bohus76 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Trest smrti ,doživotí :-) Sám vidíte jaká je to rodina :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Kdysi se tu resila ignorace prestupku ze zahranici, vcera vysla matna informace na road-fens, kdyby to nekoho zajimalo. http://road-fens.cz/vymahatelnost-pokut-ze-zahranici-na-uzemi-cr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Když se opakovaně dozvídám, z první ruky, zneužívání zdravotní péče cigánkami. Gynekologie v nemocnici. Fakt už mě to vytáčí. Na všechno mají nárok ihned, na nic nemají peníze, ale jak jim na oddělení otrne, utečou a odjedou taxíkem. Fyzické násilí na sestrách, nadávky, urážky, děcka, co se vymočí na chodbě, plivání sestrám do obličeje, vyhrožování fyzickou likvidací, pokud se ožralé nedostane okamžité péče, noční 20ti členné návštěvy apod. A tohle zvládnou dvě tři rodiny ve městě, které se nechají pravidelně vozit do špitálu sanitkou po různých rodinných znásilněních a podobných taškařicích. A množí se a množí, vyrábějí děcka, jak na farmě. Policie je na to je krátká, sestry aby chodily ozbrojené a my to všechno platíme. Fakt mě to kurva sere. Já tam dělat, tak už sedím asi v kriminále... Opravdu ty sestřičky obdivuju. Tak jenom, až budete řešit poškrábané sklíčko na hodinkách... Upraveno 31. července 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 A jakpak bys to tak nejak videl? Dva roky, deset, dozivoti nebo by jen stacilo useknout rucicky? Flastr + veřejně prospěšné práce (ideálně úklid v CHKO). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Když se opakovaně dozvídám, z první ruky, zneužívání zdravotní péče cigánkami. Gynekologie v nemocnici. Fakt už mě to vytáčí. Na všechno mají nárok ihned, na nic nemají peníze, ale jak jim na oddělení otrne, utečou a odjedou taxíkem. Fyzické násilí na sestrách, nadávky, urážky, děcka, co se vymočí na chodbě, plivání sestrám do obličeje, vyhrožování fyzickou likvidací, pokud se ožralé nedostane okamžité péče, noční 20ti členné návštěvy apod....Dcera dělala ve špitále na ambulanci a ty storky, co občas vyprávěla, byly strašný. Jak jí tam policajti v noci přivezli 120 kilovýho zfetovanýho pořezanýho cigána a odjeli. Cigán řádil jak černá ruka, dcera lítala od telefonu k telefonu aby vzbudila doktora, než to doktor zvedl tak už k ní klusal cigoš s židlí v ruce, tak s tím práskla a valila k jinýmu telefonu...Přitom z něho valila krev, takže zasvinil celou ambulanci a chodbu. Doktor přišel, zavolal záchytku, když přijeli a cigána podrželi, tak ho trochu zafačoval a šel zase spat. Cigána si odvezli, dcera natočila do kýblu vodu a šla umývat krev a uklízet.Já: - A proč to uklízíš ty?Dc: - A kdo jako?Já: - Tak nějaká uklízečka.Dc: - V noci tam nikdo není.Já: - Tak nějaká sanitářka?Dc: - Sanitářky tam nemáme vůbec, ani ve dne. Všechno dělají sestry.No, teď už je na JIPce, tak řeší zas jiný chuťovky. Ale nadávky, spílání a vyhrožování si občas užije i tam. Nechápu, jak to může dělat. Za normálních okolností ji to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 K cikánům se radši nebudu vůbec vyjadřovat, ale jsem tak nějak rád že se už roztahují po celé ČR a každý tak dostane brzy možnost zjistit s kým má skutečně tu čest Ono takový ty kecy od srdíčka, jak mám všechno, všechny moc rád když to vidím tak maximálně z rychlíku jsou vcelku jednoduché. U nás v pohraničí divoký západ již několik dlouhých let a tak nějak jsme se naučili s tím žít, hlavně městský policajti sto kilo a víc, docela dutý palice kteří nejdou pro ránu daleko, a ono jo, situace se docela zlepšila. Průših že jednoho vychováš, dostane pár facek, odejde, přijdou nový a furt dokola, začarovaný kruh No a už jsem se zase nechal unést.....No, mě dnes naštval docela arogantní přístup prodavačky v Dráčiku, naštěstí po telefonu. Koupil jsem klukovi Planetarium, docela pěkně udělané, barevná brožůrka, jo ale všechno v Italštině Říká prodavačka, nemusíme nic, někde na interenetu to bude, vrátit nejde a zavěsila, už jsem se nedovolal, pizda jedna Ano, návod v CZ je po docela dlouhém hledání, ale na 4 stránky, brožurka u hračky jich má tak dvacet..