v převodovce nehrkají zuby a podle rychlosti a sluchu ví kolik toho meziplynu má dát, tak může říct, že umí řadit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 . ranní vstávání bylo štědře odměněno.jeho nebo tvý? Jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Jak tady čtu to vaše skuhrání nad řadící pákou, tak bych k tomu jen chtěl napsat, že jak to není potřeba dělat s meziplynem a s dvojím vyšlapáváním spojky, tak je to furt pro děcka. A teprve, až se to jeden naučí tak, že mu v převodovce nehrkají zuby a podle rychlosti a sluchu ví kolik toho meziplynu má dát, tak může říct, že umí řadit. :-)Papíry na náklaďák jsem dělal na Ifě ;-)Vzpomínky dobrý, ale jezdit bych s ní nechtěl :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Papíry na náklaďák jsem dělal na Ifě ;-)Vzpomínky dobrý, ale jezdit bych s ní nechtěl :-))No jo ale Ifa mela synchrony ..... to se nepocita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky