Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

by člověk neřek, co dokáže jednoho naštvat. mně je teda - že někdo někomu ukradne kdesi na dovolený hodinky, nebo že se jich potom nebude moct zbavit - uplně u prdele.

mě naštvalo, nebo spíš jsem z toho smutej, že z našeho aťasu odešel jeden vynikající člověk a velmi schopnej kolega architekt. to jsou věci, co se člověka dotknou takňák osobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když i skoro v osm večer šajní slunce a vystupujete na stinné zastávce autobusů, kde chcete čekat dvacet minut na další spoj, ujistěte se, že ten krásnej stín nedjede ze zast?vky zároveň s autobusem... Kua toho kdo vymyslel prosklený zastávky bych teď rád dostal do rukou!

Odkaz ke komentáři

V jedný nejmenovaný fabrice takhle udělali vedle výrobních hal skleněné kuřárny, jinak se nikde v areálu nesmí kouřit. Budka tak cca 3x1,5x2,5m jedna dlouhá stěna skleněná jen z půlky, aby se tam dalo vlézt, jinak komplet sklo včetně střechy, čirý, pod střechou tuším škvíra. V zimě, když svítí slunce možná dobrý, ale jinak... Asi je chtěj odnaučit kouřit.

Odkaz ke komentáři

V jedný nejmenovaný fabrice takhle udělali vedle výrobních hal skleněné kuřárny, jinak se nikde v areálu nesmí kouřit. Budka tak cca 3x1,5x2,5m jedna dlouhá stěna skleněná jen z půlky, aby se tam dalo vlézt, jinak komplet sklo včetně střechy, čirý, pod střechou tuším škvíra. V zimě, když svítí slunce možná dobrý, ale jinak... Asi je chtěj odnaučit kouřit.

Nielen vo fabrice, u nas je nieco podobne na parkovisku za budovou, a to sa jedna o velky korporat a naozaj ziadne socky... Pravda, fajciarov odvtedy ubudlo :lol2:

Odkaz ke komentáři

že jsem nešikovnej debil a zase se mi podařilo přidat solidní škrábanec na plastový sklo, tentokrát u Orisek.... asi bych si měl zas koupit nějaký hodinky se safírem (vlastně teď žádný nemám), nebo nebejt nešikovnej debil.... chjo.... jdu shánět polywatch

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já se úplně klepu. Před firmou máme silnici, a na tý parkujem, celej život, 20 let. A teď tam přijedou měšťáci a všem autům lístečky, že tam prej není průjezd 6 metrů. Co jim jebe??? 

Odkaz ke komentáři

U nás ve slepé ulici parkujeme před barákem všichni a nedávno tu testovali hasiči průjezd s těžkou technikou, neprojeli už po pár metrech. Tak nám dali všem za stěrače lístečky, že jestli tak chceme pokračovat, že jednou shoříme jak papírový čerti :-) Tak jsme se polepšili a zajíždíme do vjezdů. Může to být republikové..a u vás toho měšťáci hned využili :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

U nás ve slepé ulici parkujeme před barákem všichni a nedávno tu testovali hasiči průjezd s těžkou technikou, neprojeli už po pár metrech. Tak nám dali všem za stěrače lístečky, že jestli tak chceme pokračovat, že jednou shoříme jak papírový čerti :-) Tak jsme se polepšili a zajíždíme do vjezdů. Může to být republikové..a u vás toho měšťáci hned využili :-)

Tady projede kamion v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Já se úplně klepu. Před firmou máme silnici, a na tý parkujem, celej život, 20 let. A teď tam přijedou měšťáci a všem autům lístečky, že tam prej není průjezd 6 metrů. Co jim jebe??? 

Nevím jak to je u vás, ale u nás se takhle vyjíždí pouze na udání. Samostatně toto neřeší.

V takovejhle případech se do toho snažím nezasahovat ( i když o tom vím ), ale ze zkušenosti mohu jen říct, že jakmile jsem nucen do změn systému parkování nějak zasahovat, vždy je to jen a jen k horšímu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Je to strašná bezmoc. Vím, že nejsem v právu ale připadám si, jako bych byl. Jestli tam ty děvky začnou dávat botičky, tak u toho bejt nechci, jinak skončím někde na samotce pod injekcema.

Odkaz ke komentáři

Je to strašná bezmoc. Vím, že nejsem v právu ale připadám si, jako bych byl. Jestli tam ty děvky začnou dávat botičky, tak u toho bejt nechci, jinak skončím někde na samotce pod injekcema.

Botičky tam dávat nebudou ( není to překážka provozu- dle jejich právního výkladu, zkušenost od nás ). Ale lístečky tam asi začnou rozdávat pravidelnějc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Botičky tam dávat nebudou ( není to překážka provozu- dle jejich právního výkladu, zkušenost od nás ). Ale lístečky tam asi začnou rozdávat pravidelnějc.

Tos mě trošku uchlácholil ale buchví jak to ty kurvy pojmou u nás. No nic, du si na chvíli lehnout s infarktem.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

My máme před fabrikou to samé. Když jsem se s policajtama bavil, tak říkali, že k nám jezdí jen na udání. Ale když už přijedou, tak lístečky rozdají...

je to tak, většinou to je na udání. a ty lístečky rozdají, aby je někdo neudal, že nekonají

Odkaz ke komentáři

jj, já když ještě bydlel na sídlišti tak se parkovalo půlkou auta na chodníku, tak aby mohla silnicí projet těžká technika, ale zároveň aby se na chodník vešel kočárek, tak nějak to 20 let fungovalo, než si nějakej aktivní důchodce postěžoval na MP, rozdali flastry, pak se chvíli parkovalo podle předpisů, ale to měli problém projet popeláři a hasiči, skončilo to rekonstrukcí sídliště 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...