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 https://www.coi.cz/podatelna/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Afri zprovoznit planetárium máš jak opravit pračku, vem akušroubovák a pak se pochlub. Návody sou pro sraby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Obrátit se na čoi bych bral jako mé osobní selhání :-) Jak píše Micey, vezmu Aku a jdu do akce, no a informace o hvězdách hold budeme muset gůglit, nedá se svítit... Spíš než ten návod mě naštvala ta pipina na druhé straně telefonu, mě strašně vytáčí když mi někdo zavěsí telefon uprostřed rozhovoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Chybějící český návod vadí, ale že jsou na tom cizojazyčné nápisy a názvy nevadí. To je sranda. A na Youtube to skládá desetiletá holka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Tak složí to každej, v tom není problém, ale v brožurce bylo asi i něco k těm hvězdám. Jinak bacha na to, je to docela lagric, celkem brzo tam upadla nějaká packa. Ale na druhou stranu s trochou lepící pásky to pak přežilo ještě pár let u manželky v družině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Chybějící český návod vadí, ale že jsou na tom cizojazyčné nápisy a názvy nevadí. To je sranda. A na Youtube to skládá desetiletá holka.Nápisy v angličtině na produktu nevadí, ba naopak, jelikož se ji mladý učí, návod také nevadí jelikož jak píšeš to složí i desetiletá holka. Ale ta hezká brožurka o hvězdách hvězdách v Italštině, to mi vadí. Celkově to je ale blbé si koupit v ČR hračku, u které není ani slovo v češtině.....zajímavé, setkal jsem se s tím upřímně snad poprvé. Občas se dává aspoň v češtině odkaz na stažení českého návodu, tady vůbec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 A jakpak bys to tak nejak videl? Dva roky, deset, dozivoti nebo by jen stacilo useknout rucicky?Naplácat veřejně na holou a průběh akce vystavit na Instagram . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 (upraveno) Celkově to je ale blbé si koupit v ČR hračku, u které není ani slovo v češtině.Nejen u které, ale dokonce ani na které. Jak se dívám, je na tom kombinace italštiny, latiny a pár slov anglicky. Přesto to lidi kupujou. A teď mě napadlo, že možná proto tam český návod ani nedávají. Třeba prodejce logicky předpokládá, že když někdo kupuje cizojazyčnou hračku, že návod a překlad nepotřebuje. Upraveno 1. srpna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 (upraveno) To mi připominá, když jsem v devadesátkách bydlel v bytě, měl jsem v něm pračku jen s italskýma nápisama, nechal jsem si ji tehdy dovézt kvůli designu. A při každý expedici jsem byt půjčoval kamarádům či známejm, co ještě vlastní bydlení neměli a bydleli u rodičů, aby nebyl dlouho prázdnej a někdo ho nevykradl. V děkovnejch dopisech, který jsem po navratu domů nacházel, byla má taliánka téměř vždy zmiňována třeba: "Děkujeme za přinucení naučit se základům italštiny", " Dík za kouzelné chvíle před italskou pračkou bez návodu" a pod. Dodneška vidím ten přední panel s nápisem "COTONE - SINTETICI - DELICATI - OPZIONI" Upraveno 1. srpna 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Nejen u které, ale dokonce ani na které. Jak se dívám, je na tom kombinace italštiny, latiny a pár slov anglicky. Přesto to lidi kupujou. A teď mě napadlo, že možná proto tam český návod ani nedávají. Třeba prodejce logicky předpokládá, že když někdo kupuje cizojazyčnou hračku, že návod a překlad nepotřebuje. CZ návod být musí, ČOI by si na tom s radostí smlsla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Já vím, prodávat se musí, zákazníka nesmí od utrácení nic odrazovat, ani přemýšlet by neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 CZ návod být musí, ČOI by si na tom s radostí smlsla.Pokud v tom ovšem není klička, že brožurka s pokecem není návod. Čekal bych, že větší eshop právníka, který sleduje regulatorní minimum, má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 @Bandi: to jedině, až tak do detailu to sám neznám, ale co vím určitě, že návody v CZ být musí, v opačném připadě si pokecá právě s ČOI...sám jsem měl taky tu čest kdysi, takže si to pamatuju moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 ...... měl jsem v něm pračku jen s italskýma nápisama, nechal jsem si ji tehdy dovézt kvůli designu....... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky