Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nechci tedy jen poukazovat na tento případ, který je stále v šetření, ale všeobecně je důležité trestat hazardéry, závodníky a jiné nebezpečné řidiče i za přestupky bez újmy na zdraví. Třeba ve Švýcarsku je vězení a odebrání vozu už pouze za vysoké překročení rychlosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvedl jsem schválně Německo jako extrém a zároveň Česko jako druhý extrém. Pokud budou tresty příliš nízké, bude to úplně stejně demotivující jako tresty nesmyslně vysoké. No a k té nehodě se nemá opravdu smysl vyjadřovat dokud se to nevyšetří. Jen tvrzení, že Mustang byl v lepším technickém stavu než papíráci je poněkud arogantní tvrzení. 

Odkaz ke komentáři

@african: naprostý souhlas - nelegální závod v provozu = propadnutí věci, klidně s předkupním právem za odhad/vyvolávačku před dražbou, plus "poplatek za parkovné", stanovené dle počtu dní z ročního příjmu dotyčného až do vyřešení případu. Při zjištění fetu bez úlev + zákaz řízení, při recidivě a nebo zranění kriminál bez podmínky, tak jako by to mělo fungovat i dnes. Volat na každé sešlápnutí plynu a předjetí kolony soudce Lynche není nutné ani efektivní.

PS: Osobně znám jednoho z těch pitomečků, co před lety vyrazili "závodit" do Německa, nebo spíš aby se mohli blejsknout před kamarádama a kurvičkama v novým Porsche. A mnohem víc než těch ?1000 parkovného je (i přes silácké řeči o šampíčku tekoucím proudem) štvalo, že museli v dovolené pokračovat trapně autobusem...

Odkaz ke komentáři

Tahle dovolená mi nebyla asi souzena-sestru, matku děti, co mám v peci, zítra převazej do LDN-celkové selhání kompletního "vnitřku". Ani za ní dnes nepustil mamku. Táta ten "převoz" vydržel 3 dny, a co tahle? Ač se s ní bavím minimálně, furt je to ségra.

Sorry pánové, musím.

Kurva!!!!!!

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Tvl Kuncaku, to uz snad neni mozny... tak doufam, ze nebudes muset tajit dalsi jobovku. Do ktery LDN ji povezou?

To jsem z máti nedostal a druhá ségra se se mnou o ségře bavit nebude (nebavej se 15 let, vůbec). Předpokládám u Bulovky, kde ležela.

Řeknu jim oboje až u nás, tu pretvarku už dotahnu do konce. Nerad bych se cestou zpět někde vyklopil kvůli slzavemu údolí a podobně.

Odkaz ke komentáři

Martine, holky možná zatím mají svou dovolenou, ale bojím se že ty sám z toho (až to po návratu praskne) budeš zralej na Bohnice - a je otázka co z toho ve finále bude pro všechny zúčastněné horší. 

Nezlob se na mě, ale už ten zapřenej dědeček byl dost na hraně - ale matka je matka, ať už byla jakákoliv, nejseš Barnevern ani Lebensborn abys jim i tuhle informaci zatloukal. Buď chlap a vem to jako příležitost dát holkám aspoň na druhý pokus možnost volby. Třeba Tě svým názorem překvapí - a těch zbývajících pár dnů "Tvé dovolené" za riziko doživotního prokletí od kterékoliv z nich fakt nestojí...  -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Trestat viniky odebranim vozu mi prijde dobry. Rozhodne mi to dava vetsi smysl nez vezeni na dobu delsi nez vychovnych nekolik dni, protoze mi unika smysl, jaky by to vezeni melo mit.

Nechci tedy jen poukazovat na tento případ, který je stále v šetření, ale všeobecně je důležité trestat hazardéry, závodníky a jiné nebezpečné řidiče i za přestupky bez újmy na zdraví. Třeba ve Švýcarsku je vězení a odebrání vozu už pouze za vysoké překročení rychlosti.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...